Samo da ne bude nisam znao,ako npr. deliš guest slot sa bratom ne možete igrati istovremeno...već samo jedan od vas dvojice.Da bi igrali jedan protiv drugog morate imati dva slota aktivna,pozz.
Ali ako je jedan nosilac, Drugi guest, onda mogu DA igraju. Neka Jo's neko potvrdi ovo,ja sam prilicno siguran da sam u pravu
nismo u istoj kuci i nismo u istom gradu i da pitao sam da li mozemo igru serovanu izmedju nas dvojice da igramo u isto vreme jedan protiv drugog fifu npr
Može da se izvede, a da ne radite / jurite share, već samo vas dvojica da podelite. Sa jednom PSPlus pretplatom i jednom kupovinom igre.
Šaljem ti PM.
Aj pošalji i meni.Može da se izvede, a da ne radite / jurite share, već samo vas dvojica da podelite. Sa jednom PSPlus pretplatom i jednom kupovinom igre.
Šaljem ti PM.
Može da se izvede, a da ne radite / jurite share, već samo vas dvojica da podelite. Sa jednom PSPlus pretplatom i jednom kupovinom igre.
Šaljem ti PM.
Gdin_M, imas PS4? 🙂
Kakve su sanse da se kod vojvodjana sa kp-a u ponudi nadje bela konzola (Destiny bundle)?
Plants vs Zombies je extra, topla preporuka 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari