Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izgleda da je tesko da se ukuca "Rime ps4", a uopste i ne proveri o cemu je rec.. Hoces i link na preporuku koju nisam dao nikom odredjenom ? Ja shvatam da ima onih koji cute pa bodu trenutak da se naprave pametnim ali mrdni prstom ***e.

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Meni dve identicne igre.
Ne znam, će vidim kada probam 😀 A obzirom da je grafički doteranija, da je veća mapa, da je poboljšan i proširen gameplay aspekt, usavršen Nemesis sistem, meni će (verovatno) odlično leći.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Koji ti naziv igre nije jasan? Ako misliš na RiME, to nije skraćenica, već pun naziv igre. 😉

Sent from Nexus 5X

To sam provalio, ali GENERALNO.....
A za google, ako trebam posle svakog posta da palim google , umesto da se ukucaju jos 4-5 karaktera onda ***....
Jesam Od skora u PS4 ali nisam u PS3 generalno, a i u igrama...
Evo da ne bide da sam lenj za Googlr, prelistao sam poslednjih 15 stranica unazad i ovo se pominje:
copy/paste...:

SoM
Tf2
SW BF2
TLoU
RDR2
GOW4
Cak i Yojimbo pita sta je FUT 🙂
MGSV i aajde nekako
HZD
ME:A
H1Z1, PUBG

Racunam da i neko ko nije u tematici bas , eventualno treba da razume , bez googla , pogotovo sto je u pitanju jos 5-10 karaktera recimo....
Ali boze moj....

Evo upravo mi istekao PS+..imam otvorenu VISA online karticu i koliko sam video preko Amazona je ista cena kao na PS Store oko 60$...

Sta sad da radim korak po korak prvi put uzimam ovako..Evo ovde linka odakle hoću
https://www.amazon.com/Year-PlayStation-Plus-Membership-Digital/dp/B004RMK5QG Jel mora i nesto preko 60$ ili tačno toliko u banci da se uplati i kako posle ide aktivacija i sve.. pretpostavljam da mi stize na gmail kod ? I jel moram i Amazon account da pravim takođe da bih poručio ?

I gde da vidim na koju drzavu mi je nalog i kad je već otvoren jel moze to da se menja ?

Takođe planiram i plus da uplatim neke pare da naručim nesto sa Alija kad već idem pa ako moze i to da se pojasni.. 🙂

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Na Amazonu dobijam ovo:
Important message about the item you would like to purchase

We noticed you're shopping from Serbia. This item is not available for purchase due to geographical restrictions. It may be available on Amazon.co.uk. Not Shopping from Serbia? Change your country setting...

Sve ti jasno na tu temu... Amazon nalog se podrazumeva...

Ili zameni shipping adresu pa probaj ili probaj na amazon.co.UK kao sto savetuju.
Skinuce ti toliko koliko pise, ali ako imas dinare mozda ne bi bilo lose da uplatis koji dinar preko zbog konverzije nek statijznam....
Sifra ti stize na Amazon mail...

Ides na Account pa adresses i tu ti pise sve...

Sto se Alija tice, imas temu za isti, ali generalno, opet ti treba nalog , adresa u Srbiji, sve kako i jeste...i to je to...
Narucis kliknes, skinu ti toliko koliko pise tamo i mesec dana kasnije stigne 🙂
Gledaj ocene prodavca, da li je free shipping ili ne i sl...

Na Amazonu dobijam ovo:
Important message about the item you would like to purchase

We noticed you're shopping from Serbia. This item is not available for purchase due to geographical restrictions. It may be available on Amazon.co.uk. Not Shopping from Serbia? Change your country setting...

Sve ti jasno na tu temu... Amazon nalog se podrazumeva...

Ili zameni shipping adresu pa probaj ili probaj na amazon.co.UK kao sto savetuju.
Skinuce ti toliko koliko pise, ali ako imas dinare mozda ne bi bilo lose da uplatis koji dinar preko zbog konverzije nek statijznam....
Sifra ti stize na Amazon mail...

Ides na Account pa adresses i tu ti pise sve...

Sto se Alija tice, imas temu za isti, ali generalno, opet ti treba nalog , adresa u Srbiji, sve kako i jeste...i to je to...
Narucis kliknes, skinu ti toliko koliko pise tamo i mesec dana kasnije stigne 🙂
Gledaj ocene prodavca, da li je free shipping ili ne i sl...
A kako da vidim zemlju sam zaboravio na PS4 koju sam stavio mada mi se čini da je UK ? I jel to moze da se menja ?

Paaaaaa ne znam TAJ nalog da li mozes, ali mozes da napravis drugi nalog sa drugim mailom na USA
A kako da vidis, koje valuta ti je u store? funte $?

ili:
https://www.playstation.com

Uloguj se i doooole na dnu pise koja je zemlja

Paaaaaa ne znam TAJ nalog da li mozes, ali mozes da napravis drugi nalog sa drugim mailom na USA
A kako da vidis, koje valuta ti je u store? funte $?

ili:
https://www.playstation.com

Uloguj se i doooole na dnu pise koja je zemlja
Funta je..

Na Amazonu account kad pravim jel zemlju stavljam Srbija ili UK ?

I ja kad uplatim to u banci ulogujem se na Amazon acc i odem na ovo i kupim tako sto unesem kod kartice i on skine pare a meni na mail stize sifra za PS+ ?

Pa moraces na UK na Amazonu jer nece Srbija, probao ja malopre....
Onda na amazonu ukucas podatke sa kartice i to je to....
Pise tamo da je instant delivery , na mail ili tako nesto...

Pa moraces na UK na Amazonu jer nece Srbija, probao ja malopre....
Onda na amazonu ukucas podatke sa kartice i to je to....
Pise tamo da je instant delivery , na mail ili tako nesto...
Ok a za Ali jel isto moze preko VISE ili mora paypal ?

Visa, master, sta god sto omogucava placanje preko Neta
PP nije obavezan/potreban

Da ne rusim sneska, ima na kinguinu gde je sve jednostavno 59e za US i 47e za UK.

Osim DMC ima li neko preporuku za hack n slash igre ? Darksiders sam toliko odugovlacio godinama da me sada odusevljava.

Amazon ne prima paypal.

Da ne rusim sneska, ima na kinguinu gde je sve jednostavno 59e za US i 47e za UK.

Osim DMC ima li neko preporuku za hack n slash igre ? Darksiders sam toliko odugovlacio godinama da me sada odusevljava.

47e PS+ 1God ?

Moze link i koliko je to sigurno,moze li VISA kartica ?

Moze sigurno.

Ali mislim da je ta cena za ps4 samo danas

Ako uzmes javi se na pm posle za fifu 🙂

Poslednja izmena:
47e PS+ 1God ?

Moze link i koliko je to sigurno,moze li VISA kartica ?

Mislim da moze, paypalom ja placam kad nemam u wallet. Da to je vila cena danas, prodavac je bio od kog uzimam dopune redovno. Samo otvoti kinguin i u search otkucaj playstation plus, izlistace ti po regionima i za 365 dana [emoji106]

Mislim da moze, paypalom ja placam kad nemam u wallet. Da to je vila cena danas, prodavac je bio od kog uzimam dopune redovno. Samo otvoti kinguin i u search otkucaj playstation plus, izlistace ti po regionima i za 365 dana [emoji106]

A kako funkcionise uplata i ostalo preko tog sajta i pretopostavljam da je amazon sigurniji posto nema prodavaca ?

drugari, ako moze neko samo da potvrdi da li mi je logika ispravna
posto imam UK karticu pretpostavljam da je logicnije da napravim UK nalog jer u tom slucaju bih mogao direktno da kupujem igre sa UK store-a bez da mlatim sa walletom i slicno?
da li je doduse bolji izbor igara na popustu na US store-u, i ako jeste da li je vredno tog cimanja da pravim nalog na US jer bih u tom slucaju morao da kupujem preko walleta umesto direktno karticom?
thx

A kako funkcionise uplata i ostalo preko tog sajta i pretopostavljam da je amazon sigurniji posto nema prodavaca ?

Malo ga preterujete sa "sigurnim". Nadjes prodavca sa 5 zvezdica i pogledas koliko prodaja ima, to je to. Imam preko 500 kupovina jer kupujem drugarima i poznanicima, ni jedan problem, sve su to dugotrajni prodavci. Uostalom sajt je sigurniji nego ostali jer od trenutka tvoje kupovine on nema pristup tom novcu 30 dana, tako da nece da te zezne i uzme pare.

Slobodno uzimaj ako je jeftinije. Odaberes, iskljucis protection jer nema ulogu (veruj mi), odaberes nacin placanja i na mail kroz 30min max dobijas kod.

Potpisujem sve što je Mazi7 napisao.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Na Flash Sale-u ima i The Division... kakvi su utisci?
Volim takticke TPS tako da se razmišljam, ali nisam siguran koliko zahteva online igranje da bi se iskoristio pun potencijal?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Imas solidnu SP kampanju, ako uzimas Season Pass oke je i survival ako volis taj tip igre jer ti gear tu ne igra ulogu, uvek pocinjes od nule. A ako ti se svidja SP porcija igre, navucices se i na MP gde uglavnom farmas gear, imas taj DZ gde je PVP aktivan al ja ga nisam gotivio previse, ako imas full ekipu verujem da je vrh, ovako solo nah.

Niko te ne juri da igras puno, grindas za svoju dusu. Underground DLC je u biti verujem random generisana mapa u podzemnoj, imas tezine i hendikepe (tipa bez lecenja, bez skillova i slicno), i dobijas bolji random gear.

Jeste repetivna igra ali sve grind su takve 😉

Snimak moje poslednje trke iz juce ugasenog GT Sport demoa, puna igra mi se upravo instalirala tako da nema stajanja kod mene. 😀

Igrano na PS4 Pro i Logitech G27 volanom [sa GIMX adapterom].

• Like
Reagovanja: M J
Odličan Flash Sale na US Store-u: https://store.playstation.com/#!/en-us/flash-sale/cid=STORE-MSF77008-FLASHSALE17LP

Ono što sam video da ima dobru cenu i vredno je pažnje:
Mortal Kombat XL - $11.99 (60% Off)
Little Big Planet 3 - 5.99 (70% Off)
Alienation - 5.99 (70% Off)

Iskreno ja bih se suzdrzao od kupovine jer 2/3 navedenih naslova deluju kao PS+ free naslovi u narednim mesecima.

Kako su krenuli sa free naslovima uz PS+ interesuje me da li ce nastaviti u istom tempu ili je samo navlakusa prvih par meseci od kada su podigli cenu pretplate. U svakom slucaju nema kupovine do kraja godine (barem sa moje strane) cisto da vidim koliko ce jos kvalitetnih naslova da udele.

Mortal Kombat XL teško da će biti PS+ naslov. LBP3 možda. Dok je Alienation već bio u PS+ za EU. U svakom slučaju, ja uzeh MK XL i LBP3, jer su cene dobre.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

I Little Big Planet 3 je dolazio uz PS Plus. Ove godine u februaru.

Generalbo i da je navlakusa godinu dve su opravdali. A realno bilo je uvek dobrih igara, sta znam.

Alienation je bio ps+ igra, ja sam uzivao.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno