Imate Gran Turismo Sport demo (preload), kad se pokrene idu razni demoi, možete da vidite kako izgleda. Igranje kreće 9. oktobra...
43 GB [emoji51]
Isti slučaj kod mene. Prvi deo isto preskočio a ovom sam mislio da dam šansu zbog kampanje ali ipak posle bete...Odigrao jednu partiju BF2 i odmah izbrisao. Nekako mi je sve previše presporo... a nisam ni neki ljubitelj SW univerzuma tako da me možda zbog toga nije privuklo. [emoji16]
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ne planiram da dam pare za igru al da se ispucam ako traje jos koji dan.
Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk
Isti slučaj kod mene. Prvi deo isto preskočio a ovom sam mislio da dam šansu zbog kampanje ali ipak posle bete...
Sent from my D6603 using Tapatalk
Nadam se da SP kampanja neće biti prekratka.
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
TF2 za koju casual partiju u MP-u je odlican... Drug me cima da uzmemo Destiny 2, ali nemam vremena niti namere za takvu navlakusu.
Jeste..Momci jel dovoljan net 10/2 za igranje online? Tipa za overwatch
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Pozdrav
Napravio sam nalog na PSN.Stavio sam kao adresu neku ulicu iz Birmingema. Imam debitnu karticu iz neke banke iz Srbije. Kada sam pokusao da unesem podatke za kupovinu igara trazio mi je da budu podaci kao da je kartica izdata u Britaniji. Da li postoji neki nacin da se odavde kupuju igre sa PS store-a?
Konzola sam prepoznaje novi hdd i pita za formatiranje, isto i na eksterni hdd. Ubodes jednom i ostaviš tako,gašenje i paljenje radiš sve normalno.Ako ga isključiš pre paljenja konzole nećeš moci pokrenuti igre koje su na njemu bile instalirane a možeš posle naknadno da ga ubodes u usb i katanac sa tih igara ce ispariti.@barincevac91
Treba da kupujes dopune za wallet preko amazona ili cdkeys. Ne mozes sa nasom karticom da kupujes igrice, koliko znam.
@fain2daniel
Znaci bolje onda da ustekam jedan eksterni hdd i nece mu smetati tako da je stalno ustekan preko usb kao i konzoli isto i da se pali gasi zajedno sa konzolom?
Gledao sam neke tutorijale za vadjenje ali mi nije jasna procedura oko prepoznavanja hdd kad ustekam novi i da li konzola sama ga preporzna i formatira prema sebi i kako mogu da prebacim posle save-ove sa starog na novi hdd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari