Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja cu sve sto imam na PSN da prenesem na novu konzolu. Ne verujem da za klot konzolu mogu dobiti evro preko 200.

Elem mogu da prodam moju konzolu 1tb cuh 2016 sa psn-om (zao mi samo sto je darth wader edition sa 2 darth wader style dzojstika) mogu da je prodam za po mom misljenju ok kintu, ali je problem sto sam onda bez konzole do kad... ?
Kad se ocekuje kod nas (madjara) pro verzija ?

Posto svi hrle da prodaju "stare" cetvorke, nece se tu bas dobijati neka dobra cifra vidim ja. Na kraju ce se sve davati posto-poto, a onaj najpametniji ce tada kupiti tu staru cetvorku po bagatelnoj ceni, i vrhunski proci.

Možda da kupim i ja ovu pro ako mi bude seckala fifa na ovoj mojoj :-D

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Mene boli uvo, ne mogu da se cimam nikad oko takvih stvari, koliko dobijem - dobijem.

Bar sad možemo da pomoću trikova 😀 kupimo po normalnoj ceni, kad se setim šta sam ranije davao, uh...

Ovo danas je pesma...

Cena tih konzola od 310e je tu jos od Januara u najranijem slucaju kada sam poceo da pratim, a onda i kupio negde u Aprilu. Kada stavim na oglas moju PS4 ima bar 5-10 coveka u jednom danu koji bi da je kupe za 250-260e, medjutim PSN acc podize cenu pa cekam pravog kupca ako ga bude jer je nerealno. Tako da ce ta cena da ostane, kao sto su i PS3 od 200-300gb oko 200e i dan danas (i to polovne, cipovane).

Zašto ne bi ostavio psn acc za sebe?

Možda da kupim i ja ovu pro ako mi bude seckala fifa na ovoj mojoj :-D

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Fifa radi besprekorno na obicnoj, naravno replay su u 30-ak fps-a kao i svaka fifa do sada.. To je ono sto me nervira najvise ali gameplay skroz okej. Nemoj zbog sportova, mp igre ostaju identicne po pitanju performansi, ili ili.

Zašto ne bi ostavio psn acc za sebe?

Ako prodam ovaj PS4 mala je verovatnoca da cu uzeti Pro. Znas one preduhitrene ideje i problemcice sto imam.. 🙂 Igraonica se otvorila u novom mestu gde sam se preselio, iznajmljivanje za male pare (covek ima u planu Pro cim se pojavi i nadjem "madjara"), ako je prodam uzimacu Pro samo za ekskluzive.. A ako je ne prodam to je iz Fifa/Nba razloga tako da se jos klackam sta da radim. Poslednjih par dana no-lifeam ps4 da predjem sve sto sam kupio pa ako prodam nema potrebe da mi ostaje, a psn plus aktivan do juna 2017-e, greota 🙁

Mene boli uvo, ne mogu da se cimam nikad oko takvih stvari, koliko dobijem - dobijem.

Bar sad možemo da pomoću trikova 😀 kupimo po normalnoj ceni, kad se setim šta sam ranije davao, uh...

Ovo danas je pesma...

Ne zelim da se secam koliko me je izasao PS3, a ovde su svi ispljuvali Magica da me je zeznuo jer mi je prodao preorder PS4 za vise para ( kao da sam ja mali pa ne znam sta koliko kosta )......
Ja necu prodati svoju cetvorku, ne isplati se.....
Neka je, neka stoji, kao i trojka, cisto da se ne svadjam sa sinom oko igranja :d

Ja nemam sina, *** 😀.

Kapiram skroz i tu logiku, što da ne ostane...

Fifa radi besprekorno na obicnoj, naravno replay su u 30-ak fps-a kao i svaka fifa do sada.. To je ono sto me nervira najvise ali gameplay skroz okej. Nemoj zbog sportova, mp igre ostaju identicne po pitanju performansi, ili ili.

Ako prodam ovaj PS4 mala je verovatnoca da cu uzeti Pro. Znas one preduhitrene ideje i problemcice sto imam.. 🙂 Igraonica se otvorila u novom mestu gde sam se preselio, iznajmljivanje za male pare (covek ima u planu Pro cim se pojavi i nadjem "madjara"), ako je prodam uzimacu Pro samo za ekskluzive.. A ako je ne prodam to je iz Fifa/Nba razloga tako da se jos klackam sta da radim. Poslednjih par dana no-lifeam ps4 da predjem sve sto sam kupio pa ako prodam nema potrebe da mi ostaje, a psn plus aktivan do juna 2017-e, greota 🙁
Smajli na kraju mog posta kaže da mi ne pada ni na pamet da uzimam pro bar dok to ne bude must have što skoro biti neće jer ja i onako igram samo sportske simulacije. Replay je nebitan. A moj ps4 je prvobitni iz decembra 2013 i radi lepo.

Poslato sa Huawei Honor 5X uz pomoć Tapatalka

Poslednja izmena:
Ajde bas da vidimo koliko ce ljudi koji vec imaju PS4 sa ovog foruma kupiti Pro odmah kad izadje. Ja cenim manje od 2%

Ja ga ne planiram uopste da ga uzimam, a i ne vidim poentu zasto bi neko prelazio na ovo ako vec ima ps4, 4k nema sanse da tera ima da bude neki uscaling sa 1080.
Sony je opet napravio dobar marketing kao i sa prvim ps4 konzolama kad su navukli ljude sa pricom da ce igre raditi u 60fps.

Matori da li si ti video lika sto je PS4 igre upscale-ovao preko xBox One Slim-a na 4k tv-u, izgledaju perverzija, a sta ce biti kada im se udari patch sa poboljsanom grafikom, HDR i ostala cuda, morace da bude koliko toliko bolje i isplati se u neku ruku. Samo da se lepo naruci 4k tv za male pare preko, posto kod nas low modeli imaju cenu od 2k evra, a Usa su 700 dolara.

Ajde bas da vidimo koliko ce ljudi koji vec imaju PS4 sa ovog foruma kupiti Pro odmah kad izadje. Ja cenim manje od 2%

Da ima preorder kod madjara uradio bih sada istog momenta da prekratim muke, ovako se samo neckam tamo vamo i dobijam svakakve ideje.. Naravno ova konzola bi otisla za 250-ak eura sa dzojstikom i igrom u tom slucaju, tako da ide samo doplata. Ali cekam da vidim ekskluzive i nista vise za sada.. Tipa Horizon i GoW trljati na 60 fps-a, mada eto na kraju Uncharted 4 sam, i ovo je definitivno najbolja igra na ps4 do sada koju sam odigrao (izuzev nekih remastera), iako je na 30fps-a a bio sam u nekom fazonu da hejtujem to.. Tako da mi 30fps-a nista ne znaci, niti ometa. S obzirom da imam ili 43" ili 32" 1080p za PS4, a multiplayer igre ce biti ili obe na 30 ili obe na 60, treba pametno odraditi to.

U mom slucaju kad dodam na to da imam jos 1.5 god garanciju ovde u Bg-u a ne preko madjara.. Jos prve konzole uvek mogu biti sa nekom manom.. Najbolje cekati.

Matori normalno je da se ne treba zaleteti i udariti preorder, osim ako si bas nezreo i tezak fanboy. Bice u Hungary, eno u DE, PS4 250e new, Slim 280 a Pro 399e. Kako i dolikuje a kod nas pilicari i dalje drze stare za 500e, sta sledi Slim za 600 a Pro 800? Hahaha! Uostalom cas ce proci oktobar i eto ga Pro, kad sve slegne onda lepo kao gospodin ako vredi kesiras i uzivas.. Do tad ce se videti i igre na sta lice i sve.. Samo strpljivo, nije Pro nzm sta.. [emoji846]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Matori da li si ti video lika sto je PS4 igre upscale-ovao preko xBox One Slim-a na 4k tv-u, izgledaju perverzija, a sta ce biti kada im se udari patch sa poboljsanom grafikom, HDR i ostala cuda, morace da bude koliko toliko bolje i isplati se u neku ruku. Samo da se lepo naruci 4k tv za male pare preko, posto kod nas low modeli imaju cenu od 2k evra, a Usa su 700 dolara.
Neee 🙂
2k za 4K? Ja sam uzeo 4K Samsung, 55",smart za 99k RSD 🙂 Super TV, sa 2 godine garancije. Tako da, ne.

Je l' ima HDR? [emoji16] Koji model si uzeo?

577e982923c736d8d87d502b5c96a562.jpg

Nema 3D(beskorisni 3D), i bio je na sniženju, inače je 1K eu negde . Možda bi valjalo samo da je 65" :-D Smart funkcija je odlična i u kombinaciji sa Samsung telefonom, pfff odlično.

Ma 3D je glupost nevidjena.. Pa samo prelazak sa 55 na 65 bi te kostalo preko 500e ako ne i vise. Meni zapao za oko Sony X850D, 1k dolara za 55, ali nema ga kod nas.. Daj baci sliku od napred.. Steta sto nema HDR, to se najvise trazi za nove konzole.. U zdavlje da sluzi! [emoji2]

Ma 3D je glupost nevidjena.. Pa samo prelazak sa 55 na 65 bi te kostalo preko 500e ako ne i vise. Meni zapao za oko Sony X850D, 1k dolara za 55, ali nema ga kod nas.. Daj baci sliku od napred.. Steta sto nema HDR, to se najvise trazi za nove konzole.. U zdavlje da sluzi! [emoji2]

20e91fb415b260453f5b126255ce980f.jpg

Hvala lafe 🙂 Zezam se za 65", dosta je skuplje,ali toliko sam se navikao da sledeći neću razmatrati ništa manje . Imao sam sharp 50" pre ovoga, koji sam reklamirao mesec dana pre isteka garancije i što sam mislio da je neki softverski kvar ispostavi se da mu nema popravke. Uzmem novac nazad dodam 100e i kupim ovaj. Sharp je imao odlačan panel stvarno ali sve ostalo loše, smart/3d opcija krš,progledao sam sa Samsungom i sve leti.

PS4 igre uspcalova preko xboxa?

A sto se tice TV od 4k nema za male pare svi koju podrzavaju HDR10 su preko 1000 eura, neki low model je za to samsung KU7000 ispod toga nista ne vredi uzimati.

Da, kucaj na YT.

Pa cekaj, TV je investicija od 5-10 godina, tako da 1000-1500e i vredi da se da. Glavni problem je nasa banana drzava, sto i da padne cena, nasi ce da je drze istom, zato samo KP i korektna ekipa i naravno idu praznici i neki dobar sale..

577e982923c736d8d87d502b5c96a562.jpg

Nema 3D(beskorisni 3D), i bio je na sniženju, inače je 1K eu negde . Možda bi valjalo samo da je 65" :-D Smart funkcija je odlična i u kombinaciji sa Samsung telefonom, pfff odlično.
Imamo slične modele... moj je UE55JU6575U i isto je bio na popustu pre godinu i po sa 1700€ na 1000€.
Odličan, fine opcije i naravno cenovna razlika izmedju 55 i 65 ogromna u to vreme.Onda se nije ni znalo za HDR ***.

Sent from my D6603

Pa taj KU7000 je na KP 1200 eura a kod nas je mislim 1450 tako nesto.
Skupi su 4k televizori, mislim imas ti i ispod toga, ali ni jedan nema HDR10, 120hz i da je flat panel od samsunga, za ostale ne znam nisam ni gledao.

Edit: i KU7000 je na 60hz 🙁 znaci idemo na neki KS8000 😀.

http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/ks8000

Poslednja izmena:
TV koji je makar 55" (idealno 65") da ima HDR, 4K, 200Hz (ili je to 100Hz nativno, nisma siguran), OLED i sve softverske mogucnosti (3d, smart, wifi), dobar odziv... kosta jako puno kod nas. Ovi jeftini 4K modeli od 600-800 evra nemaju nista od toga a vecina su patuljasti televizori.

Sto se 60 fps na Pro konzoli tice, izgleda da nema nista od toga kod vecine AAA zahtevnih igara. Razlog je CPU po svemu sudeci. Samo 30% klokovana Jaguar jezgra nisu u stanju da odrzavaju 60 stabilnih fps u zahtevnim igrama, dok za 4K/30fps nema problema jer tada GPU dolazi do izrazaja. Osim ako ne postoje neki trikovi da se to zaobidje, ali multiplatforme sigurno nece se cimati oko toga.

Znaci nove konzole bez nekog skupljeg tv-a ne treba ni razmatrati? Ostati na cemu jesi i cekati da USA korisnici odrade svoje i spuste cene televizora.. [emoji853]

Pa ko kupuje tv zbog igranja igrica onda da 🙂
Ja sam 4k uzeo samo zato što je bila dobra ponuda za tu dimenziju ekrana . Inače je sav materijal fullHD, od bluray filmova do televizije...
Menjao bi rezoluciju ekrana za dimenziju u svako doba dana.

TV koji je makar 55" (idealno 65") da ima HDR, 4K, 200Hz (ili je to 100Hz nativno, nisma siguran), OLED i sve softverske mogucnosti (3d, smart, wifi), dobar odziv... kosta jako puno kod nas. Ovi jeftini 4K modeli od 600-800 evra nemaju nista od toga a vecina su patuljasti televizori.

Sto se 60 fps na Pro konzoli tice, izgleda da nema nista od toga kod vecine AAA zahtevnih igara. Razlog je CPU po svemu sudeci. Samo 30% klokovana Jaguar jezgra nisu u stanju da odrzavaju 60 stabilnih fps u zahtevnim igrama, dok za 4K/30fps nema problema jer tada GPU dolazi do izrazaja. Osim ako ne postoje neki trikovi da se to zaobidje, ali multiplatforme sigurno nece se cimati oko toga.

Samsung je 3d izbacio kod svojih novijih modela, a pored wifi-a imas i lan na tv.
Sto se Hz tice ni jedan ne radi na 200Hz, vec ide 60Hz pa 120Hz, za sve televizore imas ovde da pogledas http://www.displayspecifications.com/en
49KS8000 je na KP 1500 eura sto mislim da je ok cena za taj tv.

Znaci nove konzole bez nekog skupljeg tv-a ne treba ni razmatrati? Ostati na cemu jesi i cekati da USA korisnici odrade svoje i spuste cene televizora.. [emoji853]

Pa jedino HDR10 je minimum sto im treba da bi se videla neka razlika a sto se tice Hz to je vec do tebe 😀.

Inace na neogafu kazu da ce PS5 2018 😀 tako da mozda vredi i cekati 😀.

Dobro kazu, 2-3 godine ce garant biti novi ciklus. Ako se ideja primi, naravno. Rekao bih da hoce, zivimo u naprednom stadijumu potrosackog drustva.

HDR10, to je oznaka za 10-bitni panel?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno