donniedemonD
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 15.01.2017
- Poena
- 125
Pa novi naslovi nemaju veze sa konzolom. Kupis jednom konzolu i igras dok ne izadje nova generacija za dve godine...
Elem, nije problem hype, hype sluzi za marketinske svrhe. Problem je sto ljudima taj hype menja percepciju pa se ocekuje neki nevidjeni spektakl epskih razmera i pre nego sto igra pocne da se igra. Pa samim tim ako se ne dobije ono sto korisnik zamisli u svojoj glavi, finalni proizvod mu se uglavnom ne svidi koliko god bio dobar ili loš.
Ja hype volim, ali ocekivanja drzim na minimumu.
Nije mi baš najjasniji toliki hype oko GOW, ok dobra je igra ali nikakav spektakl, čak ima stvari koje me izuzetno nerviraju kao npr. nevidljivi zidovi na liticama, kako pizdim od toga uh. Šlag na tortu je kad draugure krenem da lemam uz neku liticu i mislim da ću da ih bacim u provaliju, vrhunac gluposti je odbijanje o nevidljivi zid.
I kakav bre open world, igra je linearna k'o Super Mario...
Evo i iste akcije u Nemackoj, ocigledno da AT/DE Gamestop daje u isto vreme (nekad bude i do nedelju dana razlike) iste akcije bilo da je pre-order ili neko snizenje.Moguce je da im nije moranje u drugim zemljama, mada je bilo price pre par meseci da moranju da smanjuju broj filijala zbog lose zarade...Kod mene nema takvih niti sličnih akcija u GS-u... obično deru kožu sa ledja prilikom zamene.Zaobilazim ih u širokom luku tj kupujem direktno na svom psn nalogu sta mi se baš svidi ili na razmeni.
Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
*mjau**mjau**mjau* ni ja ne volim lokalizaciju ali mogu da igram na engleskom... Sinhro I'm je uvek očajan sem ako nisu u pitanju fps igre koje imaju naciste, tada volim da ih slušam kako stenju na nemačkom...
Taj fps se kod nas drugacije kaze.... 😛 😛 :d 😀
A vidim da je ~20ak sati potrebno za prelazak...
Odličan, sve bolji što napreduješ više 🙂 Sakupljam gluposti po gradu, otvaram nove delove... jedva sam pipnuo glavnu misiju 🙂 Opuštena zanimacija, pravo osveženje...I, kako vam se cini novi Spajdi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari