shin-bojan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.10.2004
- Poena
- 925
A ja eto tvrdim da buka na mojoj konzoli postoji. Odlično sto je tvoja konzola tiha, ali ima i nas koji nismo imali toliko sreće.
Koja tuga je ovo postalo... 🙁
"sta si cekao do sad klosare, vidis da se mi razvaljujemo od igranja godinama"
Nekolicina ljudi koja ulazi ovde u temu ne kapira da niko od nas koji ima PS4 nije kupio istu da igra samo igre koje Sony pravi nego i sve ostalo,jeste evo kupio sam konzolu i čekam i cupkam u mestu kad će neki strava naslov pa ono kad bude.PS4 mi je primarna stvar za igre osim pojedinih simulacija koje mi trebaju na PC-u(uskoro i to stiže) i to utuvite u glavu da je nekome primaran PC a nekome PS4(stvar ličnog izbora jelte) i onda naravno da je vreme kupovine prilagodio svojim potrebama a ne broju ekskluziva u datom momentu ili ceni.Što se tiče pada cene dobra je za one koji bi da menjaju staro za novo ili ovi što cvikaju od kvara i jure garanciju ,ili zbog buke (koja opet ne postoji tvrdim bar ne u iritantnom obliku). Mogu na kraju da priznam da samo jedan naslov čekam od prvog dana ali za to sam i znao da neće skoro a to je GT7,imajući u vidu kad je izašao GT5 (posle recimo 3 godine od pojave PS3-ke) tačno se znalo dakle otprilike,nadam se da će sledeće godine do leta najkasnije...
@Ivan ne uzbuđuj se druže raspad se desio ovde odavno 😉
Sta si ti vlasnik ove teme,treba da se pise kako tebi mlogo tiho radi konzola,jel ti to tvrdis
Kako smeš da diraš na manastir? 😀Sto si tako defanzivan postao 🙂 Mislim nije kao da se vodila neka kvalitetna diskusija na sto strana gde pricate o skrivenim opcijama u sistemu, koja kraljica je poslednja ubijena i na koji nacin, klipovi gameplaya se kace.. i onda upadaju trolovi da razbiju temu. Znam kako izgleda kad je neko nahajpovan na nesto i kako izgledaju takve teme, PS3 teme su prstale od aktivnosti ranije.. Ja sam samo hteo realan a ne defanzivno-fejk odgovor ("najbolje eSkluzive u svakom zanru koji postoji na svetu su na PS4 lol") u cemu je tajna prodaje, kad su konzole postale bukvalno mid-range PC-evi koji naplacuju online igranje, ogranicavaju te samo na zvanicne periferije i imaju vrhunsku ponudu 5-o casovnih kampanja. Koji konkretan razlog mozes da imas da zakljucas sve periferije osim zvanicnih, kad PS3 to nije radio a skroz vanzemaljska arhitektura hardvera bila u poredjenju sa ovim sad.
Mislim 400e je smesno, nikad nije bilo uopste stvar kinte, nego me zanima gde je ta zabava, avantura, sta se to igra 🙂
Pre svega me nervira taj fejk stav kod vecine ljudi, niko nece iskreno da kaze nista.. Imao sam i PS3 i PS2, nekad je to imalo smisla, God Of War vamo tamo, sad nikakvog, ni GOW3 nisam zavrsio.. Sve neka bezmozgasenja od igara, QT iventovi, dramaticne cut scene.. gameplaya 2 sata. Zar nije Metal Gear novi izasao, gde su utisci, gde je tema.. Mislim zapenili ljudi kad je neko okacio price cut ej.. kao "sta si cekao do sad klosare, vidis da se mi razvaljujemo od igranja godinama"
Pa dobro, ima ljudi koji na sve gledaju pozitivno. Sa druge strane, imas par nas kojima nista ne valja. Istina je verovatno negde izmedju.Pre svega me nervira taj fejk stav kod vecine ljudi, niko nece iskreno da kaze nista.
Svi smo potrosili 50+ sati u igri i vise je nikada necemo pominjati/upaliti 🙂.Zar nije Metal Gear novi izasao, gde su utisci, gde je tema.
Jel iko raspolozen da napravi DIY USB kabel da bi se omogucio forcefeedback i compatibility sa starijim Logitech volanima? [ok moze i BT dongle pod Linuxom]
http://blog.gimx.fr/
😀
Posecujem forum iz navike uglavnom, ne zato sto ima nesto pametno da se procita (uglavnom nema).
Sad ce da dodje Risbo da ti objasni neke stvari :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari