Koja je razlika izmedju obicnog Bloodborne i goty verzije?
Pretpostavljam mozda neki dlc ili tako nesto ? Oni skinovi i te zezancije me ne interesuju. Ja sam uzeo obicnog bloodborna,valjda nisu ti DLC-evi ako ih ima nesto preterano vazni za pricu.Sad je kasno da ovu verziju zamenim GOTY verzijom.
Drugo pitanje vezano za Horizon? Sta je bolje da stavim tamo u visual: favor performance ili favor resolution?
Drugo pitanje isto za Horizon. Kad ga pokrenem TV automatski prebaci sliku iz RGB u onaj YUV420 format ili kako se vec zove. Jel mogu da namestim da uuvek bude RGB ili je nesto do igre? Desavalo mi se i u Hitmenu isto,u ostalim igrama ne.
Igra je teška arkada ali obzirom da u istoriji Playstationa nije bila gora ponuda racing ekskluziva, isplati se nabaviti 🙂
Sent from my Galaxy S7
Igra je teška arkada ali s obzirom da u istoriji Playstationa nije bila gora ponuda racing igara, isplati se nabaviti 🙂
Sent from my Galaxy S7
Sta je ovo na UK store-u ? Ostalo mi 40 funti, mislim da cu jedno 8 naslova da uberem.. Nenormalno niske cene. Jest da su to stare igre ali nista jos nisam ni igrao.
Vrhunska ponuda zaista, ne možeš odoleti ni jedne nedelje a realno sam skupio igara za godinu i po barem 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari