Jedno noob pitanjce. Ako imam account za GTA V koji je instaliran preko diska i mislim da je disk za EU trziste, da li mogu posle da ga koristim na USA? Kupio bi GTA V sa USA ps store , tu imam napravljen vec account, pa da mogu sve da iskoristim sa ovog mog vec starog naloga.
Ja sam prije mjesec mozda ima i malo vise, kod sa psncarddelivery, mislim da je igra bila 19.99, na akciji nekoj isto tako, kako god super povoljno 😀Ja jutros uzeo gta 5 za 19$ . I prvi put da sam uzima psn gift kodove sam preko pcgame supply. Cim je izvrsena uplata,kodovi su stigli.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sad ja imam obe igre. Mada brutalna ponuda realno. Destiny vrlo moguće da bi nateralo ljude da kupe expansion packoveSeptembar PS+
PlayStation Plus subscribers won't have to wait until September 1 to play Destiny 2, either. Sony has made it available immediately so that subscribers can try out the 24-hour free trial for Destiny 2: Forsaken's new Gambit mode.Destiny 2 je vec free
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
^ samo sto za taj pass meni pokazu 17.99e... [emoji4] Tako da je samo base game free, ne znam kako tebi pokazuje drugacije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari