Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni na Pro radi bez problema.

Imate Gran Turismo Sport demo (preload), kad se pokrene idu razni demoi, možete da vidite kako izgleda. Igranje kreće 9. oktobra...

43 GB [emoji51]

Da li ce GT Sport Demo moci svi da voze ili samo PS+ korisnici posto sad probah da preloadujem demo i pise samo za PS+ -.-

Demo je za sve. Samo, oni sa PS Plus pretplatom su dobili raniji pristup (od 7-og), dok ostali mogu da skinu od 9-og oktobra (koliko se sećam, po našem vremenu od 03h u ponedeljak).

GT Sport, Serveri su im off, probao juče i danas i ne ide..

Sent from my D6603 using Tapatalk

Ne znam dal je do mene, ali ne mogu da se konektujem na PSN... jos neko?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Zavisi koji ste region

Da. Konkretno kod mene je US.

Do kad je BF2 beta ? Nesto ne verujem u PS konekciju, kaze jos 88min za 37gb od GT al uvek uspori u pm. Valjda cu imati vremena za obe 🙂

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Odigrao jednu partiju BF2 i odmah izbrisao. Nekako mi je sve previše presporo... a nisam ni neki ljubitelj SW univerzuma tako da me možda zbog toga nije privuklo. [emoji16]

Nadam se da SP kampanja neće biti prekratka.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Odigrao jednu partiju BF2 i odmah izbrisao. Nekako mi je sve previše presporo... a nisam ni neki ljubitelj SW univerzuma tako da me možda zbog toga nije privuklo. [emoji16]

Isti slučaj kod mene. Prvi deo isto preskočio a ovom sam mislio da dam šansu zbog kampanje ali ipak posle bete...

Ne planiram da dam pare za igru al da se ispucam ako traje jos koji dan.

Obrisao nakon jedne mape. Idi bezi ono pucanje boli glava 🙂 Nije za mene. Jos da proradi GT.. Nece connect ingame, ja sam igrao samo na PS1 ali sam uzivao, nadam se da je i ovaj ok.

Isti slučaj kod mene. Prvi deo isto preskočio a ovom sam mislio da dam šansu zbog kampanje ali ipak posle bete...

TF2 za koju casual partiju u MP-u je odlican... Drug me cima da uzmemo Destiny 2, ali nemam vremena niti namere za takvu navlakusu.

Nadam se da SP kampanja neće biti prekratka.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Kampanja će biti tek reda radi ne očekujte nešto previše. MP u beti deluje solidno sviđa mi se što heroje i vozila možeš da zaslužiš skupljanjem poena a ne kao u predhodnom delu ko prvi devojci njegova devojka.

GT SPORT kreće od ponedeljka ko je igrao betu odmah na početku dobije jedan automobil kao nagradu.

TF2 za koju casual partiju u MP-u je odlican... Drug me cima da uzmemo Destiny 2, ali nemam vremena niti namere za takvu navlakusu.

Da se nadovezem na prethodni post - u svakom slucaju za sada mi TF2 i Destiny 2 deluju kao bolja opcija od SW BF2. A verujem da ce kampanja biti 5-6h max, cisto kao tutorial.

Naterah se da konacno nesto prelazim. Amnesia kolekcija, RiME i ovaj Wolfenstein deluju primamljivo, vidimo se za par dana 😀

Momci jel dovoljan net 10/2 za igranje online? Tipa za overwatch

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Jel bolje da se stavi hdd od 1tb ili da se nakaci eksterni od 1tb? I ako bi menjao hdd sta bi trebao da znam? Jel dovoljno samo ovaj moj da iskopcam i stavim novi ili? I jel konzola odmah prepozna novi hdd i formatira ga prema sebi?
Koja je procedura kada se menja hdd? 🙂
Vidim da mi je izgleda 500gb malo. 😀

Dodaj eksterni od 1tb usb3 ako nađeš neki jeftini. Samo ubodes u usb na ps4 i formatiras, štrikliraš u sistemu da se sve igre na njega skidaju i nemas brige. Procedura za menjanje hdda je veoma jednostavna. Pogledaj neki tut na yt.

Pozdrav
Napravio sam nalog na PSN.Stavio sam kao adresu neku ulicu iz Birmingema. Imam debitnu karticu iz neke banke iz Srbije. Kada sam pokusao da unesem podatke za kupovinu igara trazio mi je da budu podaci kao da je kartica izdata u Britaniji. Da li postoji neki nacin da se odavde kupuju igre sa PS store-a?

@barincevac91
Treba da kupujes dopune za wallet preko amazona ili cdkeys. Ne mozes sa nasom karticom da kupujes igrice, koliko znam.

@fain2daniel
Znaci bolje onda da ustekam jedan eksterni hdd i nece mu smetati tako da je stalno ustekan preko usb kao i konzoli isto i da se pali gasi zajedno sa konzolom?
Gledao sam neke tutorijale za vadjenje ali mi nije jasna procedura oko prepoznavanja hdd kad ustekam novi i da li konzola sama ga preporzna i formatira prema sebi i kako mogu da prebacim posle save-ove sa starog na novi hdd.

Pozdrav
Napravio sam nalog na PSN.Stavio sam kao adresu neku ulicu iz Birmingema. Imam debitnu karticu iz neke banke iz Srbije. Kada sam pokusao da unesem podatke za kupovinu igara trazio mi je da budu podaci kao da je kartica izdata u Britaniji. Da li postoji neki nacin da se odavde kupuju igre sa PS store-a?

Neka pitanja se često ponavljaju. Malo pretrage ne bi škodilo.
Evo: https://forum.benchmark.rs/showthre...enja-konzole&p=3883991&viewfull=1#post3883991

Ukratko: Neće moći tako kako si zamislio. Našim karticama ne možeš direktno da kupuješ na PSN storu, ali možeš na drugim sajtovima da kupuješ kodove za dopunu koje kasnije aktiviraš na storu i sve radi.

Poslednja izmena:
A koliko su pouzdani oni sajtovi za porucivanje igara na disku? Da li tu treba da se pise adresa sa kvacicama ili bez (č,ć...)? Video sam base.com...

@barincevac91
Treba da kupujes dopune za wallet preko amazona ili cdkeys. Ne mozes sa nasom karticom da kupujes igrice, koliko znam.

@fain2daniel
Znaci bolje onda da ustekam jedan eksterni hdd i nece mu smetati tako da je stalno ustekan preko usb kao i konzoli isto i da se pali gasi zajedno sa konzolom?
Gledao sam neke tutorijale za vadjenje ali mi nije jasna procedura oko prepoznavanja hdd kad ustekam novi i da li konzola sama ga preporzna i formatira prema sebi i kako mogu da prebacim posle save-ove sa starog na novi hdd.
Konzola sam prepoznaje novi hdd i pita za formatiranje, isto i na eksterni hdd. Ubodes jednom i ostaviš tako,gašenje i paljenje radiš sve normalno.Ako ga isključiš pre paljenja konzole nećeš moci pokrenuti igre koje su na njemu bile instalirane a možeš posle naknadno da ga ubodes u usb i katanac sa tih igara ce ispariti.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno