Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, ali pitanje je kako je bila podesena ta PC verzija. Mozda je bila oborena na "Xbone nivo". CDPRed je vec bio spominjao da ce Xbone verovatno renderovati igru u 900p, a ako uspeju da podignu na 1080p, ocekuivano je da ce morati da smanje kvalitet grafike jos.

Od onog guranja DRM-a su mi se zgadili, a sad su zacementirali sve sa TR-om. Kod mene barem.
A onaj Spencer me jako podseća na Dante-a iz Grandma`s Boy. Btw. ko nije gledao film, a smatra sebe gamerom - obavezno 😉!

Poslednja izmena:
Da, ali pitanje je kako je bila podesena ta PC verzija. Mozda je bila oborena na "Xbone nivo". CDPRed je vec bio spominjao da ce Xbone verovatno renderovati igru u 900p, a ako uspeju da podignu na 1080p, ocekuivano je da ce morati da smanje kvalitet grafike jos.

Cisto sumljam da su obarali na Xbone nivo.

Well, na E3-u su igrali PC verziju koja je radila u 900p. Sad ovaj 35min je bio 1080p, ali bez ijednog AA efekta, i po mom licnom misljenju, igra nijednom nije imala smooth 30fps. Judder i slowdownovi su prisutni all the time [u bitci protiv 4 npc-a framerate je pao i do ~20].

CDPR je uradio nesto sto je i Crytek sa Crysis-om svojevremeno - napravili igru koja je godinu-dve ispred svog vremena, tako da ne treba da cude optimizacijski problemi za postojeci hardver. Ako PS 4 bude gurao to u 900p na high detaljima (recimo da postoje 4 nivoa, low-medium-high-ultra), bice super!

Planiram da uzmem PS4 sledece nedelje kod Istvana. Pored toga sam mislio da uzmem i PS4 Gold Headset koji on trenutno nema na stanju. Jel mozda neko zna gde se headset moze nabaviti po povoljnoj ceni? Ne mora ni da je taj Gold u pitanju, vec bilo koji ali da radi sa Playstation 4 konzolom.

Poslednja izmena:
Bilo koji headset radi na ps4, ubaciš samo u 3.5 mm ulaz na gamepadu i to je to.

Imam problem ljudi, upalim ps4 i na ekranu za selektovanje usera mi se zamrzne, imam dva usera i cim kliknem na neki od njih ono se zaledi i ne mogu nista da uradim tj da udjem u profil. mogu samo da drzim ps dugme i da udjem u standby ili da ugasim konzolu i onda opet sve iznova. Ovo je prvi put da imam ovakav problem ajde nek neko pomaze pocinjem da se gubim

A da odes u safe mode i vratis fabricka podesavanja?

na googlu ne mogu da nadjem nikog sa istim problemom ljudi imaju problem da ne mogu da se konektuju na psn ali da ne mogu da udju na profil to nigde nisam nasao, isao sam u safe mod i odradio onaj kao repair pd br.5 ali nista opet ista stvar, sad citam da je za sutra zakazano odrzavanje psn i ljudi se vec zale da ne mogu da pristupe psn ali ja ne mogu da udjem na profil ***, zakuca i to je to ne mogu kursor da pomerim sa jednog usera na drugi znaci dok ne kliknem mogu da pomeram cim kliknem ono zaglavi i jedino sto mi preostaje da idem standby i shutdown. Kad ga ugasim krene da pulsira svetlo onda se cuje bip kao da ga je restartovao onda opet onako pulsira i tek onda ugasi.

Ma nije to, izgleda je u vezi sa tim odrzavanjem ugasili su psn dan ranije evo sad citam psn forum gomila ljudi jauce ali mi je cudno sto se meni manifestuje na tako glupav nacin da ne mogu bar u profil da udjem.Najbolje da cu da popijem ylod ja od 10m ljudi, a sad gledam svi hw i sw kvarovi koji su se ikad i desili na ps4 nemaju veze sa ovim mojim.Inace ja imam UK acc

Eee sve pametnjakovici,kakav ylod na ps4 ...i meni danas baguje i ps3 i 4 ne mogu da se konektujem na psn vec poceli radovi izgleda (;

Poslednja izmena:
e pa druze mozda tebi radi ali nekima ne radi, inace pazi sad ovo uspeo sam da udjem u profil tako sto sam ugasio internet tj iskljucio ruter i odmah sam uspeo da udjem na svoj profil, znaci nije htelo dok je konzola bila konektovana na internet jer psn danas MENI BAR ne radi.

Pmatnjakovici? I na ps3 i na ps4 sve radi kako treba danas?

Pa što spominješ ylod i plašiš čoveka bez potrebe,nije ni malo prijatno kad ti to neko kaze a 99.99% nije to nego psn pravi problem...ja sam inače na US nalogu...

PSN je pao, hakovali ga neki hakeri (jelte), malopre pročitao na drugom forumu.

Ma nisu ni hakeri nego je neko pametan odlucio da ugasi u nedelju psn jer ce sutra biti odrzavanje mozes misliti. Znaci dva dana smaranja a taman sam skinuo PvZ odigrao sam samo jednu partiju sinoc. Bolje bi im bilo da u ponedeljak dobijem obavestenje za updejt 2.0

Ako ponovo bude 2 meseca down ja prodajem ps4, nemoguće da nisu ništa naučili od prošlog puta.

To je isto kao da si rekao da ti je crkla ves masina pa da obrati paznju na pumpu za vodu u konzoli. PS3 i PS4 nigde veze, razlicite platforme i hardverska resenja.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno