Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ali nema bre, ajd pošaljite link baš ako nađetem ja tražim ali nema. Možda nešto ne radim dobro ali koliko može biti teško realno, tražim PSN wallet card, PSN top up card i slične varijacije i ništa

Zbunio si se verovatno jer ono liči na karticu, a digitalni kod je u pitanju...

Najbolji je amazon zbog cene, a i najjednostavnije je. Rade meni 4 kartice normalno, verovatno je ljudima pravilo problem neko loše podešavanje, dodata adresa npr.

Kad imaš jednu američku adresu, to je to...

Ma radi i sa vise, pogotovo ako koristite i neki amazon eu, morate imati odvojenu eu adresu... I meni radi od pocetka, al da ne ureknem....

Ja samo uzimam od g2a preko ebaya i pošalju mi ključ u roku od par minuta. Samo sam jednom čekao pola sata ali mi je riba na čatu rekla da imaju neki problem i izvinula se. Evo neki dan sam uzeo opet od njih radi preordera Fife

Poslato sa Huawei Honor 5X uz pomoć Tapatalka

Poslednja izmena:
@Goxy kako ti dostavljaju kljuceve ako uzimas preko ebay-a? I preko kojeg kupujes .de ili USA?

Uk i account mi je uk godinama pa iako me izlazi skuplje neću da ga menjam. mada ja godišnje uzimam 2 ili max 3 igre tako da se ni ne oseti toliko.Na mail stigne link. Klikom na link baci te na njihov sajt. Tamo ima novi link i pojavi se code.

Ja na Amazonu pre par meseci isto jedva nađoh, nekako u pretrazi ili preko onih filtera jedva izlazi. Ali od kako sam našao držim taj tab pinovan na chrome-u non stop 🙂

Uk i account mi je uk godinama pa iako me izlazi skuplje neću da ga menjam. mada ja godišnje uzimam 2 ili max 3 igre tako da se ni ne oseti toliko.Na mail stigne link. Klikom na link baci te na njihov sajt. Tamo ima novi link i pojavi se code.

Thanks, kontam da je onda i kod ovih tako na USA 😉.

Ja bas nista povoljno ne nadjoh od PS4 igara na g2a.. Gotivim sajt za PC igre itekako, medjutim PS4..ah, jedino wallet uzimam 50 funti za 58 eura i to e to..

Pozdrav drustvo, interesuje me vase misljenje u vezi novih PS4 Pro i Slim konzola. Da li se isplati sada uzimati "obican" PS4 ili sacekati da se pojave kod nas Pro i Slim verzije? Pre svega me interesuje zbog pada cena "obicne cetvorke" jer me 4k u ovom trenutku ne zanima previse. 🙂

Kad se pojavi slim tu običnu ćeš teško naći, barem u prodavnicama. Tako je bilo i sa ps3.

U prodavnicama ne bih ni uzimao vec sa KP, najverovatnije od Madjara mada i po BG-u ima dosta prodavaca.

Sacekaj PS4 PRO, ne vidim razlog zasto bi neko uzimao obican PS4 sada ili slim verziju.

Tako cu onda i da uradim, sacekacu Pro verziju pa cu videti. Kada se ocekuju kod nas?

10. novembra se zvanično Pro pušta u prodaju.

Sent from my Nexus 6P

Zavisi koliko zelis da platis. Polovnu cetvorku ces moci da uzmes duplo jeftinije.

Polovni PS4 200e, nov 300
Nov Pro 400e, polovnih nece biti neko vreme

Uzeo bih novu ali ako bi naisla neka dobra polovna to je ok. Nisam video na KP polovne 1216 za 200e.

Nećeš ni videti.

Sent from my Nexus 6P

U svakom slucaju pre sam za novu konzolu i cekacu svakako pocetak prodaje Pro i Slim verzije kod nas. Ubrzo nakog toga ce i Nova godina i razna snizenja i popusti, lepo vreme za kupovinu. 🙂
Hvala puno na savetima.

Ako neko igra Overwatch nek me doda : vimazio1

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Naravno da hoće. Kada krene prodaja Pro verzija, oglasi će biti puni polovnih PS4, a to će uticati i na cenu.
Obzirom da će nov PS4 slim od 1TB koštati 350€, a slim od 500GB 300€, teško...

Sent from my Nexus 6P

Eno kod "mađara" imaš nove 1216 od 1TB sa dva kontrolera za 310e. Verujem da će i slim varijante kod mađara biti za nijansu niže od preporučenih cene kada se konsoliduje tržište. Što se tiče slima od 1TB, njega niko ozbiljan neće ni razmatrati pored 50e skupljeg Pro-a, a samo postojanje Pro-a će uticati i na cene polovnih četvorki.

Kada izađe Pro, imaćeš određen broj ljudi koji će prelaziti sa PS4 njega, te će doći i do saturacije polovnjaka na tržištu, a kada se na to doda da cena polovne robe za većinu kupaca mora biti povoljnije barem nekih 20-30% od cene nove robe, navedena cena je sasvim realna.

Poslednja izmena:
Eno kod "mađara" imaš nove 1216 od 1TB sa dva kontrolera za 310e. Verujem da će i slim varijante kod mađara biti za nijansu niže od preporučenih cene kada se konsoliduje tržište. Što se tiče slima od 1TB, njega niko ozbiljan neće ni razmatrati pored 50e skupljeg Pro-a, a samo postojanje Pro-a će uticati i na cene polovnih četvorki.

Kada izađe Pro, imaćeš određen broj ljudi koji će prelaziti sa PS4 njega, te će doći i do saturacije polovnjaka na tržištu, a kada se na to doda da cena polovne robe za većinu kupaca mora biti povoljnije barem nekih 20-30% od cene nove robe, navedena cena je sasvim realna.

Cena tih konzola od 310e je tu jos od Januara u najranijem slucaju kada sam poceo da pratim, a onda i kupio negde u Aprilu. Kada stavim na oglas moju PS4 ima bar 5-10 coveka u jednom danu koji bi da je kupe za 250-260e, medjutim PSN acc podize cenu pa cekam pravog kupca ako ga bude jer je nerealno. Tako da ce ta cena da ostane, kao sto su i PS3 od 200-300gb oko 200e i dan danas (i to polovne, cipovane).

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno