arheolog1981
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.02.2010
- Poena
- 395
Child of Light, Lords of the Fallen Complete, Bioshock Trilogy, Wolfenstein The New Order,Infamous Second Son, Infamous First Light, Outlast, Outlast whistleblower.
Sad tu je jedina nedoumica da li uzeti Dragon Age Inquisition umesto ova 2 Outlasta, oduvek sam zalio sto nisam jedino Inquisition odigrao u serijalu, ali vidim da je traljav port ? Kakva je igra ?
I dalje cu da eskiviram Dark Souls 2 dok trojka ne bude na deebelom popustu pa ugrabim ove jer ce biti bundle garant.
Slično sam ubacio kao i ti, ali sam ostavio samo Child of Light i Dragons Age Inquisition sa PSN UK... jednostavno sam shvatio da ništa od ostalog ne bih igrao pa makar bilo dve funte 🙂 Outlast mi je muka igrati, jednostavno nisam više za takav tip igara, Dark Souls 2 više nikad ne želim da upalim posle Bloodborna i DS III 🙂 Slično kao DS II osećam i za Lords of the Fallen... probao na PC i odigrao dva sata. Nije to to. Bioshock Trilogy nije na popustu na UK, na US je 30 dolara... to mi je previše jer bih igrao samo keca i možda dvojku. Što ne razdvoje igre nisu mi jasni... da prodaju Bioshock remastered odmah bih uzeo.