Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da G@W.

Koliko je neogaf pouzdan, PS pricao da nece biti petice, bar ne tako skoro.. Pa ko ce onda da profitira kada recimo 70% ps4 igraca nemaju tv da isprati ni update ni sam pro za HDR..? MS juce izasao sa pricom kako njima igre ima da budu full 4k, jer Sony navodno ne prikazuje pravi 4k, tj. full.

Meni je ovo tako zamrseno i mutno da nzm.. Neko ih je veoma uzburkao, mozda NX. [emoji41]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Znaci nove konzole bez nekog skupljeg tv-a ne treba ni razmatrati? Ostati na cemu jesi i cekati da USA korisnici odrade svoje i spuste cene televizora.. [emoji853]

Pa ono fazon vidis da u RoTR imas opciju za 1080p60fps i 1080p30fps u zavisnosti od detalja i slicno. Generalno meni konzola treba samo za naslove koji nisu na steamu, znaci manje vise Origin i Uplay, i naravno sportovi.

HDR 10 zahteva 10-bitni panel. Za razliku od 8-bitnog koji se prodaje kao HDR a nije. Mada imaju jos neke tehnologije (Dolby Vision) i nazive za pravi HDR (HDR super kod LG-ja, npr - svaki proizvodjac moze da smisli neki svoj naziv koji zvuci bombasticno, pa se ti snadji u tom cirkusu).

Dolby Vision je 12 bit i bolji je ali to je bas high end i lik na xOne predstavljanju je rekao da konzole traze samo HDR. Onda da ne lupam glavu, da se saceka jos mesec i malo vise pa cemo znati kako i sta.. Mazi, sportovi su must, PES je ove godine veoma dobar, NBA 2k i FIFA standardno..

Treba ti ako zelis full iskustvo ali ko nema, uzivace u poboljsanoj grafici na HDTV-u a ko ima bilo kakav 4k kao kolega gore, uz premium hdmi kabal, imace opet bolje iskustvo nego na HDTV-u, samo bez HDR-a. Ako gresim, ispravite me..

Da se ja vratim na PS4 jer me tu ceka karijera SP naslova :d

Danas igrao nekih 6 sati vezano Uncharted 4 i zavrsio. Necu da spoilujem, ali mehanika, gameplay i raznolikost u odnosu na kolekciju.. mindblow. Ova igra ide u top3 ikada koje sam igrao na bilo kojoj platformi. Ali definitivno koliko sam se mucio da zavrsim dvojku i trojku zbog monotonosti toliko sam uzivao u 4-ci da sam cak i credits otpratio do kraja jer me drzao utisak. Predobro.

Kolko para Uncharted? Oćeš prodaješ 🙂

Meni odlican upgrejd s ps4 na pro i ako ima 1080p tv

Sent from my SM-G800F using Tapatalk

Kolko para Uncharted? Oćeš prodaješ 🙂

Prodao za 3300 juce dok sam igrao 🙁 Tj rezervisao lik na kp. ***a 🙂 Mp mi nije privlacan da bih drzao disk, kontam mogao sam i za vise al nek ide dalje.

Meni odlican upgrejd s ps4 na pro i ako ima 1080p tv

Sent from my SM-G800F using Tapatalk

Za 150-200e u vrh glave, ko moze da izvede je ok upgrade, a nema solidan komp. Definitivno. U suprotnom ne bi rek'o 😀

Poslednja izmena:
Ja ne mogu da se odvojim od mp vec mesecima me drži ☺️

Sent from my D6603

Ja nisam upalio neki MP od izlaska Destiny igre (koji sam igrao dve nedelje i batalio) 😀

Sent from my Nexus 6P

Poslednja izmena:
Pa ja sam gledao vec svuda jedino gde sam nasao je na amazonu 🙁.

Ko ima Sony TV, daljinski radi i na PS4, čisto da se zna...

Ma radi i sam samsungovim preko tv-a. Ali pola funkcija nedostaje.

Daljinac od sony smart tva radi sa svim opcijama na ps4 provereno.

Sent from my D6603

A za nas koji koriste Sony na monitoru, hoće li biti vidljive razlike u odnosu na običan PS4? Je l' rezolucija i dalje ograničena na 1080p ili će moći i 2k da potera? 🙂

Izašla je 15-og. Jači model Pro izlazi 10-og novembra.

A za nas koji koriste Sony na monitoru, hoće li biti vidljive razlike u odnosu na običan PS4? Je l' rezolucija i dalje ograničena na 1080p ili će moći i 2k da potera? 🙂

Zasad ove igre koje su predstavljene za PS4 Pro su u 1800p. Dakle 3200x1800 plus-minus par piksela. Eno vam novi Digital Foundry video ...

To mu dođe neki 3K (verovatno upscale-ovan na 4K)? 😀

Sent from my Nexus 6P

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno