Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo i nindze iz nekadasnjeg klana kz2 ako bog da do nedelje.Osnovni paket iz italije i naravno kz4,pa da se malo pripuca.

Eeee jbm ti, baš neću biti kući kad bude ovaj Killzone. Tj. biću dan i po. Treba skinuti tih 40GB.

Ma skida se to brzo ako imas 20 megabita sa 2.3 mb u sekundi ide.Ja posteno receno nemam vise sta da skidam jer sam vec sve skinuo sto me zanimalo.Uf jedva cekam,al ima drugi problem i deca jedva cekaju pa tko ce pre ebem li ga.

PS4 (Made in Japan :eyebrows🙂 in da house! :banana: Jutros mi je stigao (klot bundle©), ali nazalost zbog obaveza nisam stigao da mu se posvetim onoliko koliko bih zeleo. Ubacio sam dva naloga (UK i US) koje inace koristim na PS3, odradio system update, stavio Contrast i Resogun da se dl-uj, uslikao pakovanje i konzolu 😛 i to je sve. Sama konzola u idle-u je mlaka i veoma tiha (rek'o bih necujna), GUI je pregledan i brz, a narocito mi je drago da se sad i kretanje kroz PSN odvija brzo i bez seckanja kao sto je bilo na PS3. Sve u svemu, utisci o konzoli, njenom radu, kao i DS4 gamepad-u su (veoma) pozitivni, iako je jasno da nedostaje dosta opcija (pa i onih osnovnih kao npr. pauziranje dl-a), za koje verujem da ce ih naknadno ubacivati u buducim update-ima. Eto toliko za sada.

Što jednostavno ne pustite da se Killzone skida već sada? Pa kad dođe 28. udrite odmah.

ja imam igru igrao sam danas mp i sta znam cak i nije los, medjutim cod me je izuo koliko je dobar grafika,mp,sp sve je ekstra a sumljao sam u IW iskreno medjutim danas sam se malo vise posvetio igri i odusevljen sam. KZ garfika je ekstra ali meni je bolja na cod

Ovo a, pa da, razbija, sumljam da ima ista bolje

ghsots.gif

Što nisu dali u opcijama i neku drugu igra. Mi koji smo je dobili u bundleu smo diskriminisani

Što ste diskriminisani? Pa niko ne poklanja igru, nego će svako moći da proba multiplej na 3 dana.

ne znam za vas ljudi ali ja sam srecan kao malo dete od kada mi je stigao ps4, vratio sam se u dane ps2 osecaj je ludiloooo

Udri po fenomenalnom cod-u i ne odvajaj se od konzole. :beat:

Nisam siguran da li je već neko pomenuo ali pojavile su se najave ps4 po prodavnicama cena je sitnica oko 470 e za klot verziju....najave su za 29.01.2014 kao što i piše na sajtu uvoznika.

Da, bas bezveze... Ipak cu otici do Budimpeste da ga uzmem. Za 320, ako vratis porez, plus svratis u Ikeu i kupis jos neke sitnice. Stvarno je suludo dati 150 evra nekome kao zaradu... Ajde ako ulozi 700 evra, pa nek zaradi toliko, ali bas na 300 evra da zaradi 50%, nece moci 🙂

Mislim da ću i ja da uradim isto. Mada me odbija moguće čekanje u ogromnom redu zbog onog papira...

Poslednja izmena:
Nisam siguran da li je već neko pomenuo ali pojavile su se najave ps4 po prodavnicama cena je sitnica oko 470 e za klot verziju....najave su za 29.01.2014 kao što i piše na sajtu uvoznika.

Ma ko ima vezu može proći tačno 100€ jeftinije od te cene. Meni su nudili, ali nisam mogao čekati do sredine februara, a možda čak i u martu (kada će kao zvanično biti u većim količinama). Jer ostalo je punoooo preordera i ljudi koji čekaju da im zvanično stigne preko naših prodavaca, tako da te od 29.01 neće biti u slobodnoj prodaji jer nisu poručili veću količinu.

Ma ko ima vezu može proći tačno 100€ jeftinije od te cene. Meni su nudili, ali nisam mogao čekati do sredine februara, a možda čak i u martu (kada će kao zvanično biti u većim količinama). Jer ostalo je punoooo preordera i ljudi koji čekaju da im zvanično stigne preko naših prodavaca, tako da te od 29.01 neće biti u slobodnoj prodaji jer nisu poručili veću količinu.

Ko ima vezu u Soniju moze da je dobije i za džabe...ali to nije poenta mog posta...

Naravno da neću...ja lično mislim da je cena od 470 prilično bezobrazna od strane naših trgovaca...zato sam i napisao da je cena sitnica, no naravno to je sve stvar mišljenja, neko može da misli da je sve to ok.

Poslednja izmena:
i kad ga bude na svakom ćošku u Srboji klot će ti biti minimum 46.999.

Pa naravno ja sam i ps3 platio kad je izasao 55 000.oo dindzi dobro se secam tako da nije nista cudno ali imao je i dve igrice a za drugi dzojstik ne mogu da se setim.

Gde ste uzeli te standove za držanje u vertikalnom položaju, btw?

BTW2, Killzone Shadow Fall preuzmite već sada, da ne kukate posle da ste jedan dan izgubili na download 🙂

Rekao sam minimum. Ove neše derikože teško da će to dati ia ispod 50k. Jeli provaljujete da igre koje koštaju 50 GBP, kod nas koštaju 8999 RSD. Pa zar to nije čist primer.

Pa naravno ja sam i ps3 platio kad je izasao 55 000.oo dindzi dobro se secam tako da nije nista cudno ali imao je i dve igrice a za drugi dzojstik ne mogu da se setim.

Nije stvar koliko je u apsolutnom iznosu bilo šta, nego kolika je razlika u "realnoj ceni" (400E) i "domaćoj ceni" (470E). Dakle naši trgovci nisu zadovoljni zaradom od recimo 50 E nego hoce 150 E po jedinici (mada pošto je ovde kod nas sve onako onda je i red da se primenjuju Srpski koeficijenti zarade, a nabavna VP cena je najverovatnije maksimalno reda veličine 350 E ako ne i manja)....

Poslednja izmena:
Rekao sam minimum. Ove neše derikože teško da će to dati ia ispod 50k. Jeli provaljujete da igre koje koštaju 50 GBP, kod nas koštaju 8999 RSD. Pa zar to nije čist primer.

Na Base-u ti je većina igara od 48-50€ kad oduzmu VAT. Ja za nekoliko paketa nisam uopšte morao dodatno plaćati poštaru. Prosečno 6 dana treba da stigne.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno