Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam jedva provalio one dugmice da postoje, samo sam ih jednom i pritisnuo do sada. Paljenje i gasenje uvek preko dzoja/mobilne psn aplikacije i izbacivanje diska isto.

Možeš opušteno da ideš all digital, tako da bi praktično drajv i ne treba. Ja sam tek posle godinu dana ubacio disk...

Evo lepih vesti za vlasnike steelseries slusalica (7.1) , rade na PS4. Jedina mana su kablovi. Zvuk sam uporedjivao preko usb-a (sa zvucnom kartom) i obicno kacenjem na kontroler dzek za sluske (stereo) . Razlika je bas primetna.
Nesto mi se zvucna ne bode na mini usb od kontrolera mozda mogu da spalim zvucnu? Kopka me da li bi prepoznao sluske ako ih nabodem na miniusb koji sluzi za punjenje kontrolera?

Hah koji sam noob, mislio sam da ima tray : ) ostavio sam ga u active stand by modu, i enablovao u opcijama internet u tom modu. Disk bi mi ponekad koristio jer imam neke rare blu ray koncerte, pa bih ih ponekad pogledao. Iksinjo mi je nick, ako neko hoce da dodaje, Ixinho je ladno bilo zauzeto.

Poslednja izmena:
Kako mogu da gledam BR filmove na PS4? Kad ubacim disk prijavljuje kao nepoznat. Mada dosta je BR izgreban.
Probao sam DVD on radi.

Poslednja izmena:
Verovatno je to problem. Probaj drugi BR, posto meni radi bez problema.

Je l neko instalirao digital GTA5 na ps4? pustio sam remotely download, stigao kuci sad, pise start ispod igre i imam notifikaciju kao da je gotovo, medjutim kad pokrenem pocne installing, i evo posle 10-15 min tek je na 3%.

Settings/media storage (или тако нешто)/gtaV... ту гледај колико је скинуто и колико још има.

Неке, а можда чак и све игре ћеш моћи у одређеној мери да играш и пре него што се све комплетно инсталира.

Ја сам на 2к15 играо само пријатељску утакмицу јер ми је у почетку само то било понуђено.
АCU сам прешао две мисије и онда морао да сачекам да скине остатак да бих могао даље.

Poslednja izmena:
To sa 2k15 je poprilicna svinjarija.
Ubedjuje te kako je igra instalirana a onda te samo ubacuje u tu prijateljsku pri ulazu. Inda se nerviras zasto ne radi, sta nije u redu, vidis da gomila ljudi ima taj problem...
I tako satima ne radi i onda sutradan odjednom sve OK...
U systemu pise da zauzima 53GB, kao sve instalirano...

Ajd ok sto moze da se igra ta utakmica, al bar napisite da je to zato sto jos nije skroz skinuta.

da, sad vidim da se ovo cudo jos skida, ali poprilicno sporo, a konekcija mi je 50mbit, hmm, oh well, time to do other things in the meantime : )

@presretach

Mozes probati i rezan BR Disk, radice. Ako je kopiran sa originalnog BR Diska.
Samo za filmove je tako, za igre iskljucivo originale prima.

@Ixinho

Sto se GTAV tice nema veze tvoja konekcija, mada kako si ruter podesio ?
Stavi na manual, pa sve rucno. Stavi i DMZ, cak i adress reservation za ip adresu konzole.

Ali ako nije to onda je do igre, i meni je uzasno sporo skidao GTAV dok ostale igre mnogo brze.

Паузирај скидање, па укључи опет. Мени се дешавало да се брзина скроз с****, и онда с овим успем да средим. Да ли је то било само од себе или сам ипак ја заслужан, не знам[emoji1]

To sa 2k15 je poprilicna svinjarija.
Ubedjuje te kako je igra instalirana a onda te samo ubacuje u tu prijateljsku pri ulazu. Inda se nerviras zasto ne radi, sta nije u redu, vidis da gomila ljudi ima taj problem...
I tako satima ne radi i onda sutradan odjednom sve OK...
U systemu pise da zauzima 53GB, kao sve instalirano...

Ajd ok sto moze da se igra ta utakmica, al bar napisite da je to zato sto jos nije skroz skinuta.

Meni se isto desilo sa PES 2015, pise instalirano i samo mi izbacuje Real Vs Sevilja superkup mec. Ja reko koja fora pa demo je imao vise opcija,bas sam se istripovao.

Паузирај скидање, па укључи опет. Мени се дешавало да се брзина скроз с****, и онда с овим успем да средим. Да ли је то било само од себе или сам ипак ја заслужан, не знам[emoji1]

:noobagain: kako se tacno pauzira dl odredjene igre? samo sam nasao pod notifikacijama downloads, nigde ne mogu da nadjem ongoing download i da pise trenutna brzina. Tamo pod storage pise samo koliko od koliko je skinuo.

Brzine nema, a možeš da klikneš options kad selektuješ igru u meniju, pa information ili tako nesto i videćeš koliko je skinuo.

Šteta što ti je gta prva igra, kod nje je sve ovako glupo rešeno. Izdrži, pa igraj lepo 🙂

Što se neta tiče, obavezno dmz mod, a možda treba i MTU manuelno da podesiš. Meni je 1496 bolje radilo od default 1500 npr. Poigraj se time, ali gta je jadno rešen svakako.

Za Japance je ovo i dalje rana verzija softvera, biće sve to bolje vremenom.

Poslednja izmena:
I kod mene skida kilavo ali jedino kada stavim u standby rezimu skida punom brzinom... zasto je to tako ko ce ga znati.

Brzine nema, a možeš da klikneš options kad selektuješ igru u meniju, pa information ili tako nesto i videćeš koliko je skinuo.

Šteta što ti je gta prva igra, kod nje je sve ovako glupo rešeno. Izdrži, pa igraj lepo 🙂

Što se neta tiče, obavezno dmz mod, a možda treba i MTU manuelno da podesiš. Meni je 1496 bolje radilo od default 1500 npr. Poigraj se time, ali gta je jadno rešen svakako.

Za Japance je ovo i dalje rana verzija softvera, biće sve to bolje vremenom.

dmz mod? neki setting rutera ili?

Da, nađi opciju dmz mode negde, izaberi na koju ip adresu da se odnosi, a onda na ps4 u podešavanjima mreže podesi manuelno ip adresu na tu koju si izabrao u podešavanjima rutera.

Sta biste jos preporucili nekom ko nikad nije igrao nijednu ps igru ranije? Dok se skida GTA krstarim malo po netu i gledam PS4 ekskluzive. S obzirom da uglavnom 3rd person igre, ovaj Uncharted serijal deluje zanimljivo. Valjaju li prva tri dela ili mogu odmah da cekam cetvorku? Takodje videh za last of us da je nenormalno mnogo nagradjivan. Iako ne volm survival-zombie-horor tip igara, kapiram da je greota ne odigrati?

Jel imas is ps3? Posto vidim da pominjes Uncharted serijal, koji je izasao samo za trojku. Inace serijal je odlican! A o TLOU nema sta da pricamo, fantasticna igra iako ni ja ne volim taj zanr.

Nemam, nemam, PS4 koji mi je danas stigao mi je prvi PS ikada : ) . Samo sam najednom odlucio da prodam gaming pc koji sam pritom menjao i sklapao poslednjih 10ak godina sigurno i uzeo tv i ps4 : ) Dakle ti prethodni uncharted delovi se ne mogu igrati na 4ci?

a za TLOU vidim recimo da na g2play ima za 20e US kljuc, sto znaci da mogu komotno tu uzeti i aktivirati na svom US nalogu? http://www.g2play.net/category/10650/the-last-of-us-remastered-ps4-key/

Ljudi, jel ima neka fora da se igre za PS4 nabavljaju jeftinije?

Jeftinije od cega? Od cena na store-u? pa eto kao sto sam linkovao po takvim sajtovima imas kljuceve za vecinu igara u 50% cene . . Last of us na storeu kosta 50$, a ovde skoro duplo jeftinije : ) (remastered verzija)

samo guglaj ime igre + key sale , i svasta ces naci : )

Ixinho i Delrey svakako procitajte temu PS4 - Savet za nove korisnike: Sta sve znati pre PRVOG paljenja konzole iz ovog dela foruma, koju je pripremio sa veoma puno paznje GTA, a sluzi bas vama koji jos niste bili u ovom svetu.

Trenutno se PS3 igre ne mogu igrati na PS4, ali je verovatno da ce biti omoguceno kroz streaming sistem PSN-a, nekad u buducnosti.
I da naravno, mozes uzimati kljuceve slobodno i aktivirati. I svakako moras uzeti PSN+, ali i o tome procitaj vise u navedenoj temi.

Za sva pitanja stojimo na raspolaganju.

Uveliko sam ja prosao prvo paljenje, procitao sam tu temu pre neki dan. I uzeo sam godisnji ps+ i uzeo sam vec jednu digitalnu igru i proceprkao sva podesavanja, vec sam sve skontao : )

E odlicno onda. Onda se josh registruj i na drugi forum gde se mogu razmenjivati igre, i pocni serovanje 🙂

Kolilo je taj share igara dobar toliko je i los. Das kes za nosioca a guest ti promeni sifru, ili kupis guesta a nosilac hoce da ispadne dzek pa deli sa ortacima user i pass pa tebe stalno izbacuju. Ili uzmes fantoma pa reklamiras konzolu i ostanes bez igara.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno