Iako je zastarelo i iako vecina ljudi vise to ni ne kupuje, ipak mislim da je krajnje bezobrazno s njihove strane sto ne moze da se pustio audio disk. Htedoh bezveze sad da pustim neki album pink floyda da ide u pozadini dok nesto radim po kuci i kao unsupported. Ok je da teras ljude da se pretplacuju na music streaming servise, al ne na taj nacin . .
Heh dobar si... Ja imam preko 50 uradjenih shera a poznajem ljude koji imaju i troduplo vise i nikad nista im se nije desilo ali pazi sad. I da se desi da neko nekog zezne, koga briga za jedan promenjeni password, mail i gubljenje jednog naloga kada si ti ustedeo brdo para kroz taj isti nacin shera.Izgubio si hiljadu dve dinara u tom slucaju a ionako gubis kada kupujes disk igru, odigras i posle je prodas. Ista stvar. *** koliko sam para ustedeo preko sherova u zadnjih godinu ipo ne mogu ni da izracunam. I da me neko zavrne za jedan nalog, to se procuje na forumu. On je zavrzio tamo i idemo dalje.Jedan prevarant manje na forumu.Ljudi pricaju negativno o tom sheru kao da je neko zlo, probaj, vidi, ne odgovara, move on.Mozda se tebi nisu desile ali ima vremena...
Koliko je dobar toliko je i los taj share.
Da, GTA je 30 fps, infamous first light ima opciju da bude otkljucan ili zakljucan na 30 fps.
Probaj da zakljiucas pa ces videti da se ne cuje toliko.
Imam desetak guestova i na jednom nalogu sam nosilac.Ove tri igre što sam naveo su guest slotovi...
I ja sam to primetio i malo sam razočaran po tom pitanju. Moj ps3 slim 320gb sa najvise mucenja nije ni priblizno bio ovom fenu za kosu.
[vertikalna konzola bez stand-a]
Dzaba i originalni stand kada se fan ukljucuje/iskljucuje i na pause meniju. To mi je jedina zamerka koji god razlog bio za to.Cekaj, ti je drzis "na stranu" bez ikakvog postolja, ni onaj kineski stand nemas ?
Jesam dobro razumeo ?
I znaci sve ti je ok, jer koliko znam tako zapusis jedan izlaz za vazduh ?
Ne zelim nikako da dajem 20+ eura sa originalni stand, a bojim se onih kopija, dok o ovome sto ti navodis nisam ni razmisljao.
Cekaj, ti je drzis "na stranu" bez ikakvog postolja, ni onaj kineski stand nemas ?
Jesam dobro razumeo ?
I znaci sve ti je ok, jer koliko znam tako zapusis jedan izlaz za vazduh ?
Ne zelim nikako da dajem 20+ eura sa originalni stand, a bojim se onih kopija, dok o ovome sto ti navodis nisam ni razmisljao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari