shin-bojan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.10.2004
- Poena
- 925
Ja cu sve sto imam na PSN da prenesem na novu konzolu. Ne verujem da za klot konzolu mogu dobiti evro preko 200.
Cena tih konzola od 310e je tu jos od Januara u najranijem slucaju kada sam poceo da pratim, a onda i kupio negde u Aprilu. Kada stavim na oglas moju PS4 ima bar 5-10 coveka u jednom danu koji bi da je kupe za 250-260e, medjutim PSN acc podize cenu pa cekam pravog kupca ako ga bude jer je nerealno. Tako da ce ta cena da ostane, kao sto su i PS3 od 200-300gb oko 200e i dan danas (i to polovne, cipovane).
Možda da kupim i ja ovu pro ako mi bude seckala fifa na ovoj mojoj :-D
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Zašto ne bi ostavio psn acc za sebe?
Mene boli uvo, ne mogu da se cimam nikad oko takvih stvari, koliko dobijem - dobijem.
Bar sad možemo da pomoću trikova 😀 kupimo po normalnoj ceni, kad se setim šta sam ranije davao, uh...
Ovo danas je pesma...
Smajli na kraju mog posta kaže da mi ne pada ni na pamet da uzimam pro bar dok to ne bude must have što skoro biti neće jer ja i onako igram samo sportske simulacije. Replay je nebitan. A moj ps4 je prvobitni iz decembra 2013 i radi lepo.Fifa radi besprekorno na obicnoj, naravno replay su u 30-ak fps-a kao i svaka fifa do sada.. To je ono sto me nervira najvise ali gameplay skroz okej. Nemoj zbog sportova, mp igre ostaju identicne po pitanju performansi, ili ili.
Ako prodam ovaj PS4 mala je verovatnoca da cu uzeti Pro. Znas one preduhitrene ideje i problemcice sto imam.. 🙂 Igraonica se otvorila u novom mestu gde sam se preselio, iznajmljivanje za male pare (covek ima u planu Pro cim se pojavi i nadjem "madjara"), ako je prodam uzimacu Pro samo za ekskluzive.. A ako je ne prodam to je iz Fifa/Nba razloga tako da se jos klackam sta da radim. Poslednjih par dana no-lifeam ps4 da predjem sve sto sam kupio pa ako prodam nema potrebe da mi ostaje, a psn plus aktivan do juna 2017-e, greota 🙁
Ajde bas da vidimo koliko ce ljudi koji vec imaju PS4 sa ovog foruma kupiti Pro odmah kad izadje. Ja cenim manje od 2%
Neee 🙂Matori da li si ti video lika sto je PS4 igre upscale-ovao preko xBox One Slim-a na 4k tv-u, izgledaju perverzija, a sta ce biti kada im se udari patch sa poboljsanom grafikom, HDR i ostala cuda, morace da bude koliko toliko bolje i isplati se u neku ruku. Samo da se lepo naruci 4k tv za male pare preko, posto kod nas low modeli imaju cenu od 2k evra, a Usa su 700 dolara.
Neee 🙂
2k za 4K? Ja sam uzeo 4K Samsung, 55",smart za 99k RSD 🙂 Super TV, sa 2 godine garancije. Tako da, ne.
Je l' ima HDR? [emoji16] Koji model si uzeo?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma 3D je glupost nevidjena.. Pa samo prelazak sa 55 na 65 bi te kostalo preko 500e ako ne i vise. Meni zapao za oko Sony X850D, 1k dolara za 55, ali nema ga kod nas.. Daj baci sliku od napred.. Steta sto nema HDR, to se najvise trazi za nove konzole.. U zdavlje da sluzi! [emoji2]
Matori da li si ti video lika sto je PS4 igre upscale-ovao preko xBox One Slim-a na 4k tv-u, izgledaju perverzija, a sta ce biti kada im se udari patch sa poboljsanom grafikom, HDR i ostala cuda, morace da bude koliko toliko bolje i isplati se u neku ruku. Samo da se lepo naruci 4k tv za male pare preko, posto kod nas low modeli imaju cenu od 2k evra, a Usa su 700 dolara.
Imamo slične modele... moj je UE55JU6575U i isto je bio na popustu pre godinu i po sa 1700€ na 1000€.![]()
Nema 3D(beskorisni 3D), i bio je na sniženju, inače je 1K eu negde . Možda bi valjalo samo da je 65" :-D Smart funkcija je odlična i u kombinaciji sa Samsung telefonom, pfff odlično.
TV koji je makar 55" (idealno 65") da ima HDR, 4K, 200Hz (ili je to 100Hz nativno, nisma siguran), OLED i sve softverske mogucnosti (3d, smart, wifi), dobar odziv... kosta jako puno kod nas. Ovi jeftini 4K modeli od 600-800 evra nemaju nista od toga a vecina su patuljasti televizori.
Sto se 60 fps na Pro konzoli tice, izgleda da nema nista od toga kod vecine AAA zahtevnih igara. Razlog je CPU po svemu sudeci. Samo 30% klokovana Jaguar jezgra nisu u stanju da odrzavaju 60 stabilnih fps u zahtevnim igrama, dok za 4K/30fps nema problema jer tada GPU dolazi do izrazaja. Osim ako ne postoje neki trikovi da se to zaobidje, ali multiplatforme sigurno nece se cimati oko toga.
Znaci nove konzole bez nekog skupljeg tv-a ne treba ni razmatrati? Ostati na cemu jesi i cekati da USA korisnici odrade svoje i spuste cene televizora.. [emoji853]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari