- Učlanjen(a)
- 15.12.2001
- Poena
- 855
E sad razlozi sto bi pre uzeo One nego PS nije zbog nadanja da ce preteci PS u prodaji, jednostavno vise gotivim MS servise i usluge, a i vec imam 360-cu, i kad odem u igraonicu sa drustvom i uhvatim DS3, meni deluje kao igracka, necu ni da pominjem One-ov kontroler, koji je jos bolji... Jedino sto je na Sony strani je jaci hardver i mnogo bolje ekskluzive, ostalo je slicno, mislim to je moje misljenje...
Kontroler uopšte nije mala stvar u svemu ovome, posebno ako ne može da se bira.
Ako ti više leži Xbox kontroler, meni je skroz logično da uzmeš Xbox nevezano za specifikacije. Sve je to sporedno ako ti ono osnovno što držiš u rukama sve vreme ne odgovara.
E sad, ako nisi probao ds4, obavezno probaj, jer vidim da se mnogima koji su pre toga imali samo Xbox sviđa (i ako uopšte razmišljaš o ps4).
A i ne moraš sve tako racionalno da gledaš, dovoljno je da bilo iz kog razloga više želiš Xbox - uzmi ga, šta te briga šta se priča na internetu. Internet nije mesto za takve diskusije, jer znaš na šta ćeš naići, posebno kod nas. Samo praksa, probaj sam.
Ima mnogo mlađih ljudi koji nisu nikad ni iskusili playstation, nama je to možda teško da skapiramo (jer smo igrali Total NBA 96 na ps1 kad si se ti rodio 😀) , ali za mnoge je Xbox bio prva konzola i bas ih briga za ps istoriju.
Kako god, uzmi nešto i uživaj, uživaćeš više nego 99% nas koji samo *****mo ovde, garantovano 🙂.
Poslednja izmena: