Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi nije puno ni 500 e sad pa ko zna kad opet :) ja ne bih mogao da cekam ni dana duze nego sto sam cekao, bilo je u fazonu molim vas nek neko dodje i nek mi uzme pare zuljaju me

BF4 na PS3 i PS4 dve razlicite igre.....
KZ ne moze da mu pridje.....

Pa nisam ja rekao nikad da je cod najbolja igra na svetu, samo sam rekao da su ovaj deo uradili odlicno u sta sam sumljao jako. i graficki je odradjen super. A nije nikakva tajna da sto se tice pucacina izmedju bf i coda uvek cu izabrati cod.

COD jedino sto je imao dobro jedno vreme su dobre kampanje...

Ko kaze da je COD bolja i kompletnija igra od BF4, taj po meni ima do jaja los ukus.

Ali kazu o ukusima se ne raspravlja, tako da zamolicu bez preteranog nadovezivanja na moj reply, i bez bespotrebne tipicne "COD vs BF4" rasprave. :)

COD jedino sto je imao dobro jedno vreme su dobre kampanje...

Ko kaze da je COD bolja i kompletnija igra od BF4, taj po meni ima do jaja los ukus.

Ali kazu o ukusima se ne raspravlja, tako da zamolicu bez preteranog nadovezivanja na moj reply, i bez bespotrebne tipicne "COD vs BF4" rasprave. :)

Super je BF4 igra ali mene smara ono cekanje kad me ubiju i onda posto su mape ogromne treba mi 5 min da dodjem gde hocu da dodjem pa cim dodjem mene opet ubiju iz nekog nepoznatog pravca i onda opet cekaj pa idi opet tamo lol. jedino zbog toga ja preferiram cod. ali stvarno o ukusima se ne raspravlja po meni obe igre valjaju, jedino da smaraci opet ne prepuste servere igracima kao sto se desilo sa bf3 i upropastilo igru

Jeste, ali to je samo iz razloga sto te velike mape tj conqueste mape je neizvodljivo igrati sam, a i nije fun uopste...
Najbolje je naci jos troje ljudi, biti u "squadu" sa njima, i ne odvajati se, jos usput voice chat sa njima, i zabavi nikad kraja...

Postoji i deathmatch mode u BF4, gde su mape smanjene i ogranicene, i podseca sve na COD, ok je za fragovanje i treniranje aimovanja. :)

PS:

Elem, COD BF itd sve je to za zabavu, tako da kome sta vise odgovara nek klepa. ,)

Poslednja izmena:
Super je BF4 igra ali mene smara ono cekanje kad me ubiju i onda posto su mape ogromne treba mi 5 min da dodjem gde hocu da dodjem pa cim dodjem mene opet ubiju iz nekog nepoznatog pravca i onda opet cekaj pa idi opet tamo lol. jedino zbog toga ja preferiram cod. ali stvarno o ukusima se ne raspravlja po meni obe igre valjaju, jedino da smaraci opet ne prepuste servere igracima kao sto se desilo sa bf3 i upropastilo igru

Ja sam valjda jedan od retkih kojima se podjednako sviđa i BF i COD obe igre pružaju beskrajnu zabavu u MP režimu i kao takve opravdaju punu cenu igre,što se teško može reći za većinu igara danas. A ako bih morao da biram jednu to bi bio BF jer on nekim situacijama može i da "odglumi" COD.

Uglavno za sad sve sto sam odigrao na ps4 mi se svidja jako samo da se nastavi tako i bice super. Jel moze neko da mi objasni kad imam dva naloga usa i uk, jel mi i na jednom i na drugom vazi psn+? kako se uopste vezuju acc da bi sistem znao da je to isti korisnik?jel moram sa istim mailom napraviti oba acc? da li igre koje kupim na usa acc imam i kada udjem na uk?

Ne vazi ti na oba naloga ps+. Mozes na pocetku da udjes ili u jedan ili u drugi acc. Ne mozes istim mailom dva acc. One igre koje kupis imas na oba acc. One igre koje su free i vezane na ps+ imas samo na acc gde si ih kupio.

Ne vazi ti na oba naloga ps+. Mozes na pocetku da udjes ili u jedan ili u drugi acc. Ne mozes istim mailom dva acc. One igre koje kupis imas na oba acc. One igre koje su free i vezane na ps+ imas samo na acc gde si ih kupio.

I digitalne verzije igre vaze na dva accounta?

Mislim da se to i odnosilo na digitalne igre.

a kako igrate novi gta a ps4. ja koliko znam to se još nije pojavilo ?

Naravno da se nije pojavilo, za sada postoji samo na PS3 i XB360. Sem ako Boris ne krije tajnu, vidimo da komentariše kako radi...:d

pitanje za ubuduce.. kada se kupi ps4 od lika istvana sa kp kako se aktivira ta garancija od 1 god ako zatreba,mora da se ide u madjarsku ili se da njemu a on nosi konzolu u madjarsku ? da li ocekujete neki mali pad cene u martu ,aprilu ? hvala. :)

^^^^ sa garancijom, realno, mozes samo da se ubrises, mada i to tesko jer je mali papir. Garanciju imas dok sve radi super, a kad nesto prestane sa radom tad prestaje i garancija.

Odakle ti ovo?

Sve igre koje skines ili kupis na bilo kom nalogu, mogu da se igraju na bilo kom nalogu.....

Sve dok je ta PS4 primarna za te naloge.

Hmm. A sta je sa onom cinjenicom da kad ostanes bez ps+ pretplate ne mozes igrati igre koje si skinuo sa ps+ free?

Čovek nije to pitao. Pitao je da li igre koje su uz PS+ mogu da se igraju na drugom nalogu. Odgovor je da mogu. Kad ti istekne PS+ pretplata, ne možeš ni na njihovom nalogu da ih igraš.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno