Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Extended Play Sale na PSN US

https://store.playstation.com/#!/en-us/extended-play-sale/cid=STORE-MSF77008-EXTENDED17LP

Ima zanimljivih ponuda za igre sa kompletnim sadržajem (svim DLC-ovima, ekspanzijama, itd).

Na primer:
Bloodborne Complete Edition - $17.39
DARK SOULS II: Scholar of the First Sin - $11.99
Just Cause 3 XL Edition - $21.12
Borderlands: The Handsome Collection - $19.79

Šta kažete, vredi li kupiti Driveclub + Season pass za ~15 dolara?

Edit: I dalje ubacuju igre. Proverite ponovo kasnije.

Poslednja izmena:
Koja je razlika izmedju obicnog Bloodborne i goty verzije?
Pretpostavljam mozda neki dlc ili tako nesto ? Oni skinovi i te zezancije me ne interesuju. Ja sam uzeo obicnog bloodborna,valjda nisu ti DLC-evi ako ih ima nesto preterano vazni za pricu.Sad je kasno da ovu verziju zamenim GOTY verzijom.

Drugo pitanje vezano za Horizon? Sta je bolje da stavim tamo u visual: favor performance ili favor resolution?
Drugo pitanje isto za Horizon. Kad ga pokrenem TV automatski prebaci sliku iz RGB u onaj YUV420 format ili kako se vec zove. Jel mogu da namestim da uuvek bude RGB ili je nesto do igre? Desavalo mi se i u Hitmenu isto,u ostalim igrama ne.

GOTY je sa svim ekspanzijama, mislim dva DLC-a da ima dodatno.

Prethodnu a i ovu radi drugi studio za razliku od prvih 5. 🙂 Ali opet oni realno nemaju sta da traze jer ove godine izlaze Dirt 4, Gran Turismo novi i Project Cars 2 i svi imaju offroad voznju i naravno 60fps za razliku od ovih koji i dalje zakucavaju na 30...

E taj rad. 🙂 Od Kylotonna jedino sto sam igrao davno je bio onaj cudni i bogami teski Bet on Soldier a koliko vidim sad su se shiftovali i samo stancuju voznje, sto verovatno dosta govori o kvalitetu istih. 🙂

Codemasters je pokupio clanove Evolution Studiosa i nadam se da spremaju nesto super, posto bas imaju iskustva a i tehnologiju.

Koja je razlika izmedju obicnog Bloodborne i goty verzije?
Pretpostavljam mozda neki dlc ili tako nesto ? Oni skinovi i te zezancije me ne interesuju. Ja sam uzeo obicnog bloodborna,valjda nisu ti DLC-evi ako ih ima nesto preterano vazni za pricu.Sad je kasno da ovu verziju zamenim GOTY verzijom.

Drugo pitanje vezano za Horizon? Sta je bolje da stavim tamo u visual: favor performance ili favor resolution?
Drugo pitanje isto za Horizon. Kad ga pokrenem TV automatski prebaci sliku iz RGB u onaj YUV420 format ili kako se vec zove. Jel mogu da namestim da uuvek bude RGB ili je nesto do igre? Desavalo mi se i u Hitmenu isto,u ostalim igrama ne.

GOTY verzija dolazi sa dodatnim DLC-om, The Old Hunters. Verovatno najbolji DLC u Souls serijalu, vredi svaki dinar a kamoli na ovakvom popustu 🙂

Samo jos i UK da update 😀 Sve sa US-a je vec uzeto, nazalost malo vecim cenama ali nista zbog cega bih se pokajao :d

Na popustu je i DARK SOULS™ III - Deluxe Edition sa 85 na 46.74 dolara(ko ima PS plus, ovako je popust na 55.24). S obzirom da drži cenu pitanje je dal će skoro biti bolja ponuda.

Tapatalk mi je isekao post, pa da ponovim.

Vredi li kupiti Driveclub + Season pass za ~15 dolara? Šta kažu ljubitelji simulacija?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Vredi i igra je arkada, nije simulacija. Ali je mnogo zabavna.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Igra je teška arkada ali s obzirom da u istoriji Playstationa nije bila gora ponuda racing igara, isplati se nabaviti 🙂

Sent from my Galaxy S7

Igra je teška arkada ali obzirom da u istoriji Playstationa nije bila gora ponuda racing ekskluziva, isplati se nabaviti 🙂

Sent from my Galaxy S7

Fixed.

Igra je teška arkada ali s obzirom da u istoriji Playstationa nije bila gora ponuda racing igara, isplati se nabaviti 🙂

Sent from my Galaxy S7

Igra nije uopste teska arkada, cak ima i hardcore mod koji je poprilicno izazovan. Naravno igra nije ni ono sto se zove simulacija ali je ponasanje automobila veoma raznovrsno i veoma daleko (naprednije) nego slicne igre u toj kategoriji. Grafika i zvuk su sjajni a efekti vremena definitivno najbolji dosad vidjeni u voznjama. Cak igra uopste nije ni laka jer je AI takodje poprilicno *******. Jedina po meni mana je sto je igra u 30fps i to najvise ubija svu tu grafiku pogotovo kad se voze brzi automobili a od pro podrske i eventualnog 60fps patcha izgleda da nazalost nista nece biti.

Zbog 30fps je nisam ni palio bez 3-4 puta, užasan je osjećaj igrivosti, ali to što sam igrao mnogo više naginje arkadi nego nekom balansu između...

Sent from my Galaxy S7

@corvus corax: uzeo sam ja driveclub ceo nalog pre nekog vremena, znaci imam i nosioca i guesta, al' nikako da se nakanim da okacim oglas i nesto prodam. 🙂 Javi se na PM ako si zainteresovan.

Hvala ti za ponudu, Fructal. Preferiram da posedujem igre na svom nalogu. 🙂

Sta je ovo na UK store-u ? Ostalo mi 40 funti, mislim da cu jedno 8 naslova da uberem.. Nenormalno niske cene. Jest da su to stare igre ali nista jos nisam ni igrao.

Sta je ovo na UK store-u ? Ostalo mi 40 funti, mislim da cu jedno 8 naslova da uberem.. Nenormalno niske cene. Jest da su to stare igre ali nista jos nisam ni igrao.

Vrhunska ponuda zaista, ne možeš odoleti ni jedne nedelje a realno sam skupio igara za godinu i po barem 🙂

@Corvus: nema problema. 🙂

@Svi: jel probao neko Just dance ili nesto slicno, razmisljam da nabavim za skakanje sa zenom i klincima? Ne bih nabavljao kameru pa me zanima kakav je "playability" ako se kontrolise aplikacijom na androidu.

i za kraj - jel igrao neko The order: 1886, jel valja? Citam poprilicno lose reviewe...

Dobar je The Order, samo je kratak. Grafički vrhunski izgleda.

Vrhunska ponuda zaista, ne možeš odoleti ni jedne nedelje a realno sam skupio igara za godinu i po barem 🙂

Child of Light, Lords of the Fallen Complete, Bioshock Trilogy, Wolfenstein The New Order,Infamous Second Son, Infamous First Light, Outlast, Outlast whistleblower.

Sad tu je jedina nedoumica da li uzeti Dragon Age Inquisition umesto ova 2 Outlasta, oduvek sam zalio sto nisam jedino Inquisition odigrao u serijalu, ali vidim da je traljav port ? Kakva je igra ?

I dalje cu da eskiviram Dark Souls 2 dok trojka ne bude na deebelom popustu pa ugrabim ove jer ce biti bundle garant.

The Order uopste nije toliko los koliko ga predstavljaju. Jeste da je linearan do bola,ali sta je tu je.

Horizon Zero Down...samo mogu da dam naklon onome ko je pravio ovo,savrsenstvo.
Rekord do sad mi je bio 4h igranja u jednom danu. Horizon sam juce igrao sest ipo sati,danas sam prikupio 4h i planiram bar jos 2h da igram posle LE.
Bolest !

Horizon je stvarno odlična igra, svaka preporuka.

Citao sam u onom skrinfanu ili kako se vec zove(to inace kad odem kod frizera citam haha) ,da je Horizon malo unapredjenija verzija FC: Primala...
Posle ovih 10ak sati igranja,mogu samo da kazem da su neznalice na nivou,a da je Horizon medju boljim igrama koje sam igrao,a pitanje je da li sam tek presao trecinu.

I jos nesto, jel igrao neko Wormse na PSu, koliko je OK kontrola gamepadom u odnosu na misha na PCu? WMD i Anniversary edition (Battlegrounds+WMD) su na popustu na UK store-u pa ih merkam...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno