Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Voice command moze provereno preko headseta koji stize sa konzolom.

Inace za min-dva krecem sa livestreamom od KZ:SF, kvalitet je meh, i iskljucio sam da ne vidim vase komentare, cisto da vidim opening igre bez problema. Mozda kasnije ukljucim.
http://www.twitch.tv/diehaard

a kao meni nece da pokrene, isao sam tamo u opcije i stiklirao da hocu da koristim voice i ubacim sluske i nista kao retard se derem ispred tv. Jel treba jos nesto da se odradi ili?

http://imgur.com/a/og6Od

Eto linka , 7 slika sam postavio u album :)
Generalno sam jako zadovoljan , brzo ucitavanje diska , odlicna grafika , nabavio sam i PSN tako da mogu i Online igre da igram...
Jedina zamerka je sto se cuje konzola u toku rada , nije bas neprimetna , ali dobro - to je sve normalno ... )

Poslednja izmena:
Sutra mi stize PS4, zvao me je danas prodavac (sa KP, ali nije Istvan :p) da mi kaze da ga danas salje ka meni. :banana: Inace, uzeo sam osnovni paket po ceni od 420€.

http://imgur.com/a/og6Od

Eto linka , 7 slika sam postavio u album :)
Generalno sam jako zadovoljan , brzo ucitavanje diska , odlicna grafika , nabavio sam i PSN tako da mogu i Online igre da igram...
Jedina zamerka je sto se cuje konzola u toku rada , nije bas neprimetna , ali dobro - to je sve normalno ... )

Odlican gejming ambijent, po mom ukusu! Moram uraditi ovu lajsnu za kablove duzinom zida, mnogo urednije i lepse za oci deluje kad nisu onako razbacani iz televizora :)

Hvala hvala drago mi je da ti se dopada :) Preostalo mi je samo jos neki Headset da nabavim , mozda u buducnosti budu u ponudi SteelSeries Siberie za PS4 pa cu ih kupiti .... :)

svi ispaljuju... dajte neki kontakt gde ima ps4 za normalne pare (420-430e), ako moze :)

Sumnjam da ima varijanta ispod ~450 trenutno. XBR prodaju za 470, CT idu preko 500...KP ima par oglasa ali su svi tek krajem januara.

Voice command moze provereno preko headseta koji stize sa konzolom.

Inace za min-dva krecem sa livestreamom od KZ:SF, kvalitet je meh, i iskljucio sam da ne vidim vase komentare, cisto da vidim opening igre bez problema. Mozda kasnije ukljucim.
http://www.twitch.tv/diehaard
Malo sam gledao strimove, uglavnom sto se PS4 igara tice... I jedino sto me je privuklo je BF4 uz naravno Fifu. Jer je to jedino sto bi igrao trenutno da imam PS4. BF4 stvarno izgleda odlicno, ne sumnjam da je isti slucaj i kod KZ ali opet mislim da BF4 vise pruza pre svega zbog MP. Ne znam kakav je u KZ, jesi li igrao malo?

Malo sam gledao strimove, uglavnom sto se PS4 igara tice... I jedino sto me je privuklo je BF4 uz naravno Fifu. Jer je to jedino sto bi igrao trenutno da imam PS4. BF4 stvarno izgleda odlicno, ne sumnjam da je isti slucaj i kod KZ ali opet mislim da BF4 vise pruza pre svega zbog MP. Ne znam kakav je u KZ, jesi li igrao malo?

Max 24 igraca, 10 mapa, igraci imaju access rules editoru sa kojim mogu da prave svoje custom warzone-ove [kontrola healtha, oruzija, klasa, pravila, etc]. MP je 1080p60

Mislim da nije daleko od istine trajanje baterije. Ja sam posle tri dana njakanja vec punio.

Brzo se puni. Meni je pre par dana počelo da treperi svetlo (bio je na jednoj crti kad sam počeo da igram dva sata ranije), pauzirao igru, stavio ga na punjenje. Otišao do prodavnice po 3u1 kafu i dok sam je "skuvao" prošlo je nekih 15-20 minuta. Od tada sam se baš dosta igrao i još uvek je na dve crtice, ima tri dana. čudno.

Želim da samo pomenem da obavezno nabavite verikal stand, jer je konzola sa njim extra stabilna. Gumice su mu odlične toliko da kad ga stavite kao da ste ga bezmalo zakucali za sto.

Neka, 20€ ću pre potrošiti na neke PS3 igre. PS mi je iza TV-a, niko ni ne prolazi da može da ga bilo kako obori a stoji uspravno prilično stabilno.

Fifu sam napravio na novom acc,sto se standa tice ja sam ga narucio, jer sam ga juce drzao uspravno i zagreje se lepo,evo sad dok ga drzim normalno nije vruc uopste i osetim pod rukom kako vazduh cirkulise. 20 e za stand mozda jeste puno ali skuplje ce biti ako konzola rikne. Inace ps4 mi je necujna znaci kao da nije upaljena tek kad primaknem uvo cujem ventilatore. ODUSEVLJEN SAM ajde dodajte me ljudi nemam nikog za prijatelja

Fifu sam napravio na novom acc,sto se standa tice ja sam ga narucio, jer sam ga juce drzao uspravno i zagreje se lepo,evo sad dok ga drzim normalno nije vruc uopste i osetim pod rukom kako vazduh cirkulise. 20 e za stand mozda jeste puno ali skuplje ce biti ako konzola rikne. Inace ps4 mi je necujna znaci kao da nije upaljena tek kad primaknem uvo cujem ventilatore. ODUSEVLJEN SAM ajde dodajte me ljudi nemam nikog za prijatelja

Dodaću te ja danas na mom američkom akauntu ili dodaj ti mene (Goxy24)

Sumnjam da ima varijanta ispod ~450 trenutno. XBR prodaju za 470, CT idu preko 500...KP ima par oglasa ali su svi tek krajem januara.

Da, bas bezveze... Ipak cu otici do Budimpeste da ga uzmem. Za 320, ako vratis porez, plus svratis u Ikeu i kupis jos neke sitnice. Stvarno je suludo dati 150 evra nekome kao zaradu... Ajde ako ulozi 700 evra, pa nek zaradi toliko, ali bas na 300 evra da zaradi 50%, nece moci :)

O povraćaju PDV-a s jednog drugog foruma:

"Tražiš u prodavnici zeleni papir koji ti treba prodavac da ispuni,taj papir daješ mađarskom cariniku da on sve unese u kompjuter i da ti udari pečat da si robu izneo iz zemlje (autobusom ovo ne možeš izvesti jer autobus neće da te čeka,samo jedan red radi za to na carini i ponekad se čeka i do 2 sata)
Posle taj papir moraš lično (ne može niko drugi samo ti, jedino ako ne daš ovlašćenje nekom i to moraš u prodavnici da uradiš kad kupuješ) da vratiš u prodavnicu da bi dobio porez 21% nazad.
Imaš prodavnica koji tek posle 3 dana vraćaju porez,dakle ne možeš odmah da se vratiš.
Samo u Segedinu možeš dobiti porez nazad, u ostalim gradovima ne vraćaju jer nisu dužni."

Nije da nisu duzni, ali jednostavno ne zele da ispune taj 'zeleni' papir. U to sam se uverio u gro prodavnica u Budimpesti. Nisam mogao da dodjem do informacije zasto to rade, jednostavno nece.

Dobar je malisa, i ova prva generacija igara je za par koplja iznad bilo cega na PS3 ( KZ narocito, vidi se da je napravljen da bi se malo hvalili )....
Cekam da mi se skine BF4, da ga uporedim sa PS3 verzijom....
Pad je vise nego dobar, a fora sa zvucnikom u njemu me je odusevila, bas daje dodatnu draz igrama....
I bas me interesuje kakav je War Thunder, obozavam WWII avione....

Ne znam dal je tacna informacija, rece Wahad da ovog vikenda KZ:SF moze da se skine besplatno... :trust:

Treba čekati Božić još par dana za igre i ps pretplatu, vjerujem da ce se moći zbaviti digitalne kopije puno jeftinije.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno