Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
^ To je super sto kazes u teoriji, ali u praksi je to sve organizovano kako treba i takve stvari se ne desavaju.

Mozda se tebi nisu desile ali ima vremena...
Koliko je dobar toliko je i los taj share.

Od decembra 2013 sam kupio preko 15 naslova (sve sam nosioc) putem share-a i nikada nisam imao niti jedan problem. U čemu je onda problem?

Moжда буде у следећем share-у 😉

Ако сте неповерљиви према другим форумима, нек неко овде организује share (уз одобрење одговорних), и нема да боли глава.
Ја сам од самог почетка тој ствари пришао без икаквих предрасуда. Просто свуда постоје добри и лоши људи, добар глас далеко се чује, а лош још даље, па се релативно брзо сазна ко је какав.
До сада сам учествовао у 4 share-а, и ниједном нисам имао проблем. Не значи да их убудуће неће бити, али уопште не размишљам на тај начин.

Iako je zastarelo i iako vecina ljudi vise to ni ne kupuje, ipak mislim da je krajnje bezobrazno s njihove strane sto ne moze da se pustio audio disk. Htedoh bezveze sad da pustim neki album pink floyda da ide u pozadini dok nesto radim po kuci i kao unsupported. Ok je da teras ljude da se pretplacuju na music streaming servise, al ne na taj nacin . .

Iako je zastarelo i iako vecina ljudi vise to ni ne kupuje, ipak mislim da je krajnje bezobrazno s njihove strane sto ne moze da se pustio audio disk. Htedoh bezveze sad da pustim neki album pink floyda da ide u pozadini dok nesto radim po kuci i kao unsupported. Ok je da teras ljude da se pretplacuju na music streaming servise, al ne na taj nacin . .

Vise je u pitanju izostavljanje matorog lasera u BD citacu konzole. Drajv fizicki ne moze da procita podatke sa obicnih CD-ova, sto eliminise i PS1 orginale.

Mozda se tebi nisu desile ali ima vremena...
Koliko je dobar toliko je i los taj share.
Heh dobar si... Ja imam preko 50 uradjenih shera a poznajem ljude koji imaju i troduplo vise i nikad nista im se nije desilo ali pazi sad. I da se desi da neko nekog zezne, koga briga za jedan promenjeni password, mail i gubljenje jednog naloga kada si ti ustedeo brdo para kroz taj isti nacin shera.Izgubio si hiljadu dve dinara u tom slucaju a ionako gubis kada kupujes disk igru, odigras i posle je prodas. Ista stvar. *** koliko sam para ustedeo preko sherova u zadnjih godinu ipo ne mogu ni da izracunam. I da me neko zavrne za jedan nalog, to se procuje na forumu. On je zavrzio tamo i idemo dalje.Jedan prevarant manje na forumu.Ljudi pricaju negativno o tom sheru kao da je neko zlo, probaj, vidi, ne odgovara, move on.

^

+1

I da dodam i ja nesto, ako se ima posrednik kao MM, koji bi trebalo da cuva podatke mejla svakog naloga (ne znam da li to radi, ali eto mu predlog), onda problema vise nema. Jer svaki password se moze promeniti ako imas pristup mejlu, i zato je najbolje share raditi preko proverenog posrednika ili ako ne, onda preko bilo kojeg proverenog clana. A ne neki nov clan napravi share pa bude nosilac u njemu i onda on sve organizuje, naravno da je u tom slucaju prevara moguca.

@Ixinho

Ako hoces u pozadini da pustas muziku, stavi fles sa mp3 pesmama i to je to.

Poslednja izmena:
Rekao bi i ja, posto onaj siroti BD sto sam ubacivao dok je citao culo se neko "repetiranje" 🙂 .

Zadnje tri igre koje sam instalirao na PS4,FC4,AC Unity i COD AW u single player-u kad god pokrenem igru ne bitno koliko sam odmakao u samoj igri vraca me na pocetak igre.
Kao da postoji neki problem sa save game.
Ima li neko ideju sta bi moglo biti.
Druge igre rade bez problema npr Fifa 15 koju od ranije imam instaliranu.

Koliko user account-a imaš na konzoli? Da nisi možda prvo igrao kao jedan korisnik, a kasnije se ulogovao kao neki drugi korisnik? Ili možda koristiš "guest" nalog?

Imam desetak guestova i na jednom nalogu sam nosilac.Ove tri igre što sam naveo su guest slotovi...

Je l normalno da je konzola mnogo glasnija prilikom igranja ovog Infamous First Light-a sto je free za ps+ korisnike? Dok je GTA upaljen jedva se cuje, dok uz ovaj infamous poprilicno bruji.

Isto, samo sto je meni starija konzola. Znaci ok je 🙂 . Ps4 je bio zavucen pa sam mislio da mu fali svezeg vazduha, pomerio ali isto se cuje ventilator. Moguce da je od centralnog grejanja (ako ga imas) bar su kod mene zalozili.

’Начи ко нема централно грејање, а има РЅ4, не треба му ниједно друго грејно тело! 😀

U nekim zahtevnijim a pogotovo igrama sa otkljucanim fps-om konzola je dosta bucnija.

Da, GTA je 30 fps, infamous first light ima opciju da bude otkljucan ili zakljucan na 30 fps.
Probaj da zakljiucas pa ces videti da se ne cuje toliko.

I ja sam to primetio i malo sam razočaran po tom pitanju. Moj ps3 slim 320gb sa najvise mucenja nije ni priblizno bio ovom fenu za kosu.

Imam desetak guestova i na jednom nalogu sam nosilac.Ove tri igre što sam naveo su guest slotovi...

Nisam siguran, al' da nisi mozda napravio guest accountove koji ne podrzavaju management lokalnih save-ove? Kada pravis novi account PS4 ti ponudi 2 opcije, gornja je ona koju uvek treba da biras.

I ja sam to primetio i malo sam razočaran po tom pitanju. Moj ps3 slim 320gb sa najvise mucenja nije ni priblizno bio ovom fenu za kosu.

Tvoj Slim trosi ukupno oko 70-80W sa chipovima koji nisu puno grejali, dok PS4 koristi 100W vise i sve je spakovano u jedan centralni APU.

Inace, jedinu buku koju sam primetio tokom First Light-a je u main meniju [cura i brat sede na vrhu zgrade] gde je izgleda vsync iskljucen pa GPU radi u 200+ fps. 😀 Tokom same igre konzola normalno radi i dosta je tiha, makar u prva 2 sata igre koje sam odigrao. [vertikalna konzola bez stand-a]

Poslednja izmena:
[vertikalna konzola bez stand-a]

Cekaj, ti je drzis "na stranu" bez ikakvog postolja, ni onaj kineski stand nemas ?

Jesam dobro razumeo ?

I znaci sve ti je ok, jer koliko znam tako zapusis jedan izlaz za vazduh ?

Ne zelim nikako da dajem 20+ eura sa originalni stand, a bojim se onih kopija, dok o ovome sto ti navodis nisam ni razmisljao.

A mozda mu je i lockovano na 30fps pa je zato tiha, bas cu sutra isprobati.

Inace ne znam ko je sve u PS4 taboru pratio teme iz pc gejminga, ali sad se setih malo pre da sam ja ovu igru jos preorderovao na kickstarteru pre oko godinu dana i da cu moci da biram da li cu da uzmem kljuc za pc, ps4 ili xbox. sad kad sam prodao pc, jasno je za koju platformu cu uzeti i ne mogu docekati. Igrao sam pc alphu preko steama, bice bukvalno igra kakvu sam oduvek zeleo da igram , a la braveheart : )

edit: da, ocekuje se u q4 2015 : )

Poslednja izmena:
Cekaj, ti je drzis "na stranu" bez ikakvog postolja, ni onaj kineski stand nemas ?

Jesam dobro razumeo ?

Ne zelim nikako da dajem 20+ eura sa originalni stand, a bojim se onih kopija, dok o ovome sto ti navodis nisam ni razmisljao.
Dzaba i originalni stand kada se fan ukljucuje/iskljucuje i na pause meniju. To mi je jedina zamerka koji god razlog bio za to.

cek kako vama stoji konzola? meni uspravno a nemam nikakv stalak 🙂
ja sam mislio da po difoltu stoji uspravno....

Normalno je da "lezi", zato i imas one gume sa donje strane.

Samo manje mesta zauzima, a i lepse je kada se stavi uspravno.

Samo sto bez standa zapusis jednu stranu, dok sa njim nema tog problema...

Mada ako se konzola ne pregreva, sve je onda ok... Dok ne svetli svetlo crvene boje mozes i cebetom pokriti 😀

Ako svetli crveno to je koliko znam znak pregrevanja...

Jesam dobro razumeo ?

Nista se ne zapusi, otvori za vazduh su unutar "kanjona" i ne mogu se zatvoriti ako stavis PS4 na ravnu povrsinu. Radi totalno normalno od EU launcha kada sam uzeo konzolu, cak je dokazano da se tako konzola manje greje jer joj je "dno" sada totalno izlozeno vazduhu i bolje se hladi. Inace kada se stavi uspravno, dole se nalazi sekcija koja "usisava vazduh".
http://i.imgur.com/pifvznu.jpg

Poslednja izmena:
je l se moze nekako naterati onaj service music unlimited da radi? stalno prijavljuje service not avilable in ur country

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno