- Učlanjen(a)
- 11.02.2014
- Poena
- 130
Pa jeste ali meni je zabavnija od Overwatch-a.
Realno i jeste na konzoli, probao oba. Bolje je uradjeno.
Btw kako naci about me sekciju da bih verifikovao acc na psnprofiles.com ? Ili sam ja slep
Pa jeste ali meni je zabavnija od Overwatch-a.
Uh... Jedan od najdražih remastera.
Valjda ce se dobro prodati, pa da bude i novog WipeOut-a.
Ima i steelbox ko to voli.
Teško da će biti novi WipeOut jer ovo je remaster remastera sa trojke, sledeće je remaster remastera remastera🙂 Dok ima ovaca.Ima izdanje kolekcionarsko sa maketom koja lebdi,imate na playstation instagramu kako to izgleda https://www.instagram.com/p/BTrFbkhlr7M/?taken-by=playstation
Mislim da se isplati generalno, ali je sve od konzole do naslova starije.. Mada ipak 2 gamepada I par naslova za pocetak, ako nemas ni jednu od sportova ok, ovako su suvisne za igraonicu. Nek ispravi neko, klinci danas gledaju I brojku, pa I matori 🙂
Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk
MarcusS;5093856-da li game sharing šljaka sa igrama i na disku i na digitali? je napisao(la):-da li npr fifa 15, 16 i aktuelne sportske igre dobijaju update-ove transfera i sl?
-da li npr fifa 15, 16 i aktuelne sportske igre dobijaju update-ove transfera i sl?
Izvinjavam se moderaciji i dalje mi trebaju saveti i mišljenja po pitanju ponude 🙂Drugari, treba mi brza pomoć, biću jako zahvalan..
Imam ponudu od drugara koja mi deluje ok, pogotovu sa obzirom na naslove igara pošto mi treba za igraonicu: NBA 2k16, Fifa 15 i 16, i the Crew... + 2 džojstika.
Konzola je kako vidim jedan od početnih modela, CUH 1004a.
Sve to za 200e, šta mislite o ponudi i tom modelu konzole, kako se pokazao? Kažu da su ti prvi bili glasniji i više se grejali...
Veruj mi da smarači traže pes 2013 i da idu po par godina u nazad.. 🙂
Dodatno pitanje tj pitanja:
-da li game sharing šljaka sa igrama i na disku i na digitali?
-da li npr fifa 15, 16 i aktuelne sportske igre dobijaju update-ove transfera i sl?
Ima za vikend Street Fighter V besplatno za Ps+
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari