Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Base daje i plus neki DLC, nemoguce da prodaju specijalnu verziju za tako malo para...

Moguće.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Uglavnom idu neki bonusi za te pre-order/day one verzije (vanila).

Uz GoW sam dobio one dodatne stitove recimo. Za Spajdija bi trebali neki kostimi da budu. Ali kasnije isti mogu uz grind da se otkljucaju...

Ja sam "nedavno" poručio nešto sa Base-a i bogami teško da ću opet. Paket je putovao 3 meseca. Zato sam i stavio navodnike. Inače pre ovog zadnjeg, pretposlednji je stigao za oko 20ak dana. Da li je Brexit uticao ili šta, ali onih 7-10 dana od ranije teško da će se ponoviti.

^ Iako sam u EU i meni su otprilike za 10 (radnih) dana, odnosno za 2 nedelje stizale igre sa shopto-a. Tako da me ne cudi da toliko dugo cekas, posebno ako kilave na carini...
Barem za pre-ordere mi je bolje licno do Gamestopa da zamenim i doplatim kada nude takvu akciju nego da cekam da isporuce. Sem ako ne planiras da prodas kasnije...

Ako imas US obrni-okreni izlazi te jeftinije day one pre-order nego cimanje sa fizickim kopijama preko shopto/base, ili barem isto...

Mada iskreno sta mi je jos na wishilisti (RDR2, TLoU2, Days Gone, Death Stranding, Sekiro, Tsushima, Detroit...) i treba da se pojavi verovatno cu digitalne verzije da pazarim, jer ne planiram da ih prodajem...

Jedno noob pitanjce. Ako imam account za GTA V koji je instaliran preko diska i mislim da je disk za EU trziste, da li mogu posle da ga koristim na USA? Kupio bi GTA V sa USA ps store , tu imam napravljen vec account, pa da mogu sve da iskoristim sa ovog mog vec starog naloga.

Mozes, ali ti save data nece biti prenesen na drugi acc. Moraces ispocetka da krenes.

Da li jos nekog Gta online izbacuje u story mode, odnosno, da li se javlja greska Due unknownnetwork error itd.?

Poslednja izmena:
Evo prva narudzba preko base.com mi upravo stigla, narucio 21 August 2018 nesto posle ponoci, tako da je trebalo 7dana, sto nije lose. Nista mi dodatno nije naplaceno a paket je otvaran...

Suska se da ce Order 1886 i/ili Batman Arkham Knight biti PS+ igre za Septembar... mislim da me zadnjih 5-6 meseci ne zaobilazi da imam jednu ili obe od tih PS+ igara... xD

Order je vječno na nekoj akciji, ja mislim da ga je i za 3e bilo 😀

Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk

4.99 dolara sam ga ja platio. 😀

Evo Detroit: BH za 39.99 u EU store-u. 🙂

Ja jutros uzeo gta 5 za 19$ . I prvi put da sam uzima psn gift kodove sam preko pcgame supply. Cim je izvrsena uplata,kodovi su stigli.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ja jutros uzeo gta 5 za 19$ . I prvi put da sam uzima psn gift kodove sam preko pcgame supply. Cim je izvrsena uplata,kodovi su stigli.

Ja sam prije mjesec mozda ima i malo vise, kod sa psncarddelivery, mislim da je igra bila 19.99, na akciji nekoj isto tako, kako god super povoljno 😀

A ufc3 kad sam uzimao nedavno kod za funte uzeo na g2a isto sve ok proslo

Poslednja izmena:
Skroz dobar mesec, mada GoW 3 vec imam a Destiny 2 sam gledao da nabavim jer je cena boxed verzija drasticno pala 10-15e... Je li toliko losa ili su je sa razlogom napljuvali?

Destiny 2 je vec free
2f46de0721789da2f6616376831be678.png

^ samo sto za taj pass meni pokazu 17.99e... 🙂 Tako da je samo base game free, ne znam kako tebi pokazuje drugacije

Destiny 2 je vec free
2f46de0721789da2f6616376831be678.png

PlayStation Plus subscribers won't have to wait until September 1 to play Destiny 2, either. Sony has made it available immediately so that subscribers can try out the 24-hour free trial for Destiny 2: Forsaken's new Gambit mode.

GoW 3 vec imam a Destiny 2 ima da se przi malo multi jer je kec bio odličan.

Sent from my LM-G710 using Tapatalk

Poslednja izmena:
^ samo sto za taj pass meni pokazu 17.99e... [emoji4] Tako da je samo base game free, ne znam kako tebi pokazuje drugacije

Mozda je samo za americki store free

Edit: Ako neko hoce,imam nba live 18 primarni nalog pa da menjamo za nesto ili za nba 2k18. Zainteresovanibse mogu javiti u privatne poruke

Poslednja izmena:
I jos jedan lol...

Ekipa iza novoj Spajdija najavila vec DLC paket sa 3 zasebne epizode za 24.99 (ili 9.99e ako se kupuju zasebno) a igra jos nije ni izasla... I naravno da je "cut content" koji je trebao da bude u finalnoj igri...

Nikad vise pre-order od mene... Full izdanje, sacekam da slegnu utisci i reviewi

Ti onda čekaj pola godine (ili više) dok ne izađe GOTY verzija. Ja taj luksuz u vidu čekanja sebi ne mogu da priuštim 😀

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Nisam baš ispratio, pa ako može neko da mi kaže.. Zašto je tako slab hajp za novog Spajdermena? Delovalo mi je ekstra prošle godine na E3 i od tad nisam pratio apsolutno ništa, sasvim slučajno prekjuče vidim da izlazi sad u septembru. Jedino to sa DLC-ovima je retardirano.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno