Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam šta da ti kažem obzirom da nisam imao dotičnih problema.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Kako da spojim PS4 Pro sa starijim risiverom koji nema optičkog ulaza? Pretpostavljam neki optical to analog konverter, preporuke za neki? Vidim da ih ima brdo a neki su preskupi...

Sent from my P10+ using Tapatalk

TV ti nema analogni audio izlaz?

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Bio sam odsutan od kuce 10ak dana,pokrio sam Soni krpom dok nisam bio tu(cistom),i za tih 10ak dana deca skakala po kuci,vrsljala sve i svasta...
Kad sam se vratio i istresao krpu prema svetlu,bugija se digla,oblak prasine je iz te krpe izaso...

Od tad,Truleks krpu uzmem pa izmedju rebara i oko stola ocistim svako jutro,samo je navlazim,iscedim skroz i predjem jednom,30 sekundi posla otprilike.

Meni je kao i maziu problem,ocajna sredina(u krugu od 100 metara od kuce imam stovariste i plus neka firma staracka) i vrsljanje male dece po kuci,celi bogovetni dan,pa se prasina dize ko feniks iz pepela 😀 . Plus u toj sobi spavam na pola metra od Sonia,mogu da zamislim kolika prasina leti kad drmnem ono ćebe u ili jorgan 😀

Nemam pojma posto je to menjanje paste,ali ako je stvarno 35 evra,vala lakse mi da precistim 30ak sekundi jutrom,ili svaki drugi dan,nego to da placam 😀

Pasta se nalazi izmedju cipa i radijatora koji hladi od venta, tako da do paste ne dodje ni vazduh. Koliko znam isto je kao i u PC. Vent je svima garant pun prasine, tj prasnjav al nista ga ne usporava. Dok nema onih koluta prasine koji nastaju po coskovima, vent ce raditi, protok na rebrima moze da se smanji i eventualno da veca kolicina ode ispod venta pa se konzola vise greje (jer se lepi na tom radijatoru tj heatsinku) i vent radi na vecoj brzini, bude sve bucnije. E to je vrvtno problem i kod mene, ali ***, tu vazi ono dok radi radi jer cak i sa otvaranjem, ispod venta se ne moze 🙂

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ma i ja cu tako da radim kao sto ste me savetovali samo briskanjem prasine s vremena na vreme. A kad se bas muski zaprlja i dodje vreme za ciscenje videcu da ga sam otvorim do tad ce sigurno i izaci iz garancije i ocistim vent a pastu necu i da diram. I meni je nesto mnogo da dajem 35€ pritom mislim da ne bi nista specijalno uradili, nego samo produvali i prebrisali.

Ko ima UK nalog vidim da daju bas dobre popuste na ekskluzive.

https://www.playstation.com/en-gb/buy/playstation-store/

Ja na zalsot imam USA a taman sam mislio da pazarim HZD, ovde kod nas je preskup a i preko. Sve cekam neki popust al dzaba. :d

Pa napravi i UK nalog, ko ti brani.

^ i aktiviraj 2 dana trial na +, tako da nema izgovora [emoji23]

A risiver nema 3.5mm in ?
Iz TV-ovog audio out-a izvuces kablic do risivera.

Pa napravi i UK nalog, ko ti brani.

Kasno mi je, da dajem pare bzvz na dva naloga. Ovamo sam vec aktivirao ps+ pretplatu i dopunio wallet. Sad ako napravim i UK i pazarim neku igircu opet dzaba kad ne mogu da korisitm ps+ pretplau od USA za UK nalog.

Ne možeš da koristiš za popuste u kupovini igara ali možeš za MP. Većina nas ima po dva "glavna" naloga, US i UK.

A risiver nema 3.5mm in ?
Iz TV-ovog audio out-a izvuces kablic do risivera.
Ne razumijem, kako cu tako dobiti zvuk preko eksternih zvucnika na Sony-u? Spojen je TV sa risiverom kablicem banana-dva cinca.

Nesto se ne razumemo xD

Ps4 salje zvuk ka TV-u preko HDMI, ti koristis 3.5mm out samog TV-a da taj zvuk prosledis na audio in port risivera koji taj zvuk salje na zvucnike koji su na njega zakaceni ?

Ne možeš da koristiš za popuste u kupovini igara ali možeš za MP. Većina nas ima po dva "glavna" naloga, US i UK.

Znaci ako sam dobro skapirao mogu da igram igirce na UK nalogu koje sam pazario preko njega mp sa USA ps+ pretplatom? Jer ne bi da bacam sad pare i na UK ps+ pretplatu kada sam vec aktivirao za USA.

Svaka čast majstore, radi 🙂 Ja sam nešto mislio da se mora direktno spojiti PS4 sa risiverom...

Gde je najbolje tj najpovoljnije napuniti volet? Koliko će me izađe 60$?

Imas kinguin, izadje neki euro ispod 55. 3x20 ili 50+10. Izracunaj najjeftinji kombo. Ne aktiviraj secure buy jer je uzaludno bacen kes.

Kupio sam oko 1000 £/$ u dopunama i zbog preprodaje, nikad nije bilo problema. Samo gledaj ocene prodavca.

Imate Gran Turismo Sport demo (preload), kad se pokrene idu razni demoi, možete da vidite kako izgleda. Igranje kreće 9. oktobra...

43 GB [emoji51]

Poslednja izmena:
Ima trenutno i SW Battlefront 2 beta na psn-u. Tesko djubre, napucavanje nema veze sa shooterima, mlako I nikakvo.....a grafika mutna i dosta losija nego u BF 1. Takodje izgleda da radi u ispod 30fps, a prvi deo je zakucan u 60fps. Sve u svemu BF2 treba zaobici. Ko voli Star Wars, prvi BF1 ostaje jedina preporuka.

Hvala na savetu, ali neka hvala.

Ima trenutno i SW Battlefront 2 beta na psn-u. Tesko djubre, napucavanje nema veze sa shooterima, mlako I nikakvo.....a grafika mutna i dosta losija nego u BF 1. Takodje izgleda da radi u ispod 30fps, a prvi deo je zakucan u 60fps. Sve u svemu BF2 treba zaobici. Ko voli Star Wars, prvi BF1 ostaje jedina preporuka.
Ja gledam BF2 reviewove da igra radi u 4k upscaled 60fps na Prou. Za base consolu 60 u 900p valjda. Si siguran da je sve ok ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno