Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
asyvy5yp.jpg

Vidim da za Destiny već planiraju dve ekspanzije koje se sve mogu dobiti zajedno sa igrom u sklopu Digital Guardian Edition paketa. Kako me to smori u startu, u fazonu ako mi se igra dopada moraću da nastavljam da kupujem, a ako mi se ne dopada baciću pare, ma koliko platio i ma koju verziju uzeo.

A vidim da za The Last of Us remastered za preorder daju bonus ajteme, veći klip na pušci, brže kraftovanje i lečenje...e to jedino još više mrzim :smash:

Za sada su najavili podrsku za Driveclub- Thrustmaster T80(100$,u prodaji) i T300(oko 360€,u avgustu izlazak) sto su i jedini volani pravljeni za PS4(svi ostali koji izadju u medjuvremenu takodje imaju podrsku) ,sto se tice ostalih starih volana sa PS3 itd,kazu da zavisi od samih proizvodjaca i da nije sve do njih,inace driveclub je zakljucan na 720° sto se tice volana...

Poslednja izmena:
A vidim da za The Last of Us remastered za preorder daju bonus ajteme, veći klip na pušci, brže kraftovanje i lečenje...e to jedino još više mrzim

Ma besmisleno, ali makar uzmu pare 2 dana pred izlazak, a i u ovom slucaju, znas sta kupujes.

Tako je, taj sam! :d
I mislio se jesam dobro uradio, razmisljao o svemu, da prodam pa kupim polovan ps3, pa ono pa ovo... Jer sam SVE propustio...
Ali eto, ima nade i za mene, da ipak ostanem na cemu sam.

Kako mi je drago što sam otkazao Thief pre-order onomad. Sad probao ovaj PSN demo i igra je užasna.
Neki "insekt" mi je govorio da će biti loša, kao i za Bound by Flame i Sniper Elite 3.

Ja mislim da je sniper elite 3 upropastila citava ta africka tema, sve isto i sve zuto. A steta mogli su da igru smeste u neko urbano okruzenje

Pre ce biti da je do Rebelliona. Oni su dvaput uspeli da naprave pristojnu igru, sve ostalo je tezak dres, ukljucujuci neke naslove koji su toliko losi da su usli u istoriju (Rogue Warrior na primer).

jel i za ovaj pre order destiny-a preko psn treba da na mail stigne kod od bungi-a ili digitalni pre order ima automatski pristup? Ja sam napravio nalog na njihovom sajtu pre tri dana i sve povezao ali kod jos ne stize. Jel nekom stigao kod?i da li uopste treba da stigne?

jel i za ovaj pre order destiny-a preko psn treba da na mail stigne kod od bungi-a ili digitalni pre order ima automatski pristup? Ja sam napravio nalog na njihovom sajtu pre tri dana i sve povezao ali kod jos ne stize. Jel nekom stigao kod?i da li uopste treba da stigne?

Ako si preorderovao igru preko PSN-a, automatski ce ti se otkljucati samo download za betu [neces dobiti Bungie key koji otvara 3 serial code-a]. EU PSN preorderi vec sada mogu da upale preload [15GB je client], a koliko znam, to jos nije upaljeno kod US korisnika koji ce mozda i cekati launch day.

Sto se emaila tice, samo Amazon salje codove vec sada, a ostali ce na launch day-u.

Poslednja izmena:
Pozurite 😉

Go to the EU PSN store, search for Destiny, pre-order it (for no immediate charge), and the Beta will begin downloading.

It will say that it has completed after downloading a small portion of it, but will continue to download in the background. To see the actual progress, navigate to the Destiny Beta tile, click the OPTIONS button, and select Information. You'll see a screen similar to the one in this post.

You will be able to play it on your main account in any region, so long as you go to Settings -> PSN -> Activate as Your Primary PS4.

OK. For PS4 clarification:

Pre-order the title. It will start downloading the beta.

Then go into: Settings -> PSN -> Account Information -> Wallet

Select: Transaction History.

Select: Next

You should see a Product Purchase in the amount of UK/Euro 0.00 from the date you preordered. Click on that Purchase entry

Select: Cancel Pre-order

That means you'll be able to download the Beta, and also ensure that the preorder is cancelled.

Inace ne znam kako mi ovo nije palo na pamet da probam, koliko je ustvari jednostavna stvar.
Ne trazi ni karticu ni nista, napravio nov UK nalog i u sustini nisam ni morao Cancel pre order, ne bi svakako mogao skinuti sredstva u Oktobru kada nisam dao karticu...

Poslednja izmena:
Da, da, mislim skida.
Prvo je nekih 170 MB, a sad ovih ostalih 15 GB u pozadini skida.
Javicu da li igra radi do uvece, ili ako se nekom pre skine neka javi.

Da, da, mislim skida.
Prvo je nekih 170 MB, a sad ovih ostalih 15 GB u pozadini skida.
Javicu da li igra radi do uvece, ili ako se nekom pre skine neka javi.

Skinuo si samo client koji ne moze da se igra ako serveri nisu aktivni. Igraces isto kada i svi ostali, krajem nedelje.

Meni je destiny pre order odmah skinuo sa kartice 54funte dok npr prorder last of us mi nije skinuo nista tek ce 30jula

Skinuo si samo client koji ne moze da se igra ako serveri nisu aktivni. Igraces isto kada i svi ostali, krajem nedelje.

Onda tako 🙂

Meni je destiny pre order odmah skinuo sa kartice 54funte dok npr prorder last of us mi nije skinuo nista tek ce 30jula

Izgleda sve zavisi, meni je bas bilo napisano da ce skinuti izmedju 7. i 12. Oktobra, ali koliko mi se cini (ja nisam obratio paznju) mozes obeleziti da li odmah da skine (immediate charge) ili tada kada izadje igra.

Ja nisam programer i ne razumem se u pravljenje igara, ali ova ideja deluje veoma impresivno!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno