Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Child of Light, Lords of the Fallen Complete, Bioshock Trilogy, Wolfenstein The New Order,Infamous Second Son, Infamous First Light, Outlast, Outlast whistleblower.

Sad tu je jedina nedoumica da li uzeti Dragon Age Inquisition umesto ova 2 Outlasta, oduvek sam zalio sto nisam jedino Inquisition odigrao u serijalu, ali vidim da je traljav port ? Kakva je igra ?

I dalje cu da eskiviram Dark Souls 2 dok trojka ne bude na deebelom popustu pa ugrabim ove jer ce biti bundle garant.

Slično sam ubacio kao i ti, ali sam ostavio samo Child of Light i Dragons Age Inquisition sa PSN UK... jednostavno sam shvatio da ništa od ostalog ne bih igrao pa makar bilo dve funte 🙂 Outlast mi je muka igrati, jednostavno nisam više za takav tip igara, Dark Souls 2 više nikad ne želim da upalim posle Bloodborna i DS III 🙂 Slično kao DS II osećam i za Lords of the Fallen... probao na PC i odigrao dva sata. Nije to to. Bioshock Trilogy nije na popustu na UK, na US je 30 dolara... to mi je previše jer bih igrao samo keca i možda dvojku. Što ne razdvoje igre nisu mi jasni... da prodaju Bioshock remastered odmah bih uzeo.

Citao sam u onom skrinfanu ili kako se vec zove(to inace kad odem kod frizera citam haha) ,da je Horizon malo unapredjenija verzija FC: Primala...
Posle ovih 10ak sati igranja,mogu samo da kazem da su neznalice na nivou,a da je Horizon medju boljim igrama koje sam igrao,a pitanje je da li sam tek presao trecinu.

Ja sam još onomad pisao da je Horizon jedina igra nakon Witchera 3 koja me zarobi bukvalno. Opasno jaka igra, 6 sati spucam u cugu...

Za dva dana sam sakupio 12h gempleja. Za moje dosadasnje uslove i granice,poprilicno bolesno 😀 . Bem ti Horizon i ko ga izmisli :d

Tapatalk mi je isekao post, pa da ponovim.

Vredi li kupiti Driveclub + Season pass za ~15 dolara? Šta kažu ljubitelji simulacija?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Igra je odlicna, grafika ubedljivo najbolja od svih voznji. Multiplayer uvek pun.....

Po meni vredi svake pare

Ubo neko platinu za MGS5 ? Ili napravio nuklearnu ? Dobih sve trofeje, jos 300 komada da extractujem al to cu na brzaka jer imam full stun opremu, medjutim ostalo jos 20k fuela da se processuje za nekih par sati, pa me zanima dal stvarno moram da igram igru jos 24-30h da bi se odradio develop ili ide realno vreme ako pocnem develop dok sam online ? Koje razocarenje sto nisam ranije, ali bih svejedno bio kraci za sve platforme u bazi jer dosta sporo ide processing 🙁

^Idi na ovaj sajt iz tvog i mog potpisa tamo imaš objašnjenja za sve trofeje.

Znam, medjutim dosta je patch-eva bilo pa su se menjale neke stvari 🙂 U svakom slucaju ide realtime, sutra oko 15-16h bice taj i onda dispose. Ako nesto ne ubaguje pa je neko mazne 🙂

Dajte neke kvalitetne gumice za pečurke.. Može link ovde ili na pp, hvala 🙂

Postoji li nacin da se kupe coinsi za Fifu 17 na PS4 bez onog njihovog "dopunjivanja" ? Vidim da za PC i Xbox ima samo tako na svim sajtovima, na PS-u slabo.. Ne znam kako da se vadim iz 0 kad se kupe 6-7 gold igraca, fitness squad, contract mi uvek pravi 0 i to opet nekad igram osakacen. Igram offline sezone jer nema smisla igrati za sada ovako 🙁

Posle 30h zavrsih Horizon. Ima tu jos dosta toga da se resava od onih sitnica,tipa metal flower itd... Ali ipak mi se cini da je sam main story relativno kratak :/ . Sumnjam da ima 15-16h gempleja.
Igra je savrsena,nema dileme,i nadam se da onaj kraj oznacava drugi deo igre za godinu,dve,a ne neki DLC ili tako nesto.

Ja sam ubeđen da će da ubace DLC od 5-6 sati, nažalost. Što se tiče priče, sama priča u sadašnjosti me i nije toliko zanimala, osim deo o mašinama, ali me iz nekog razloga oduševio deo o prošlosti i kako je to sve nastalo i šta je urađeno da se spreči i šta se desilo :d

Pogledah statistiku Horizona, 37h time played, game completion 62%. Not bad 🙂

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

U Notebook kada uđeš iznad Statistics je Game Progression. Uđeš tu i tu stoje sve statistike o samom prelasku igre.

JA to ladno nisam primetio u notebook haha... Eto,sad barem znam da sam na 48% . Hvala ti

Imaš ti još dosta da igraš 🙂 Nema na čemu.

Igra je savrsena,nema dileme,i nadam se da onaj kraj oznacava drugi deo igre za godinu,dve,a ne neki DLC ili tako nesto.

Plan za Horizon 2 je kroz intervjue praktično najavljen od strane Guerrilla studija. Čak se i sam Sony izjasnio da ima ambicije da od ovog naslova stvori PS franšizu. Tako da lično očekujem barem trilogiju.

Nek bace neki DLC tipa,proslost ovog gospodina Silensija :d ,al sama igra nadam se da ce da ima nastavak u buducnosti.

Mene taj naslov i dalje ne privlači ali toliko ga svi hvale da moram da mu dam šansu prvom prilikom.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Ako neko uzme tj nabavi ovaj 13th friday, nek cima da se smejemo 🙂

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Mene taj naslov i dalje ne privlači ali toliko ga svi hvale da moram da mu dam šansu prvom prilikom.

Sent from my D6603 using Tapatalk
Daj joj sansu i neces se pokajati. doduse ne znam tvoj igracki ukus,ali open world igre nekako svima pašu.
Ja sam je iznajmio na 10 dana da bi je presao,verovatnu cu i platinu da namaknem u tih 10 dana,ali moracu da nabavim i za sebe jedan primerak,cisto da imam u kolekciji da je odigram opet za par godina pred sam izlazak drugog dela :d

Posle 30h zavrsih Horizon. Ima tu jos dosta toga da se resava od onih sitnica,tipa metal flower itd... Ali ipak mi se cini da je sam main story relativno kratak :/ . Sumnjam da ima 15-16h gempleja.

Trenutno 125h played, 95.49% completed. 😀 Kome se ne žuri, može da se naigra. 🙂

Ima u igri i opcija za brzo trcanje :d
Salu na stranu,tebi se bas oduzilo. Kad se zavrsi main story dosta lako se procenti povecavaju ( u game completion) Ja sam juce za 5h igranja nakupio 20% i sad sam na nekih 40h igranja ukupno i oko 70% game completion

Upravo zavrsio Ratchet & Clank za platinu, igra je full. Za promenu mi je super legla nakon Phantom Paina 🙂 Sada je pitanje da li Bloodborn konacno ili i dalje odlagati najzeljeniji naslov 😀

Bloodborne nikada ne odlagati. Vrhunska igra u svakom segmentu

Upravo iz tog razloga vec 2 puta prodajem/kupujem konzolu a nikako Bloodborne da dodje na red jer mi zao kad predjem necu imati za cime da zalim 😀

Kao neko ko nema puno dodira sa starijim konzolama, kakva su misljenja o Gravity Rush remasteru ? Nikad video nista o toj igri, vidim je na popustu deluje zanimljivo ali nemam blage sta ocekivati a necu da spoilam.

Probaj gravity rush 2 demo na ps4, tako ćeš imati uvid šta je zapravo gravity rush. Meni je igra odlična, ali ***, podeljena su mišljenja

Ko ti je zadavao muke konkretno? Prilično sam bio početnik kada sam krenuo bborne, ne sećam se tolikih frustracija da sam imao 🙂

konzola stigla sve ok...da li da kupim pretplatu da mogu multiplayer da igram za uk ili za us nalog i kako?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno