D
Deleted member 2563
Guest
Ali nema bre, ajd pošaljite link baš ako nađetem ja tražim ali nema. Možda nešto ne radim dobro ali koliko može biti teško realno, tražim PSN wallet card, PSN top up card i slične varijacije i ništa
Evo recimo dopuna za wallet od 50$: https://www.amazon.com/gp/aw/d/B004...7_3?ie=UTF8&psc=1&refRID=88SZPP4D5YJCMED8XMRN.
S tim da ne znam da li će ti proći kupovina, jer se žale da ne mogu naše kartice (tj. relativno noviji nalozi).
Uk i account mi je uk godinama pa iako me izlazi skuplje neću da ga menjam. mada ja godišnje uzimam 2 ili max 3 igre tako da se ni ne oseti toliko.Na mail stigne link. Klikom na link baci te na njihov sajt. Tamo ima novi link i pojavi se code.
Poslato sa Huawei Honor 5X uz pomoć Tapatalka
Naravno da hoće. Kada krene prodaja Pro verzija, oglasi će biti puni polovnih PS4, a to će uticati i na cenu.Nećeš ni videti.
Sent from my Nexus 6P
Obzirom da će nov PS4 slim od 1TB koštati 350€, a slim od 500GB 300€, teško...Naravno da hoće. Kada krene prodaja Pro verzija, oglasi će biti puni polovnih PS4, a to će uticati i na cenu.
Eno kod "mađara" imaš nove 1216 od 1TB sa dva kontrolera za 310e. Verujem da će i slim varijante kod mađara biti za nijansu niže od preporučenih cene kada se konsoliduje tržište. Što se tiče slima od 1TB, njega niko ozbiljan neće ni razmatrati pored 50e skupljeg Pro-a, a samo postojanje Pro-a će uticati i na cene polovnih četvorki.
Kada izađe Pro, imaćeš određen broj ljudi koji će prelaziti sa PS4 njega, te će doći i do saturacije polovnjaka na tržištu, a kada se na to doda da cena polovne robe za većinu kupaca mora biti povoljnije barem nekih 20-30% od cene nove robe, navedena cena je sasvim realna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari