Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bioshock, Dishonored, Deus Ex, Metro fanovi? Ma koliko ljudi pljuvali i BF3 je imao dobru kampanju, skoro je pariralo prvom Modern Warfare po kvalitetu.

Da, te igre koje ciljaju da imaju dobar storytelling imaju duze kampanje. Sve te igre takodje imaju JEDINO sp, nemaju multiplayer [a i ako ga imaju, its shitty]. Novi Thief ce biti isto takav, samo SP.

Inace dobra vest, PS4 kontroler ce raditi na PS3 konzoli, ali samo kod igara koje ne forsiraju igrace da moraju da korsite wireless konekciju [nisam ni znao da tako nesto postoji, ali eto, spomenuse Fifu 14 u video snimku]. Znaci mora kabel.

Ne zna se kako precizno rade triggeri i ima li rumblea.

Poslednja izmena:
Jel ko preorderovao ps4? ja jesam i to bundle. Dugo sam razmisljao da li da uzimam odmah ili ne ali posto sam i ps3 uzeo mesec dana po izlasku i ovo cu isto.

Pogledao sam privju novog KZ i užasnut sam time što je implementiran bullet time.

Pa ja i nisam bas nesto fan killzona, i malo mi je trulo sto je to u paketu ali sta da se radi, bolje da su stavili COD ili BF

Jel ko preorderovao ps4? ja jesam i to bundle. Dugo sam razmisljao da li da uzimam odmah ili ne ali posto sam i ps3 uzeo mesec dana po izlasku i ovo cu isto.

Ja sam preorder-ovao Killzone bundle s dva džojpeda i kamerom i nije mi žao novca, jer kada bih zasebno sve to uzimao (drugi džoj, igricu i kameru) izašlo bi me bar 50~60€ više... Bolje da te pare dam za BF4 npr.

I ja sam uzeo isti bundle, za 500e. Videcu jos da li ce mi kamera uopste trebati, ako ne, bacicu nju i dodatni gamepad na rasprodaju.

A gde ste preorderovali taj bundle?

Edit: Nevermind, nasao sam.

Konzola sa dva joypada, kamerom i Killzone 160.000,00Ft
Konzola sa Killzone: 141.000,00FT
PS4: 128.000,00Ft

Poslednja izmena:
Mislim da 160000ft nije 500€, već nekih 540€ :)

Tacno tamo gde ja gledam je toliko. Posle Afe - 435 ;)

Jedva cekam, tek sad me je uhvatilo ludilo a cena je smesna s obzirom da je ovo konzola za narednih minimum 10 godina. jos da igre budu 50e ili nize bice super

Sharing preko PSN-a je majka za te stvari.

U pretprodaji se pojavio i bundle sa BF4 i sa COD: Ghosts.

Taman za one koji nisu ljubitelji KZ-a. E da, a koja je cena, jel' isto sve?

@njikolaj ajde javi ako bude bundle sa Fifa14 + dodatni kontroler + kamera,kod vas u Segedinu.

Sharing preko PSN-a je majka za te stvari.

PSN sharing na PS4 je izmenjen u odnosu na PS3 [gde je to stvarno bilo super]. Sada ima malo vise *****avanja.

PS3: jedan account se moze hardverski bindovati na 2 konzole [ranije je moglo na 5], te obe konzole imaju jednaka prava i dele igre sa toga accounta na sve ostale lokalne accounte. Easy peasy.

PS4 & Xbone: Samo jedna konzola moze da dobije hardverski bind, i samo ta konzola moze da deli taj account sa svim ostalim lokalnim accountovima. Konzola #2 moze da se uloguje u taj account samo kao "guest", tj account se ne deli na ostale accounte. Deljenje je i dalje moguce ali nije as easy as before...

Znači, jedan nastavlja da igra na svom nalogu, a drugi mora da igra sa tog "zajedničkog" ....

hmmm hmmmm hmmm...

Vlasnik accounta igra kao gost na svojoj konzoli, a na konzoli dva taj isti account stavis u "home mode" da u pozadini stoji i daje igre ostalim accountovima.
ili
Vlasnik ostavi svoj home account kod sebe, ali upali igru u svom sekundarnom lokalnom accountu, a guest mode od prvog accounta gde je igra kupljena se upali na konzoli #2.

Na ovaj nacin, jedna igra se moze istovremeno igrati od strane 2 accounta.

Poslednja izmena:
Nisam te najbolje shvatio.

Mogu obojica da igraju sa svojih naloga?

S tim što jedan može samo sa svog jednog.

A drugi može sa više ostalih na istoj konzoli?

Npr prijatelj sa kojim delim ZAJEDNICKI nalog na kome je PS+, on ima samo taj PS+, i svoj.

A ja imam PS+, imam svoj, i klinci imaju svako svoj.

Znači, nama je idealno, taj prijatelj nek koristi kao gost na svojoj, a moja da bude konzola dva, ZAJEDNICKI PS+ bude "home mode", a mi svi možemo da igramo njegove igre?

Vlasnik accounta igra kao gost na svojoj konzoli, a na konzoli dva taj isti account stavis u "home mode" da u pozadini stoji i daje igre ostalim accountovima.
ili
Vlasnik ostavi svoj home account kod sebe, ali upali igru u svom sekundarnom lokalnom accountu, a guest mode od prvog accounta gde je igra kupljena se upali na konzoli #2.

Na ovaj nacin, jedna igra se moze istovremeno igrati od strane 2 accounta.

Da *ebe zez zeca, nista ja ne kontam :D

i ja citam vec tri puta :D posto mi treba za jos jedan acc, i nista ne kapiram :d

Odgovaram na postavljenja pitanja :)

http://www.progame.hu/ps4/gepek

(Nadam se da nije protiv pravila, ne reklamiram, postavljam informaciju)

Dogovorite se sa drugovima da ne uzimate isti bundle. :D

To ti vise smeta nego gledanje kroz zidove?

Tjah, gledanje nije akcija. Okreni obrni, ionako računam uvek da iza narednog zida može da me dočeka buljuk neprijatelja, a ta fora čak i ima nekakvog smisla budući da sada možeš da rušiš zidove pa mogu da shvatim da će na neki način biti fino integrisana u gejmplej. Ali ove bullet-time-neo-matrix fore iz svih igara u kojima to postoji i koje jednostavno služe da se na lak način pobije gomila neprijatelja su jednostavno odurne. :vomit:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno