Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma jok I ja cepam wallet na g2a jer tu I imam neki prihod

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Ljudi, koje igre su must/bi trebalo da ima u igraonici po vama?

Osim naravno fifa pes nba. Uzeo sam i mortal XL, gledam vožnje, ali nema ništa split screen da mogu da se trkaju... Dajte neki predlog, znam da ima jeftinijih i anonimnijih varijanti a koje mogu da budu zabavne. 🙂

UFC 2, GTA, Driveclub, BF1 i to ti je to, ali must have je fifa, nba, pes, mk xl i ufc 2.

Kamo srece da sve igre imaju ovako dobro odradjenu pro podrsku:

[YOUTUBE]rDKmJB629-0[/YOUTUBE]

Opet dizu diskusiju za Ps5 najavu na e3. Kolko mrzim ovaj period zbog raznoraznih spekulacija bez osnova.

Ovaj Phantom Pain mi pojede dane I dane 🙂

Neko igrao fob misije ? Da li vredi taj dlc ?

Ima neka akcija za Spotlfy premium na 3 meseca. Da nije proradilo iz Srbije?

Kod Spotify-ja je fora pokrenuti ga samo jednom preko nekog VPN-a, na fonu npr. Čim se registrujes normalno, možeš VPN da deaktiviras i nastavis normalno da koristis koliko zelis. Onda i na PS4 radi normalno. Barem kod mene je tako.

Kod Spotify-ja je fora pokrenuti ga samo jednom preko nekog VPN-a, na fonu npr. Čim se registrujes normalno, možeš VPN da deaktiviras i nastavis normalno da koristis koliko zelis. Onda i na PS4 radi normalno. Barem kod mene je tako.
A ako se uplati premijum pri registraciji, da li onda ima provere na 14 dana dok traje premium?

Jeste sigurni? Ne bi trebalo premium da proverava odakle se loguje uopste..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja sam uzeo preko kolege u Madjarskoj,uplatio je Premium nalog,neka porodicna verzija sa pet usera i sve lepo funkcionise za 30e godinu dana.Imam oko tri meseca Spotify i nikakvih provera nije bilo,secam se da je spominjao neki mali "programcic" koji krije pravu IP adresu ili nesto sl.
Radi lepo na Marantz 7010 AVR-u i PS4 konzoli.

Dodao bih ovom liku za igraonicu da pribavi i CoD .

Kod mene se na konzolama single player igre BAŠ retko tj slabo igraju... Imam za sada: fifa i nba 2017, pes 2016, Driveclub, Mortal XL i moto gp 15. Kada izađu 18ke, tada ću da uzmem još jednu konzolu i sve te nove igre preko share-a i ćao...

samo da prijavim da je u svedskoj neka akcija i da je ps4 slim 500gb 1990 kruna, sto je malo vise od 200 evra tako da ako nekog zanima i tamo ima familiju ili prijatelje moze da se ponovi. korisni linkovi su na prisjakt.nu

samo da prijavim da je u svedskoj neka akcija i da je ps4 slim 500gb 1990 kruna, sto je malo vise od 200 evra tako da ako nekog zanima i tamo ima familiju ili prijatelje moze da se ponovi. korisni linkovi su na prisjakt.nu
Tolko je I kod nas tj madjara 🙂

Svaka Telltale igra onda realno 🙂

Phantom Pain ne pokusavati, jedino ako nekom nije smor da 10 puta igra isto.. kapiram da je to njihov fazon i sve ali ovo prevazilazi granice izdrzljivosti. Doduse sada S rank deluje zabavno.

Jel zna neko kako da pokrenem onu bonus epizodu u Hitmenu? House build on sand se zove.

Edit: Snasao sam se 🙂

Poslednja izmena:
Sta se ceka ove godine na E3 ? Sve smo vec videli prosle, opet ista najava ? Sumnjam nova konzola ? Jedino sportovi ali opet deja vu.

Ovo mi je isto kao kada me žena pita o čemu se radi u filmu koji smo upravo počeli da gledamo 😀 Uostalom sve podatke i satnice o svim prezentacijama imaš na E3 sajtu. Sve van toga su glasine...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ja mislim da će biti pola isto kao prošle godine sa Days Gone, God of War, Detroit, Death Stranding, samo sa više gameplay-a. I ako dodaju novo nešto i to je to. I sportovi, naravno.

Ovo mi je isto kao kada me žena pita o čemu se radi u filmu koji smo upravo počeli da gledamo 😀 Uostalom sve podatke i satnice o svim prezentacijama imaš na E3 sajtu. Sve van toga su glasine...

Pogresno. Uvek pametujes al masis poentu. Pitam sta se ocekuje kod drugih, ne sta je na meniju. Uostalom ne volim spoilere.

Ja pametujem? Haha ok druje...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno