MagicMaster
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.05.2007
- Poena
- 510
Ima više prednosti, posebno za nekog ko ne zadržava, već pređe i proda.
Neće skoro, računaj minimum tri godine od izlaska igre.Zna li neko kada ce se moci skinuti god of war za ps+?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Udarim pre order za Spajdija jer sam fan od malena i iskrsne mi nesto da necu moci pre kraja meseca da odigram 😡
Igra je dobila preozbiljno visoke ocene. Nadam se najboljem.
Nemaš pravi HDR (10bit panel) TV za te pare. Jedino Sony 49XE9005 (nema manje dijagonale) ali on je preko 1000€.Hajde da pitam ovde pošto uzimam primarno za gejming.
Trenutni TV ide na doboš zbog problema sa panelom a pošto ne znam da li ću dobiti novi istog brenda u zamenu ili delimičnog refunda pa izbor novog...
Koja je najbolja kupovina 4k HDR TV-a na tržištu a da se pritom dobro slaže sa Ps4 Pro konzolom - odnosno da zaista može da iskoristi HDR i da nema većeg laga... Budžet oko 800e
Pa to je to 😀 XE9005 je naslednik XD8005, obzirom da XE8005 nije 10bit...Ja imam onaj stari xd8005. Tesko se vise nalazi u slobodnoj prodaji jer je zastareo model, ali je imao 10bit,a cena je bila oko 800-900 evra.
Pokusaj da nadjes neki noviji TV iz te serije ili tako nesto...
To oko repeticije je dosta pipavo. Igre koje imaju boss bitke stvarno ne znam kako bi trebalo da izgledaju da ne budu repetitivne u tom delu. Tesko je izaci iz tog kalupa. Retki su izuzeci.
Cak mi trenutno nista ni ne pada na pamet da ima sijaset bossova a da nije repetitivno.
Pozdrav ljudi, treba mi mala pomoc. Odlucio sam da kupim ps4 i zbpg finansijskih uslova to bi uglavnom bila obicna ili slim verzija. Zanima me isplati li se sad uzimati je da ne bi doslo do toga da mogu igrati pola godine i dodje do toga da konzola vise ne podrzava nove naslove tj da moram kupovati novu? Ako bi neko imao savet sta da radim da l da kupujem ili ne bio bi zahvalan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari