Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Definisi slab hype, ja i ortak smo preorderovali, vidim i na drugim forumima da su ljudi "zagrejani".

Definisi slab hype, ja i ortak smo preorderovali, vidim i na drugim forumima da su ljudi "zagrejani".

Otišao na razmenu da uzmem, ono samo jedna grupa formirana (plus juče još jedna), očekivao sam dosta više, a i ovde se slabo pominjalo, pa me zanima da li ima neki poseban razlog jer sam i ja pre-orderovao, pa da znam da li odustati.

Opusti se, igra će pokidati. Svi koji su je igrali (novinari) su oduševljeni istom.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

@Simpathy chan
To sam i ja primetio i nije mi bilo jasno. Igra ce pokidati sigurno...mada mene ne vuče toliko kao rdr2 i life is strange 2 koje su mi favoriti za buduće naslove u 2018.

Sent from my LM-G710 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja sam preorderovao Spidermana ali sam u low fazi hype-a, za novi Tomb Rider jos i manje, ne znam zasto...

Valjda to ide sa godinama u mom slučaju, sve manje volje za igranjem. Bliži se 40ta polako.. da mi je neko rekao pre 3-4 godine da cu se ohladiti od igranja rekao bi mu da je lud.

Sent from my LM-G710 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ti onda čekaj pola godine (ili više) dok ne izađe GOTY verzija. Ja taj luksuz u vidu čekanja sebi ne mogu da priuštim 😀

Skk da cekam kada sam odradio pre-order i za Spajdija i za novi TR... xD Poenta je da su funjarski to odradili, igra nije izasla a vec objavili DLC...

Mozda nije toliki "hajp" jer je previse vesela (za vise uzrasta). A iako su je novinari hvalili uzimam sa dozom rezerve posle skorasnjih hvalospeva o GoW-u i Cyberpunk 2077

A sto se igranja tice imam manje zelje, ali meni je fazon vise neki za odredjeni zanr/tip igre, ako mi legne ne ispustam iz ruke.

Evo npr dohvatio TLoU (prosli put stigao na 90% igre) i opet ne ide jednostavo... Odlicna prica, setting i prezentacija ali me gameplay mehanika ubija u pojam (ne zato sto je sunjalica nego zato sto je lose odradjen nacin)

Ali mi je zato GTA V legao kao bu*ali samar, prava letnja igra/akcioni flik - mozak na ispasu i akcija nasvirana do 11..

Poslednja izmena:
Cekamo mi svi RDR 🙂 Inace Sympathy, mogli bismo se dogovoriti kada kupujemo nesto, da imamo sto manje naloga 😀

Odigrao The Last of us. Ja ne znam,ne mogu da nadjem reci za igru. Ono je remek delo od pocetka do kraja. I dalje mi je neverovatno da je onako nesto napravljeno.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

...i kad je napravljeno 🙂

Jedini problem tu je što ja odigram i prodam odmah :d Nemam kad da igram ponovo, jedino mi je nezgodno kad ima DLC
Fair enough, bitno je da odigraš 🙂 *mjau**mjau**mjau*, došlo takvo doba da se više nema vremena za igranje kao nekada.

Ja te DLC-ove ne fermam 2%. Jedino ako dobiju 10/10 ocene možda i kupim, ali nešto baš sumnjam.

Više me je brinuo TR, trejleri me razočarali, ono Live predstavljanje na Gamescom-u me oduševilo. Srećom stiže mi review kod od nedelje pa sam taj problem rešio 😀

Ali zydr 2 ce biti bombs. Ako bude i TLOS 2 ove godine, meni dosts, pored Fife 19. Ne znam sta je sa Days gone? To ocekujem takodje u 2019.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Flash sale na psn. Pokupio sam Thief za 4$,Bloodhorne za 7$ i lords of falen za 4$.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ali zydr 2 ce biti bombs. Ako bude i TLOS 2 ove godine, meni dosts, pored Fife 19. Ne znam sta je sa Days gone? To ocekujem takodje u 2019.

TLOU 2 nece biti ove godine, nema sanse.
Days Gone je 22. februara sledece godine.

To jos uvek nije sigurno. Mislim da nece

Ja cenim da će krajem 2019-e.

Evil Within 2 na shopto za 11e sa shippingom unutar EU (verujem da je malo vise za srbiju)

Imam jedno pitanje u vezi Gta V. Dakle, do skoro sam igrao online oreko glavnog naloga, tu sam level skoro 200, imam sve zivo, pa sam prodao nalog i kupio guest acc. Sada preko tog naloga, moram sve ispocetka. Postoji li neka mogucnost da prenesem taj moj stari acc na ovaj novi, odnosno, igraca da prenesem na novi acc?

Kako mislis da prebacis ako ti je vezano za nalog?

Ne znam [emoji4] Ne postoji mogucnost i bez diska nekako da se igra?

Pre je recino opusteno moglo da se igra na sledeci nacin. Udjes u guest acc, otvoris zeljenu igru, tokom loading screen-a zadrzi se ps dugme, ode se na power, switch user i izaberes glavni acc i igras do mile volje sa glavnog naloga, ali sada to ide mnogo slabije, jer izbacuju iz online mode-a. Dok recimo za Fifu, radi bez problema.

^ eto onda, uzmes i odradis tako... 🙂

Nije mi uopste jasno to preprodavanje i zickanje sa nalozima za igre, posebno kada je rec o boljim naslovima koje vredi imati u kolekciji...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno