BF4 na PS3 i PS4 dve razlicite igre.....
KZ ne moze da mu pridje.....
treba sumNJaosumljao
COD jedino sto je imao dobro jedno vreme su dobre kampanje...
Ko kaze da je COD bolja i kompletnija igra od BF4, taj po meni ima do jaja los ukus.
Ali kazu o ukusima se ne raspravlja, tako da zamolicu bez preteranog nadovezivanja na moj reply, i bez bespotrebne tipicne "COD vs BF4" rasprave.![]()
Super je BF4 igra ali mene smara ono cekanje kad me ubiju i onda posto su mape ogromne treba mi 5 min da dodjem gde hocu da dodjem pa cim dodjem mene opet ubiju iz nekog nepoznatog pravca i onda opet cekaj pa idi opet tamo lol. jedino zbog toga ja preferiram cod. ali stvarno o ukusima se ne raspravlja po meni obe igre valjaju, jedino da smaraci opet ne prepuste servere igracima kao sto se desilo sa bf3 i upropastilo igru
Ne vazi ti na oba naloga ps+. Mozes na pocetku da udjes ili u jedan ili u drugi acc. Ne mozes istim mailom dva acc. One igre koje kupis imas na oba acc. One igre koje su free i vezane na ps+ imas samo na acc gde si ih kupio.
Da li je neko probao novi GTA da igra na na PS4?
One igre koje su free i vezane na ps+ imas samo na acc gde si ih kupio.
^^^^ sa garancijom, realno, mozes samo da se ubrises, mada i to tesko jer je mali papir. Garanciju imas dok sve radi super, a kad nesto prestane sa radom tad prestaje i garancija.
Odakle ti ovo?
Sve igre koje skines ili kupis na bilo kom nalogu, mogu da se igraju na bilo kom nalogu.....
Sve dok je ta PS4 primarna za te naloge.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari