Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ja eto tvrdim da buka na mojoj konzoli postoji. Odlično sto je tvoja konzola tiha, ali ima i nas koji nismo imali toliko sreće.

Možemo mi da tvrdimo šta hoćemo ovde 😀 kažem ja ima buke i kod mene ali minimalna i nije uopšte iritantna kao debeljko PS3 ono je zlo šta sam držao u sobi jedno vreme 😀 .Dakle nemam nameru da menjam konzolu iako joj ima skoro evo dve godine,jel čistite vi sto od prašine? Ja ne dozvoljam da se nakupi na i oko konzole nikad čistim redovno 🙂 posebno one ulaze za vazduh(prorezi) tu mora da se čisti obično se nakupi dosta.

Moja je kao kombajn u odredjenim trenucima a znas koliko patim sto je nova revizija tisa da sam vec zakazao termin kod Dr. Phil-a. Da nedostaje dobrih naslova to stoji, da li me zabole stojković sto Xbone bolje napreduje po bilo kom osnovu u odnosu na ps4,mnogo se sekiram eto da znate.

Koja tuga je ovo postalo... 🙁

Sto si tako defanzivan postao 🙂 Mislim nije kao da se vodila neka kvalitetna diskusija na sto strana gde pricate o skrivenim opcijama u sistemu, koja kraljica je poslednja ubijena i na koji nacin, klipovi gameplaya se kace.. i onda upadaju trolovi da razbiju temu. Znam kako izgleda kad je neko nahajpovan na nesto i kako izgledaju takve teme, PS3 teme su prstale od aktivnosti ranije.. Ja sam samo hteo realan a ne defanzivno-fejk odgovor ("najbolje eSkluzive u svakom zanru koji postoji na svetu su na PS4 lol") u cemu je tajna prodaje, kad su konzole postale bukvalno mid-range PC-evi koji naplacuju online igranje, ogranicavaju te samo na zvanicne periferije i imaju vrhunsku ponudu 5-o casovnih kampanja. Koji konkretan razlog mozes da imas da zakljucas sve periferije osim zvanicnih, kad PS3 to nije radio a skroz vanzemaljska arhitektura hardvera bila u poredjenju sa ovim sad.
Mislim 400e je smesno, nikad nije bilo uopste stvar kinte, nego me zanima gde je ta zabava, avantura, sta se to igra 🙂
Pre svega me nervira taj fejk stav kod vecine ljudi, niko nece iskreno da kaze nista.. Imao sam i PS3 i PS2, nekad je to imalo smisla, God Of War vamo tamo, sad nikakvog, ni GOW3 nisam zavrsio.. Sve neka bezmozgasenja od igara, QT iventovi, dramaticne cut scene.. gameplaya 2 sata. Zar nije Metal Gear novi izasao, gde su utisci, gde je tema.. Mislim zapenili ljudi kad je neko okacio price cut ej.. kao "sta si cekao do sad klosare, vidis da se mi razvaljujemo od igranja godinama"

Poslednja izmena:
"sta si cekao do sad klosare, vidis da se mi razvaljujemo od igranja godinama"

Idi bre nasmeja se "klošar" :d :d :d

@Ivan ne uzbuđuj se druže raspad se desio ovde odavno 😉 odgovaraj im u istom stilu ili još bolje da se čovek skloni odavde na jedno vreme ili za stalno ,)

Nekolicina ljudi koja ulazi ovde u temu ne kapira da niko od nas koji ima PS4 nije kupio istu da igra samo igre koje Sony pravi nego i sve ostalo,jeste evo kupio sam konzolu i čekam i cupkam u mestu kad će neki strava naslov pa ono kad bude.PS4 mi je primarna stvar za igre osim pojedinih simulacija koje mi trebaju na PC-u(uskoro i to stiže) i to utuvite u glavu da je nekome primaran PC a nekome PS4(stvar ličnog izbora jelte) i onda naravno da je vreme kupovine prilagodio svojim potrebama a ne broju ekskluziva u datom momentu ili ceni.Što se tiče pada cene dobra je za one koji bi da menjaju staro za novo ili ovi što cvikaju od kvara i jure garanciju ,ili zbog buke (koja opet ne postoji tvrdim bar ne u iritantnom obliku). Mogu na kraju da priznam da samo jedan naslov čekam od prvog dana ali za to sam i znao da neće skoro a to je GT7,imajući u vidu kad je izašao GT5 (posle recimo 3 godine od pojave PS3-ke) tačno se znalo dakle otprilike,nadam se da će sledeće godine do leta najkasnije...

Sta si ti vlasnik ove teme,treba da se pise kako tebi mlogo tiho radi konzola,jel ti to tvrdis
Za sta je tebi konzola to je tvoj problem,exluziva ima veoma malo,remastera zilion
Za pes, fifu je isti k ,moze da se igra i na ps3,sporet,cirkular ili sta vec

Ne razumem ljude koji imaju napade kad se objavi da je recimo cuh-1216 mnogo tisi,bolje uradjen

To sto ti imas stari model ne znaci da sad nove kupce treba dovoditi u zabludu da je isto-NE NIJE ISTO

Ma znam...

Ni pre nije bilo mnogo kvalitetnije, samo je bilo aktivnije i sa vise ljudi. Ali bilo je bar ponesto da se procita osim ovoga.

Da ne pricam o starom benchu generalno, mnogo je drugacije sve to. Secam se da sam postove bar nekoliko ljudi rado citao.

Ali ok, ipak je ovo pc forum, nije da se razlikuje od ostalih po tom pitanju.

Treba da se ugasi konzolni deo foruma, realno. Ovo je ono...blam.

Treba valjda diskutovati o tehnici,hardveru itd
Sta je novo na sceni ,iscitan je na primer ps4 nand,radi se zesce na fake storeu ali....

Ovde su oni koji misle da su kupovinom ebene konzole,uvatili .........

Poslednja izmena:
@Ivan ne uzbuđuj se druže raspad se desio ovde odavno 😉

Nekad sam imao fiks ideju da malo podignemo nivo gejming podforuma, da probamo da dostignemo neogaf i slicne forume. Brzo me proslo, sa dobrim razlogom. Posecujem forum iz navike uglavnom, ne zato sto ima nesto pametno da se procita (uglavnom nema). Doslo vreme da i kvalitetan forum kao gaf posustaje pod novim izvorima informacija kao sto je reddit (tamo imam sve sto mi treba kada je gejming u pitanju). Niti na forumu ima kvalitetnih informacija niti interesovanja publike, pa samim tim ne vidim ni potrebu za emocijama i teskim recima. Ovo ne vazi samo za ovu temu ili podforum, situacija je takva na citavom forumu.

Meni je skroz ok da procitam i drugo misljenje. Ne kapriam zasto ste toliko osetljivi, cim Boris ili Rama ostave komentar to je po defaultu definisano kao atak na forum i PS4 zajednicu i onda usledi beskonacan broj proizvki i neprijatnih komentara na njhove postove. Borise odlicni su ti komentari 😀
Inace PS4 je verovatno najbolji uredjaj,za taj novac a i generalno,koji sam do sada kupio.I ako ga ne koristim primarno za igranje(uglavnom PES i NBA multiplayer). Konzolu koristim svakodnevno , sto za youtube,muziku,filmove.Recimo dok traje NBA sezona NBA Hang Time je fenomenalna, radi perfektno online za gledanje utakmica live ili kad ti se prohte kasnije,ima i skraceni pregled od 15ak minuta svih utakmica. PS je povezan na 50" i 5.1 sistem pa zato vrlo malo vremena provodim na kompu a i lepse mi mnogo sa kauca 🙂

Sto si tako defanzivan postao 🙂 Mislim nije kao da se vodila neka kvalitetna diskusija na sto strana gde pricate o skrivenim opcijama u sistemu, koja kraljica je poslednja ubijena i na koji nacin, klipovi gameplaya se kace.. i onda upadaju trolovi da razbiju temu. Znam kako izgleda kad je neko nahajpovan na nesto i kako izgledaju takve teme, PS3 teme su prstale od aktivnosti ranije.. Ja sam samo hteo realan a ne defanzivno-fejk odgovor ("najbolje eSkluzive u svakom zanru koji postoji na svetu su na PS4 lol") u cemu je tajna prodaje, kad su konzole postale bukvalno mid-range PC-evi koji naplacuju online igranje, ogranicavaju te samo na zvanicne periferije i imaju vrhunsku ponudu 5-o casovnih kampanja. Koji konkretan razlog mozes da imas da zakljucas sve periferije osim zvanicnih, kad PS3 to nije radio a skroz vanzemaljska arhitektura hardvera bila u poredjenju sa ovim sad.
Mislim 400e je smesno, nikad nije bilo uopste stvar kinte, nego me zanima gde je ta zabava, avantura, sta se to igra 🙂
Pre svega me nervira taj fejk stav kod vecine ljudi, niko nece iskreno da kaze nista.. Imao sam i PS3 i PS2, nekad je to imalo smisla, God Of War vamo tamo, sad nikakvog, ni GOW3 nisam zavrsio.. Sve neka bezmozgasenja od igara, QT iventovi, dramaticne cut scene.. gameplaya 2 sata. Zar nije Metal Gear novi izasao, gde su utisci, gde je tema.. Mislim zapenili ljudi kad je neko okacio price cut ej.. kao "sta si cekao do sad klosare, vidis da se mi razvaljujemo od igranja godinama"
Kako smeš da diraš na manastir? 😀
PS4 je sveti gral gaminga.

Snizite malo očekivanja prema forumskim zajednicama. Odakle vam uopšte ideja da ćete nešto posebno pametno da pročitate. Ove stvari su ipak pre svega zabavno informativnog karaktera, neki vid druženja.

Za 45 min pocinje Sonijeva pressconf sa Paris Games Week-a [evropska SCEE prezentacija koju su prebacili iz Gamescoma u Pariz]. Ocekuje se dosta najava [vec je leakovano nesto jako fino za DriveClub! 😀] i od velikih i manjih developera.

Livestream
https://www.youtube.com/watch?v=tdnRDdWu0rM

That's a twist there with Driveclub 😀

I odmah dostupan sadržaj. 🙂

Ajde napisite o cemu se radi to za DriveClub, nemam vremena sad da rovarim :d

Driveclub bikes 🙂

Oh no, we're done for 😀

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno