Ovo mi treba zbog zvučnika na risiveru.TV ti nema analogni audio izlaz?
Sent from my MI MAX using Tapatalk
Pa napravi i UK nalog, ko ti brani.
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Ne razumijem, kako cu tako dobiti zvuk preko eksternih zvucnika na Sony-u? Spojen je TV sa risiverom kablicem banana-dva cinca.A risiver nema 3.5mm in ?
Iz TV-ovog audio out-a izvuces kablic do risivera.
Ne možeš da koristiš za popuste u kupovini igara ali možeš za MP. Većina nas ima po dva "glavna" naloga, US i UK.
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Znači ako sam dobro skapirao mogu da igram IGRE na UK nalogu koje sam pazario preko njega mp sa USA ps+ pretplatom?
Gde je najbolje tj najpovoljnije napuniti volet? Koliko će me izađe 60$?
Ja gledam BF2 reviewove da igra radi u 4k upscaled 60fps na Prou. Za base consolu 60 u 900p valjda. Si siguran da je sve ok ?Ima trenutno i SW Battlefront 2 beta na psn-u. Tesko djubre, napucavanje nema veze sa shooterima, mlako I nikakvo.....a grafika mutna i dosta losija nego u BF 1. Takodje izgleda da radi u ispod 30fps, a prvi deo je zakucan u 60fps. Sve u svemu BF2 treba zaobici. Ko voli Star Wars, prvi BF1 ostaje jedina preporuka.
Ja gledam BF2 reviewove da igra radi u 4k upscaled 60fps na Prou. Za base consolu 60 u 900p valjda. Si siguran da je sve ok ?
Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari