Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja imam neki toshiba 750gb od laptopa u lcpower fioci, super radi. Igre koje se slabije trose su na njemu pa ga po potrebi povezujem.
Nego... Uzeo sam dodatni ds4 controler, sto me pita koji user koristi kad stisnem ps dugme? Možda treba da kreiram jos jednog usera?

Staklo ima bolju disipaciju toplote i od drveta i od plastike. Ne vidim ja tu bilo kakvog problema.

Ja sam ga na akvarijumu stavljao nista mu ne fali. Cak sta vise sto rAMA kaze, bolja je podloga. U svakom slucaju nije na odmet da ga odmaknes od podloge na cepovima ili necemu do 1cm. Zagreje se i podloga u svakom slucaju.

Btw hvala za savete oko eksternih. Uzima se jedan od 2TB 🙂

Poslednja izmena:
Probao sam malo Street Fighter 5, bezveze....
Nekako mi nije tecna, grafika nista posebno...
MK X je neuporedivo bolji

Kupio Crimsonland za sitne pare. Igra je na nivou Sege ali zaraza. Ne mogu decu da otkacim od tv-a. Jel ima jos nesto na taj retro fazon i co op?

^ Hvala što si skrenuo pažnju, kupljeno.
Sky Force Anniversary je kul igra. Razlikuje se žanr, ali ima coop.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ko god voli Souls-like igre, nek spremi pare za The Surge. Odigrah dosta, review je napisan. It's good [pogotovo na Pro-u]!

Ova luda godina nastavlja da bude bas dobra sto se igara tice. 😀 Da nije bilo Andromede, bila bi maltene savrsena. 😀

Ko god voli Souls-like igre, nek spremi pare za The Surge. Odigrah dosta, review je napisan. It's good [pogotovo na Pro-u]!

Ova luda godina nastavlja da bude bas dobra sto se igara tice. 😀 Da nije bilo Andromede, bila bi maltene savrsena. 😀

E i ja to čekam da vidim kakvo će biti, samo mi borba deluje nekako tromo. Kako je kad se igra?

Ja sam bas napravio agilnog karaktera. Igra podrzava dosta manje tipova oruzja od konkurencije, al ono sto je tu je dobro napravljeno. Gameplay opcije su dosta prosirene cinjenicom da se mora paziti na koji deo tela je Lock On upaljen [unarmored/armored].

Pozdrav svima, zainteresovao sam se za PlayStation VR. Zanima me jel igrice moram kupovati original i ako cipujem znaci da gubim garanciju?

Nema piraterije, moraš original.

Ne mozes da "cipujes" PS4.

Koliko kostaju original igrice i gde mi savetujete da se kupuju? Ima li dobrih vr igrica?

Ima dosta, mada nisu sve velike kao druge tradicionalne igre. Najbolja je Resident Evil 7 [to je bas i full igra], ali tu su i Rez Infinite, Thumper, Robinson: The Journey, RIGS, Until Dawn: Rush of Blood, Star Wars Battlefront X-Wing Mission, Batman Arkham VR, Battlezone, Driveclub VR...

Kako predlažete da se hendluje sa igricama u slučaju 2 konzole npr u igraonici?

Moja neka teorija je da što se ne igra toliko često tj neće se igrati da se uzme na disku (zbog eventualne prodaje i sl), a Fifa Pes Nba i pas sličnih preko šeringa, thoughts? Verovatno ima nešto što ne znam 🙂

Imaš temu o igraonicama pa bolje pitaj tamo kako su se drugi snašli i šta im je bilo isplativije.

*igre

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Imaš temu o igraonicama pa bolje pitaj tamo kako su se drugi snašli i šta im je bilo isplativije.

*igre

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Na temi ima jedan post godišnje

Kontam da je iskustvo i znanje ipak na ovom topiku.. 🙂

Sve igre kupuj digitalno na posebim nalozima, pa neces imati problema sa prodajom.

Mada, nije losa ideja da zbog inspekcije imas i nekoliko igara u kutiji.

Jedno pitanje.
Kad igram igre,konzola se ne pregreva previse,pozadi izduvava onako topao vazduh taman koliko treba,cini mi se da je sve ok.
Ali me kopka jedna druga stvar,kad stavim uvo pokraj donje desne i leve ivice cuje se ili neki ventilator ili procesor,sta god,nesto se okrece na tim mestima... Problem je sto kad skroz se priblizim uvetom cuje se kao da nesto preskace dok se okrece. Ako je tu ventilator kao da mozda zakacinje u nesto nemam pojma.
Zanima me ko ima PRO konzolu da mi kaze jel kod vas isto ili je ovo neka anomalija. Cim se udaljim 5-6cm to se vise ne cuje,cuje se samo normalno konzola,ali kad se skroz priblizim ima taj irititajuci zvuk koji kao da u nesto zakacinje.
Eto toliko,hvala...

Edit: cuje se i pozadi isto tako da mislim da je ventilator i da je to vrv normalno,ali volim da proverim kod vas za svaki slucaj.
Dakle samo da ponovim,tek kad se uvo stavi bukvalno na konzolu to se cuje,ovako ne.

Poslednja izmena:
Normalno je. Nemoj da prislanjas uvo na konzolu i problem resen 🙂

Ma plasljiv sam malo(malo vise),najbliza radnja koja se bavi konzolama mi je udaljena "250km",bolje odmah ovde da proverim nego da predjem toliki put samo da je neko pogleda i da mi kaze da je ok 😀
Ovde su svi clanovi dobronamerni i razumeju se daleko vise od mene u ove stvari i onda bolje ovde da proverim 😀 .

Da li prolaze naše kartice na US PSN-u? Hteo bih da uplatim 5$, kako bih kupio The Order, a na kartici nemam dovoljno keša za dopunu od 10$.

Sent from Nexus 5X

Bilo je vec dosta puta reci o ovome. Ne, ne prolaze. Moras da kupujes dopune drugde,a najmanja je $10, kao sto rece.

Pretpostavio sam da je tako, nego sam video da je @Mazi7 napisao da opet mora da uplati 5$, jer mu fali par centi u balance-u za The Order, pa sam zato mislio da možda postoji način da se uplati i manje od 10$.

Sent from Nexus 5X

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno