Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
E sad razlozi sto bi pre uzeo One nego PS nije zbog nadanja da ce preteci PS u prodaji, jednostavno vise gotivim MS servise i usluge, a i vec imam 360-cu, i kad odem u igraonicu sa drustvom i uhvatim DS3, meni deluje kao igracka, necu ni da pominjem One-ov kontroler, koji je jos bolji... Jedino sto je na Sony strani je jaci hardver i mnogo bolje ekskluzive, ostalo je slicno, mislim to je moje misljenje...

Kontroler uopšte nije mala stvar u svemu ovome, posebno ako ne može da se bira.

Ako ti više leži Xbox kontroler, meni je skroz logično da uzmeš Xbox nevezano za specifikacije. Sve je to sporedno ako ti ono osnovno što držiš u rukama sve vreme ne odgovara.

E sad, ako nisi probao ds4, obavezno probaj, jer vidim da se mnogima koji su pre toga imali samo Xbox sviđa (i ako uopšte razmišljaš o ps4).

A i ne moraš sve tako racionalno da gledaš, dovoljno je da bilo iz kog razloga više želiš Xbox - uzmi ga, šta te briga šta se priča na internetu. Internet nije mesto za takve diskusije, jer znaš na šta ćeš naići, posebno kod nas. Samo praksa, probaj sam.

Ima mnogo mlađih ljudi koji nisu nikad ni iskusili playstation, nama je to možda teško da skapiramo (jer smo igrali Total NBA 96 na ps1 kad si se ti rodio 😀) , ali za mnoge je Xbox bio prva konzola i bas ih briga za ps istoriju.

Kako god, uzmi nešto i uživaj, uživaćeš više nego 99% nas koji samo *****mo ovde, garantovano 🙂.

Poslednja izmena:
DS3 i jeste ko igračka, oblikom i dizajnom, ali je kvalitetan. međutim kad to kažeš ti ili nisi isprobao DS4 ili je nešto drugo u pitanju?

Necu da lazem, nisam ga drzao u ruci, ali bar po onome sto citam I gledam po netu, I dalje je Xbox kontroler bolji, mislim dobija vise reci hvale... Niko ne spori da je kvalitetan (mislim za fudbal je neprevazidjen), ali dok sam imao PS2 mnogo mi je bilo zeznuto da igram neke igrice, a da nisu sportske... I jedino zbog toga imam misljenje da je Xbox kontroler bolji...

@Ivan Pa to, jos jedna godina srednje I tek posle toga pocinje zivot za mene, haha 😀 Probacu ga, cim odem do neke igraone gde imaju PS4, pa da vidim nasta lici, ali prvo moram da nabavim TV xD mislim greota je povezati bilo koju konzolu na stari TV, hahahaha :d

Poslednja izmena:
Kupi Xbox One pa igraj Sunset Overdrive :d Mislim stvarno... kupovina Xbone van granica USA je bacanje para, nista od tih fensi servisa ne radi ovde a konzola je skrndelj. Sto se kontrolera tice, tu se slazem, mada je DS4 primetno bolji od DS3 (Sixaxis da ne pominjem).

Ako je kupovina Xboxa bacanje para, sta je tek onda kupovina WiiU-a 🙂 ?

Svaka roba ima svoga kupca pa sta je cijem srcu drago..........

Pozdrav,

Konačno sam se odlučio da nabavim PS4 pa me interesuje na koji Evropski psn store da se prijavim. Da li da se držim UK stora? Isto tako jel i dalje važi da mora da se napiše neka bezveze adresa iz UK?. Može li se bilo gde napisati da sam iz Srbije? Ovde je pisalo više puta i pretpostavljam da naše kartice rade ako sam dobro shvatio bez obzira koji je store u EU, da li sam u pravu?

Hvala,

Napravi bolje US nalog i kupuj karticom gift kodove odredjenih iznosa koje potom ubacijes u wallet. Na isto ti dodje (cak i jeftinije), a preko Amazona kupujes te kodove i bez problema nase kartice rade.
A pored ako hoces napravi i UK nalog koji ce ti sluziti cisto za "ne daj Boze" pa da mozes i odatle skidati ako nesto zatreba, a igrati sa svog maticnog US naloga.
Ovo govorim jer nase kartice jesu RADILE na UK store, ali poceli su se pojavljivati problemi. Nekome radi bez problema, nekome nece.

Ako bas mora evropski onda je to UK, i da, upisujes neku njihovu billing adresu ali u podatke o kartici upisujes svoje prave podatke ukljucujuci i adresu (ako trazi adresu, zaboravio sam).

I da, ako se odlucis za US, takodje upisujes lazne podatke billing-a, nadji tamo neki hotel i gledaj da je tipa Aljaska, Delaware, Montana(...)(drzave bez poreza na prodaju) jer kada budes kupovao kodove preko Amazona da ti ne udaraju tamo neke poreske osnovice, vec da ti bude bas u cent koliko pise da kosta.
Nasu karticu u US nalog nigde ne unosis.

Poslednja izmena:
Ne gledaj koja se vise prodaje ili ko ti sta preporucuje, vec uzmi sta ti zelis ! Jeste XONE dobra konzola, ali u Srbiji je popularnija PS, zato svako je probao neku PS konzolu, u Srbiji je vec vidjen pa ce ici naravno na PS. Mada moze se desi u buducnosti da svi predju na XONE, kao sto su ljudi sa PESa na FIFU.

Najjace mi je da citam komentare po raznim kuririma :d

Ma sve je to smesno, zna se ko je tata, hc 🙂

Pogledajte prilog 147587

HC? Pa ne vidim da je neko naguzio Djuda. 😀

Anyway

^ pa kako ce kad lik ide i unistava sve pred sobom, jos kad ima ovakav prigusivac.. :d :d

[YOUTUBE]ehb-gbuo0Zs[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
ibnaEcz7viI6MU.gif

Da li se MP za PS4 placa?
Nije mi jasno kako se isplati kupovina PS4 i igara u Srbiji i bilo kojoj okolnoj zemlji.

Placa se jer moras posedovati PS+ (15 meseci moze da se nadje npr na black friday popustu za oko 30$). Igre manje kostaju preko share varijante na 3 dela: nosilac obicno placa 1/2 cene, fantom manje a gost najmanje. Takodje, "slotovi" se mogu prodavati kasnije, kao i fizicke kopije.

Da li se MP za PS4 placa?
Nije mi jasno kako se isplati kupovina PS4 i igara u Srbiji i bilo kojoj okolnoj zemlji.

Prosto i jednostavno.....

Platis PSN+ 50 jura za godinu dana i svaki mesec dobijas besplatne igre za Vitu/Ps3/Ps4....
A odes na sajt na kome se razmenjuju igre, pa vidis kako ti se isplati 😉
Ili se ovde obrati Carobnjaku :d

C/P sa jednog foruma.

Pišem ovo ovde, jer 99% ljudi ne čita tutorijale, i pravila, a zbog problema koji nastaju, i pitanja koja mi dolaze na PM. Možda povremeno i širim post. Pročitajte, molim. Ako opet nešto nije jasno, pitajte na PM.<br /><br />1) Igru DELE Nosilac i Guest. Zato se i zove Share. Iz tog razloga, NE MENJATE šifru, osim u dogovoru sa ko-operantom.<br /><br />2) Razlika u odnosu na PS3, PSN ne "trpi" dve konzole ulogovane u isto vreme na istom nalogu. Dešava se da guest igra, i da ga nosilac "izbaci" u sred igre, jer se ulogovao.<br />Nosilac nema potrebe da se loguje u taj nalog, osim kad skida/instalira igru (zato dajem nosioci prvo podatke, kad god mogu) i eventualno ako/kad prodaje slot. Dakle, može čak i da čim mu krene download, da LOG OUT iz tog naloga (ne SWAP, jer onda se ne izloguje iz prethodnog), da bi i Guest mogao da skida paralelno. Probali smo par puta, izvodljivo. Dakle, ne upadajte random u taj nalog, nikada ne znate kada guest igra, i možete da ga izbacite u sred igre.<br /><br />3) Vezano gore za prodaju što sam spomenuo. Osnovno je, kada prodajete slot nosioca/guesta, da obavestite onog ko deli sa vama da ćete prodati, i onoga kome prodajete, ko će mu biti saradnik, pa da menjaju oni šifru dalje ako hoče po dogovoru...  Takodje, ako kupujete, uvek pitajte prodavca sa kim je ...<br /><br />Naravno, nosioci ne zaboravite da prvo deaktivirate svoju konzolu, i GAME i VIDEO, preko konzole.<br /><br />Ja se trudim kad dajem ocenu da uvek u opsiu ocene ostavim link do sharea koji je, pa se i tako možete podsetiti.<br /><br />Za sada toliko.<br/>

Ima treći, guest.

S tim sto su jedino Nosilac i Guest zvanican share, Fantom je fora sa diskonektovanjem preko web aplikacije, varijanta koju Sony ne podrzava zvanicno i moze u nekom trenutku samo da je ukine.

Bukvalno svako 'preticanje' je bilo uz kontakt :d

Od ostecenja samo ogrebotine. Pa zar opet...

Al zato izgubis 200 poena na svaki sudar :d Ne ozbiljno, kako ne hejtovati ovo? Poeni dok si u slipstreamu, ej, kad preteknes nekog.. imaju i perkovi verovatno, navuces nekog na ogradu i padnu bolja sedista sa neba..

Arkadna igra, a ne simulacija (zabranjeno je da postoje obe varijante?). Kao platformska igra u odnosu na simulator skakanja npr. Ili Street fighter u odnosu na pravu uličnu tuču . Ili bilo šta što si probao, a ne postoji u realnom svetu?

Kao battlefield ili counter npr, to si probao. Tako otprilike u odnosu na realnost...

Mainstream video igra?

Poslednja izmena:
Sta je ovo, NFS 2014 ?

Eh... To je bio samo primer.

PS: molim moderatore da promene naziv teme u "Zvanična PS4 trolling tema puna kvalitetnih pošalica"

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno