Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da da, ali samo ako je zastava EU.
Ako je recimo zastava Nemacke onda ne mozes reedem-ovati na nalog Francuske (na primer).

I pazi da li CRO spada pod EU, ne znam da li su update-ovali :d

Poslednja izmena:
Mislim da da, ali samo ako je zastava EU.
Ako je recimo zastava Nemacke onda ne mozes reedem-ovati na nalog Francuske (na primer).

I pazi da li CRO spada pod EU, ne znam da li su update-ovali :d

Ma ovi sto prodaju kažu da može, mada opet, to bi i ja rekao da prodajem 😀.

Poludeću,dva sata se drndam sa novim hardom ne uspevam da pokrenem konzolu. Stavim update na flash udjem u safe mod stavka 7 i izbacije mi gresku. Jel ima neka fora. Da nisam šta preskočio?

Stavio si pogresan update. Treba ti recovery update.
On je oko 700-800 MB
Folderi PS4 - UPDATE - fajl...

Poslednja izmena:
Pozdrav, planiram kupovinu PS4 ovih dana, nikada ranije nisam imao nijedan PS niti PSN nalog. Sta mi savetujete, na koju zemlju da napravim nalog a da mogu lako da kupujem digitalne verzije igara?

Ponovih se sa glečer belim i 1tb hdd. Ne znam za vas ali meni ova boja melem za oči. I da li tripujem al ne škripi kao ovaj sto sam pre imao. Nekako mi je bas utegnut. Ili je onaj polovnjak što sam imao bio na izdisaju.

Ne znam sad nisam kući. Al definitivno su nešto uradili povodom toga.

Uradili su, nove serije su nesto bolje.

Moj nov 1116A, dosta toga mogu da navedem sto je bolje u odnosu na stariji 1004A (oba su evropska, ali 1116A je second release).

- Plastika, ne pucketa vise kada se konzola ugasi, i crnja je od prethodne sto se tice boje.
- Kontroler bolje uradjen, mislio sam i da je laksi ali Magic je merio na vagi pa kaze da je isto, oko toga sam se istripovao, ali def je bolji kvalitet i trigera, analoga, menjali su gripove, cak i PS dugme je bolje uradjeno kao i cela plastika kontrolera.
- Nemam vise problema softverske prirode, kocenja frend liste, poruka, party-ja itd, sada sve radi bez problema, a isti mi i net i sve.

I jedan i drugi sam uzeo od Istvana, i zaista su oba ispunila ocekivanja, ali ovaj drugi PS4 mi je bukvalno zakrpio svaku negativnu rupu koju 1004A ima.
I sam Istvan kaze, poboljsani su, cak misli i da je cip optimizovan ali nije 100% siguran.

Od TLOU bundle-a ni jednu reklamaciju nije imao, sto govori da su verovatno od tog izdanja poboljsali kvalitet, ne previse ali sasvim dovoljno.

Poslednja izmena:
Ko bi rekao. Znaci ne tripujem. Pa lepo. Nego da dam predlog ko ima mogućnosti i želi dobar surroun zvuk,sony 3D sluške Sony MDR-DS6500. *** koji zvuk. Bio sam sumnjičav po pitanju tih kvazi efekata ali sony je uradio vrhunski posao. Tačno se oseti svaki zvuk iza. Jeza da te prodje. Za filmove takodje.

Ko bi rekao. Znaci ne tripujem. Pa lepo. Nego da dam predlog ko ima mogućnosti i želi dobar surroun zvuk,sony 3D sluške Sony MDR-DS6500. *** koji zvuk. Bio sam sumnjičav po pitanju tih kvazi efekata ali sony je uradio vrhunski posao. Tačno se oseti svaki zvuk iza. Jeza da te prodje. Za filmove takodje.

A samo jos to fali u pm 😀
Gde si uzeo i koliko su?

Nećeš mi verovati al sam ih kupio ovde na forumu za 80e. Bilo mi skupo u pm i jedva sam prelomio. Sad se ne kajem ni jednog evra. Ovi nasi traže 205e preko su dosta jeftinije. Ovi sto dovlace traže 175e. *** skupe su,al su babaroga. Pre neko veče aj rekoh da sagledam ovu novu Godzilu u 3d i ja te niske frenkvencije u životu nisam čuo. Mislio sam da će mi glava exlodirati koliko su sluške vibrirale. Naravno bez trunke distorzije. Ma.... Ko je iz bg nek svrati kod mene da posluša. Ako se lomi da li da ih kupi ili ne

Imam tri para slusalica ali su sve "obicne", bez tih surround efekata a cesto ih koristim kada klinac ode da spava pa ne mogu da odvalim kucno ozvucenje...
Uhh al je dobra cena tih 80e... Gde sad videh tvoj post 🙂😀

Ja koristim ove slušalice Gold Wireless Stereo Headset posebno pravljene za PS3 i PS4 i Vitu, a dolaze i sa kablom od 3,5mm pa možete da ih uključite gde hoćete,kažu mnogi najbolji odnos cene i kvaliteta,ja sam ih platio 60 funti na engleskom sajtu ne znam da li ih ima kod nas i koliko su. Ima i posebana aplikacija sa PS radnje sa koje se skidaju podešavanja za određene žanrove igara. Odlično pogotovo za horor igre,čuje se sve,dal ti je neko iza leđa ili ispred,dobro je i za MP pucačine. Filmove ne volim da gledam sa slušalicama ali su dobre i za to.
@hunder ove tvoje nemaju mikrofon? Dobro si prošao što se tiče cene ja što sam gledao nema nigde manje od 250 dolara.

Pogledajte prilog 159808

Poslednja izmena:
Nemaju mic ali meni to iskreno ne treba. Treba mi extra zvuk optički ulaz da mogu bilo šta da povežem ima i stereo ako baš mora al razlika je bas velika u korist digitalnog. Ima bazu kad završim odložim i ćao. Iskreno nisam probao te gold ali čim mora to na usb i drajveri i čuda nije mi to to. Sinoć sam gazio malo tomb rider i ne mogu da verujem koji zvuk. Tačno u onoj dzungli mogu da ocenim odakle zvuk dolazi.

Porucih od Istvana obican paket, bez igara i sa 1 dzojpedom, jer planiram igre samo digitalno da uzimam. Treba sutra da stigne, tek sad videh ovu razliku u novom i starom modelu, nadam se da ce stici novi.
Napravio sam unapred nalog na US, pretpostavljam da mogu vec sad i da uzmem npr digitalni GTA5 u dolarima i da je dovoljno da se sa istim logujem prilikom startnog paljenja? Ne postoji nikakav ban kao prepoznaje IP iz Srbije a nalog na US?

Isto sam bio nestrpljiv ko ti 🙂 .
Mozea da se registrujes na Sony network ali nece hteti da ti prihvati kod za ps+ dok ne registrujes Ps4 na nalog.
Ako si nestpljiv baci pogled kako se krecu cene gta v za Ps4 na disku.

Sacekacu onda da mi stigne ps4, da ga povezem pa cu onda uzmem digital, iskreno nisam uopste zainteresovan za diskove, hvala na odgovoru : ) Je l ima neko da je skoro porucivao od Istvana obican basic model i da mi kaze da l mu je stigao noviji ili stariji model?

Ne postoji nikakav ban, oni to znaju i dozvoljavaju.
Negde sam bas procitao, support je objasnio da moramo tako, jer nema zemlje Srbije, tako da nas cak podsticu.
Jer kako bi drugacije igrali.

Sto se tice kupovine digitalne igre pre nego ti konzola stigne, mozes, bas kako si rekao.
Samo moj savet, ako vec kupujes digitalno onda ti je share najbolja opcija, jer je najneisplativije od svega kupovati digitalno na svom licnom nalogu.

Ali ako hoces da igras Online moraces kupiti i PS Plus pretplatu.
Ako ces igrati samo recimo Story mod u GTA V, onda ti ne treba pretplata.

Kao sto presretach kaze, ali mozes kupiti i PS Plus ranije, tako sto uzmes gift dopunu od 50$, taj kod ce ti priznati bez povezivanja konzole na nalog, i onda samo uzmes PS Plus preko PS Stora [to sve mozes sa PC-a].

Ali direktno da uzmes kod za PS Plus pa da reedemujes na PS Store preko PC-a, to ne moze, mora direktno sa konzole.
Ne znam zasto to ne dozvoljavaju, jer svi ostali kodovi rade tako, samo za PS Plus ne.

U svakom slucaju, ne mozes poceti igrati pre nego ti stigne konzola, tako da isto ti dodje da li sad uzeo ili kada ti stigne, minut i onako i ovako ako kupujes recimo preko amazona.

Sto se tice konzole nova-stara, to sam samo napomenuo da su vidljive neke promene, ali nista znacajno sto bi trebalo da zabrinjava, i onako i ovako to je savrsenstvo i brige nema u svakom slucaju, ispunice ti i vise od ocekivanja 😉

Poslednja izmena:
Porucih od Istvana obican paket, bez igara i sa 1 dzojpedom, jer planiram igre samo digitalno da uzimam. Treba sutra da stigne, tek sad videh ovu razliku u novom i starom modelu, nadam se da ce stici novi.
Napravio sam unapred nalog na US, pretpostavljam da mogu vec sad i da uzmem npr digitalni GTA5 u dolarima i da je dovoljno da se sa istim logujem prilikom startnog paljenja? Ne postoji nikakav ban kao prepoznaje IP iz Srbije a nalog na US?

Nema restrikcija nikakvih, mozes slobodno koristiti US nalog kao primarni i kupovati digitalne igre sa US PSN-a [kupuj samo US PSN Wallet vaucere preko Amazona/raznih sajtova]. Jedino sta ne mozes raditi je npr da uzmes igru preko EU accounta a DLC pakete preko US accounta. Takave povezane kupovine uvek moraju da budu iz iste regije.

PS+ ti treba za igranje MP igara i dobijanje "besplatnih igara", mada F2P igre ne traze PS+ za online igranje.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno