Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Kada se setim koje je to ludilo od igre bilo na ps1 sa društvom... sada me više ne vuče da obrnem. Probao sam na ps3 davne 2012te i nije nešto išlo.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Bolji nije, grafički doteraniji i utegnutiji u višoj rezoluciji, perhaps...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Vizuelno lepši.

Drugari, treba mi brza pomoć, biću jako zahvalan..

Imam ponudu od drugara koja mi deluje ok, pogotovu sa obzirom na naslove igara pošto mi treba za igraonicu: NBA 2k16, Fifa 15 i 16, i the Crew... + 2 džojstika.

Konzola je kako vidim jedan od početnih modela, CUH 1004a.

Sve to za 200e, šta mislite o ponudi i tom modelu konzole, kako se pokazao? Kažu da su ti prvi bili glasniji i više se grejali...

Mislim da se isplati generalno, ali je sve od konzole do naslova starije.. Mada ipak 2 gamepada I par naslova za pocetak, ako nemas ni jednu od sportova ok, ovako su suvisne za igraonicu. Nek ispravi neko, klinci danas gledaju I brojku, pa I matori 🙂

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Mislim da se isplati generalno, ali je sve od konzole do naslova starije.. Mada ipak 2 gamepada I par naslova za pocetak, ako nemas ni jednu od sportova ok, ovako su suvisne za igraonicu. Nek ispravi neko, klinci danas gledaju I brojku, pa I matori 🙂

Veruj mi da smarači traže pes 2013 i da idu po par godina u nazad.. 🙂

Dodatno pitanje tj pitanja:

-da li game sharing šljaka sa igrama i na disku i na digitali?
-da li npr fifa 15, 16 i aktuelne sportske igre dobijaju update-ove transfera i sl?

MarcusS;5093856-da li game sharing šljaka sa igrama i na disku i na digitali? je napisao(la):
-da li npr fifa 15, 16 i aktuelne sportske igre dobijaju update-ove transfera i sl?

-Ne, samo kod digitalnih igara.
-Sumnjam, jer im je u interesu da korisnik kupuje najnoviji deo.

Zimski transferi su poslednji koje dobije aktuelna FIFA, konkretno FIFA 18 će imati letnje a izlazi krajem Septembra npr.

Pokusaj da ubedis ljude da probaju Fifu Ultimate Team, garantujem ti da si se finanijski obezbedio jer je to najzarazniji mod svih vremena.

Drugari, treba mi brza pomoć, biću jako zahvalan..

Imam ponudu od drugara koja mi deluje ok, pogotovu sa obzirom na naslove igara pošto mi treba za igraonicu: NBA 2k16, Fifa 15 i 16, i the Crew... + 2 džojstika.

Konzola je kako vidim jedan od početnih modela, CUH 1004a.

Sve to za 200e, šta mislite o ponudi i tom modelu konzole, kako se pokazao? Kažu da su ti prvi bili glasniji i više se grejali...
Izvinjavam se moderaciji i dalje mi trebaju saveti i mišljenja po pitanju ponude 🙂

Veruj mi da smarači traže pes 2013 i da idu po par godina u nazad.. 🙂

Dodatno pitanje tj pitanja:

-da li game sharing šljaka sa igrama i na disku i na digitali?

Dobijaju apdejtove dok su aktuelne,znači ti stari naslovi ne. Pa za dvesta evra se isplati.

Nisam ni video.... Extra. Tnx

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Koja država se bira na ps store sajtu i u konzoli uopšte pošto kako vidim na sajtu nas slepaca nema?

Ako izabereš US vidi da izabereš saveznu državu koje je tax free da ti ne bi oporezivali kupovine. Ima ih 5. Delaver, Aljaska. Ostale 3 sam zaboravio.

Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka

Koristi neko externi hdd za igre ? S obzirom da planiram dosts sporiji sbb paket, a vidim dosta pricanja o tome, reko da napunim neki ext posto mi je slim 500. Ima neko preporuku ? Kapiram da ima nesto na nasem trzistu od eksternih kao sto je evo850 neki standard kod ssdova ?

Naravno skromnije po pitanju budzeta.

Wd passport je vise nego solidan izbor

Toshiba Canvio je takodje OK i povoljniji izbor.

Ne znam što bi bio.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno