Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
znam burazer je pre neki dan uzeo ps4 i sad planiramo sve da serujemo zato sam i pitao jel mozemo da igramo fifu jedna protiv drugoga ako smo serovali, a posto mozemo otkazujem preorder diska.

Samo da ne bude nisam znao,ako npr. deliš guest slot sa bratom ne možete igrati istovremeno...već samo jedan od vas dvojice.Da bi igrali jedan protiv drugog morate imati dva slota aktivna,pozz.

Samo da ne bude nisam znao,ako npr. deliš guest slot sa bratom ne možete igrati istovremeno...već samo jedan od vas dvojice.Da bi igrali jedan protiv drugog morate imati dva slota aktivna,pozz.

Ali ako je jedan nosilac, Drugi guest, onda mogu DA igraju. Neka Jo's neko potvrdi ovo,ja sam prilicno siguran da sam u pravu

Poslednja izmena:
@ youthmc87 , i ti i buraz imate konzolu ? Zvuči nelogično, ali da proverim. Hoćete baš ono, istovremeno jedan protiv drugog, u isto vreme da igrate?

nismo u istoj kuci i nismo u istom gradu i da pitao sam da li mozemo igru serovanu izmedju nas dvojice da igramo u isto vreme jedan protiv drugog fifu npr

Sutra uzimam Metro Redux na PS4 preko tripple share-a. Ova generacija je bas pocela sa gomiletinom dobrih igara, i starih i novih. 🙂

Ne razumem zasto bi sherovao Fifu kad je to jedina igra koja postoji za konzole :d

nismo u istoj kuci i nismo u istom gradu i da pitao sam da li mozemo igru serovanu izmedju nas dvojice da igramo u isto vreme jedan protiv drugog fifu npr

Može da se izvede, a da ne radite / jurite share, već samo vas dvojica da podelite. Sa jednom PSPlus pretplatom i jednom kupovinom igre.

Šaljem ti PM.

Jel jos neko probao ovaj NHL, jel ovo neki skriveni UFC or what? 😀 Nije proslo ni 10 sekundi od pocetka meca, moj igra codmah zapoceo pesnicenje, a ovi drugi se onako fino okupili da gledaju.

A mogao bi Magic i ovde da postavis da svi vide 😀

Cao,

Da nema neko problema sa downloadom Demoa. Ja kada god kliknem na nhl 15 kaze mi your wallet can not be added. Do danas je sve sljakalo normalno (jedino sto mi se danas zavrsio psn 14 day trail period a nista nisam obnovio za sada)

Hvala

Predjoh TLOU lagano, fenomenalna igra i na drugom prelasku. Bacicu se uskoro i na sakupljanje platine. 🙂

Evo jednog mog zanimljivog momenta kojeg sam uradio posle par neuspesnih pokusaja stealtha. 😀

Sad na Grounded, HC mode on! 😀

Ja trenutno prelazim na Normal (jer prvi put igram igru), sta mislite jel bi se snasao cim bi posle presao na Grounded ? Jel mogu to uopste, takav prelaz?
Skontao sam da ce mi biti previse da predjem na Normal, pa Hard, pa Survivor pa tek onda na Grounded, jer igra mi je bruka, ali koliko god da je dobra ne mogu bas toliko puta preci sve. Igrao bi i MP, a ne samo SP 😀

Znaci poenta je da sam mislio da predjem na Grounded kako bi pokupio sve trofeje iz Harda i Survivora (jel tako ide?), pa cu tek kada osvojim platinu da se bacim na pravo uzivanje, i sve predjem jos jednom na Hard (bez listen moda), po preporuci DieH@rd-a.
(Mada i ovako nesto ne koristim listen mod)

Prelazi je na Survivor, Grounded će ti biti preteško jer nisi naštreban na igru.

Evo i ja sam dogurao do SLC-a, igram na normal, a taj listen mod ne znam da li sam upalio par puta, jednostavno sam kompletno zaboravio da postoji. Fenomenalna igra, a moje misljenje je da je bolje da predjes na nekom normalnijem nivou tezine za prvi prelazak, a za ostale mozes da dignes tezinu na bilo koji hard mod. Ovde pre svega mislim na sam uzitak u igri jer trofeji i achievementsi su meni licno totalno nebitni. 🙂

Gdin_M, imas PS4? 🙂

Kakve su sanse da se kod vojvodjana sa kp-a u ponudi nadje bela konzola (Destiny bundle)?

I mene interesuje bela PS4 konzola, par drugara oce to da uzmu...

@Jovyland

Pusti poruku Istvanu na kp.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno