Ipak mislim kad sve saberem da je za nas sa full hd tv ubedljivo najbolje resenje da uzmemo ps4 osnovnu i da cekamo da skupimo pare za 4k TV 🙂
Ja sam izgleda u onih 10% koga pro ne zanima iz drugih razloga sem fps-a i ostalih budzenja iako imam 4K tv.
Jedino što mi smeta je sto stari ps4 zuji kao kombajn ali koliko vidim ni na pro to nisu rešili, tako da ako bas budem morao da se otarasim ( citaj: poklonim ga nekoj bližoj rodbini u toku godine ) onda uzimam pro. Inače onako iz dosade nema šanse.
Nema 4K drajv i po meni ne vredi nadogradnje pa makar je i 20€ razlike.
Sent from my D6603
Predlog da uzmes Slim model, mislim da je 285e kod Consolemanije, sa Unchartedom 4 u paketu, a bez igre tipa 250e, ne drzi me za rec. Preskoci 'fat' varijantu ako vec kreces od nule i ides na novo.
Predlog da uzmes Slim model, mislim da je 285e kod Consolemanije, sa Unchartedom 4 u paketu, a bez igre tipa 250e, ne drzi me za rec. Preskoci 'fat' varijantu ako vec kreces od nule i ides na novo.
Ma taj VR i magloviti 4K za te male pare je takva sarena laza, ja ne znam odakle takva zamisao Soniju.. Ali USA ovce, pa ono, opravdano.. Ako zelis VR i pravih 4K znas sta treba da kupis i koliko da kesiras.. Razlika izmedju Pro i obicne PS4 je smesna, bolje da su dali BOOST obicnoj verziji i da sa 19-22 fps u igrama dignu to na 27+ i cao, a ovako daj 400+e na budzenu PS4 i onda i ona stuca, pa daj joj softverski boost pa opet jedva dise.. Da su sve firme kao pojedine koje izbacuju optimizovane igre pa i da progledamo kroz prste, a oni sve izbacuju osakacene, jer lova mora da se zgruva..
Ljudi, vidim da je na sale-u Star Wars: Battlefront, vredi li pazariti za $12? Citam po forumima, ne igra ga puno igraca, a meni se bas svidjala na PC open beti.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Moja mašina stara 7 godina i dalje šije ovaj bedni PS4 kad već troluješ.^ On i onako igra pirate boli ga za tih 20%, i ima PC makinu od 400 jura :d
Kako ti ne dosadi.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
A za kraj naravno ostaje glavni razlog zasto se uopste i uzimaju konzole (barem nekad bilo svima jasno ) a to su igre koje na PC-u nikada svetlost nece videti.
Ja tek krenuo Nioh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari