Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Developeri sami mogu da pisu drivere, ali tesko da ce se to desiti.

Jedino ako Kazunori baci ultimatum za GT7.

Ko zna... Mislim da se slicno desilo sa podrskom za Logitech G25/27 u GT5: zvanicno nije podrzan, ali su u nekom u GT5 patcheva dodali podrsku kao generic uredjaj.

http://www.engadget.com/2014/09/08/unboxing-sony-white-playstation-4-destiny-bundle/?ncid=rss_truncated

whitePS4lede_2.jpg

I to lose optimizovana karton arkada :d

Pa pazi, na gt-u je Driver dolazio i igrao sa ekipom odavde.....
A neki sto vole da da prozivaju i nikad nisu uzeli volan u ruke nisu primirisali igri....
Tako da ipak je Driver ovde u prednosti 😉

Nije još za us izašao, samo u evropi.

Jel valja ista? Nisam ozbiljno igrao soccer igre jos od Fifa96 na SMG2. 😀

"Soccer igre".. jesi ti iz Filadelfije? 🙂

Dobra igrica 🙂

18. Novembar

EDIT: Haha sad vidim, pa koja fora za PC :d

Poslednja izmena:
Sinoc na Destiny-u tokom igranja Weekly Challenge-a sam imao jedan od najboljih gaming experience-a u poslednjih mnogo godina. Neverovatno napet gameplay od pocetka do kraja opako teskog Strike-a. Svaka cast Bungie-u, napravili su skroz zanimljiv endgame koji moze lagano da se igra sa malom grupicom ljudi.

DieHard, prica srpski manje od prestolonaslednika :d

Sta bese "endgame" ? 🙂

Pređeš priču i onda iznova i iznova ubijaš "kraljice" razbacane po svetu zajedno sa drugarima i vijaš što bolju opremu, barem je to slučaj u klasičnim mmo igrama, ne znam da li je i ovde.

Poslednja izmena:
Nemam PS4, ali planiram da ga u neko skorije vreme uzmem. Imam lap top na kojem npr za igranje fife demo 15 imam slabu graficku kartu Intel HD 3000, koja nece pokrenuti ni full igru. Primetno secka i iritantno je. Da li bih ja mogao da povezem PS4 na lap top i pokrenem igru da radi normalno uprkos slaboj grafickoj? Da mi lap bude kao kanal za igranje, za prikaz slike. Hvala unapred, pozdrav!

Nemam PS4, ali planiram da ga u neko skorije vreme uzmem. Imam lap top na kojem npr za igranje fife demo 15 imam slabu graficku kartu Intel HD 3000, koja nece pokrenuti ni full igru. Primetno secka i iritantno je. Da li bih ja mogao da povezem PS4 na lap top i pokrenem igru da radi normalno uprkos slaboj grafickoj? Da mi lap bude kao kanal za igranje, za prikaz slike. Hvala unapred, pozdrav!

Ne, jer nijedan laptop nema HDMI ulaz.

Imam problem sa ps4. Znaci dok igram neku igru skinutu sa psn posle par minuta cuje se drajv kako pokusava da izbaci disk kojeg nema. Cuje se bip bip bip i rad motora i tako u nedogled. I kada pokusam da ubacim disk ne mogu jer je lift za diskove podignut. Onda moram da ugasim konzolu i posle 10ak min da je upalim da bih ubacio disk. Da li jos neko ima ovakav problem.

Nosi u prodavnicu, gde si kupio. Ovo je za garanciju.

Imam problem sa ps4. Znaci dok igram neku igru skinutu sa psn posle par minuta cuje se drajv kako pokusava da izbaci disk kojeg nema. Cuje se bip bip bip i rad motora i tako u nedogled. I kada pokusam da ubacim disk ne mogu jer je lift za diskove podignut. Onda moram da ugasim konzolu i posle 10ak min da je upalim da bih ubacio disk. Da li jos neko ima ovakav problem.

Imam ja isti problem, od kako sam ovaj najnoviji fw instalirao desi mi se ponekad.

Već poznati problem,evo zvaničnog saopštenja,rešenja...
https://www.youtube.com/watch?v=yU2Z6alUAcI&list=UU-2Y8dQb0S6DtpxNgAKoJKA

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno