Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jesam lud stvarno.. al ajde. Moja prvobitna konstatacija je bila da deluje previse dramaticno i nadrealno, kao iz Gospodara Prstenova da su kadrovi.. Stvarnost ne izgleda tako. Jel stvarno potrebna diskusija sta deluje realnije?

ac%20dc.jpg

O tome se radi.. a ovo za 'dinamiku' (sta god to bilo, ptice koje prolecu i ove velike crvene lizalice koje se njisu na vetru? :d) ne bih da komentarisem. Samo imam to neko cudno razmisljanje da ako igra nije neka fantazija, kao voznje izmedju ostalih.. da treba da deluje sto realnije, al dobro..
Inace staza koju si komentarisao je konverzija od neke starije simulacije od pre nekoliko godina, zato su drveca tako delovala, covek svaki dan izbaci novu verziju pa je sad na ovom nivou.. Sasvim 'ok' za besplatan dodatak?

Poslednja izmena:
Ne znam kakva si dinamika očekuje iz moderskih staza, a slike koje je Boris kačio su upravo iz takvih staza. A što se tiče same igre, još uvek nije izašla i više su posvećeni fizici automobila koje ubacuju nego na Killzone dinamici...

Assetto Corsa by Kunos Simulazioni, konstantno ulazim u pogrešnu temu...

Pa tako uvek ispadne kad imate neverovatne komentare 🙂

@Boris the Lozac

Bitno je da uvek ispadne. A samo zamisli da neko koga igra UOPSTE ne zanima udje u Asseto Corsa by Kunos Simulazioni temu i bude vrlo aktivan sa pricom koliko ta igra nema smisla, potencira mane, ukazuje na sve moguce i nemoguce probleme iako nema igru i nije je probao. I ocigledno je negativno nastrojen ka celoj prici, to se vidi, nema sta da se objasnjava. Jel bi ti prijalo da slusas mesecima? (mada tebi mozda i bi, ti si u tom fazonu nadglasavanja na internetu i neumoran si, ja bi umro)

Pritom si bio banovan zbog iste stvari na drugim temama (u razloge uopste ne ulazim), ali vidis da ne ide taj pristup.

Eto, to ti radis ovde, samo mi nije jasno zasto, sta te tera na to? Ne verujem da to ikome ozbiljno smeta ili nervira, samo je dosadno. Ne kapiram sta dobijas time. Nemas nikakav efekat, bar ne pozitivan. A temu useres tako da je non stop neka negativna atmosfera. I nemoj da se iscudjavas sto ljudi reaguju, ocigledno mnoge smara. I ne samo ti, naravno.

A to ne znaci da treba samo pozitivne stvari da se pisu u temi, treba i negativne svakako, ali pre svega od strane ljudi koje sve ovo interesuje.

Ovo je problem svih foruma kod nas, svuda je neka klima sa ismevanjem i postovima u stilu "Ja mislim to i to, haha, duvajte ga svi". To nije poenta foruma ni razmena misljenja. Niti je neko kome to smeta nespreman da prihvati tudje misljenje. To je samo ******.

Imam utisak da otvarate sampanjac kad se cuje bilo sta negativno vezano za ps4, xbox ili sta god.

Ne postoje ekipe i neki tabori, nismo u reality show-u 😀, sta samo nesto prozivate... A sve to samo zato sto vas ne zanima PS4 ili igranje na konzolama generalno.

Ne razumem, majke mi.

Poslednja izmena:
Ne znam što napadaš Borisa, samo je odgovorao na vaša pitanja. Čovek je dao svoje mišljenje o Driveclub-u, a ovo je upravo forum gde se razmenjuju mišljenja, a da pri tome nije ni spomenuo AC. To je iz nekog razloga zasmetalo i teško palo nekima na srce pa su počeli sami da ga zadirkuju sa pitanjima "šta je bolje?" i sami da spominju Euro Truck i slične stvari, on je samo odgovorio na njihove postove. Da ljude to ne interesuje, ne bi ga pitali 🙂

Poslednja izmena:
Nije to stvar forme, pa da sad analiziras slovo po slovo ko je sta rekao. Znas ti dobro sta ja pricam, nisi glup i verujem ti je jasno. Ali ok, i ja mozda ocekujem nemoguce.

Eto, ako smo tako otvoreni, nek bude ovo moje misljenje o nasoj mocnoj temi.

Poslednja izmena:
Ne napada ga nista, Ivan je kompletno u pravu. Kolicina hejta, palamudjenja i elitizma ekipica i pristrasnost taborima je odavno preko svake granice. Naravno ovo vazi i za strane forume, ali nazalost na nasim ima tako bljutav efekat da je to strasno.

Poslednja izmena:
Ne napada ga nista, Ivan je kompletno u pravu. Kolicina hejta, palamudjenja i elitizma ekipica i pristrasnost taborima je odavno preko svake granice. Naravno ovo vazi i za strane forume, ali nazalost na nasim ima tako bljutav efekat da je to strasno.

Pa nadam se da ne napada Borisa, već one koji od njega pokušavaju da isprovociraju takve rasprave. Čovek dođe da iznese svoje mišljenje o Driveclub-u, a svi ostali ga dočekaju na penal i bace se u psihoanalizu njegove ličnosti i igračkih navika zato što im je zasmetalo njegovo mišljenje. Dovoljno je vratiti se na post od pre par dana od koga je sve krenulo 🙂

Evo famoznog uvredljivog posta od koga je sve krenulo:

http://forum.benchmark.rs/showthread.php?302097-SONY-PlayStation-4&p=3751575&viewfull=1#post3751575

JA tu stvarno ne vidim bilo šta problematično, osim onih koji su krenuli da prave sprdnju od tog posta, prvo pilac upada sa famoznim euro truck upadicama, pa zatim i Leona koji traži da mu Boris pokaže šta je bolje, što je Boris i uradio i ispadne njegova krivica za pravac u kome ode thread.

Poslednja izmena:
Mora da se vodi racuna sta je tema.

Ne mozes diskusiju na forumu da "vrtis oko sebe" u svakoj temi koja ti padne na pamet. Izneses misljenje, to je naravno ok i pozeljno, ali onda ides dalje. A ne da tema za koju nisi zainteresovan postane tvoj blog na temu zbog cega nisi zainteresovan i da to dokazujes do kraja generacije u ovom slucaju.

Na forumu ne moze da vlada klima "Ja pisem sta hocu i zabole me", jer to nije blog ili tvoj facebook nalog. Razmena misljenja nema veze sa tim.

Nije razmena misljenja i "moje misljenje" da odem u WOW temu i kazem "Haha, ladno to jos igrate, jel moguce" i postujem neke screenshotove. To nije misljenje, nego zna se sta.

Ne znam što napadaš Borisa, samo je odgovorao na vaša pitanja. Čovek je dao svoje mišljenje o Driveclub-u, a ovo je upravo forum gde se razmenjuju mišljenja, a da pri tome nije ni spomenuo AC. To je iz nekog razloga zasmetalo i teško palo nekima na srce pa su počeli sami da ga zadirkuju sa pitanjima "šta je bolje?" i sami da spominju Euro Truck i slične stvari, on je samo odgovorio na njihove postove. Da ljude to ne interesuje, ne bi ga pitali 🙂

Izvini rAMA nije to istina, Boris je sam dosao s komentarima kako ovo nije realno ni voznja ni grafika i kako AC izgleda puno bolje od svega sto je ikada izaslo.

Izvini rAMA nije to istina, Boris je sam dosao s komentarima kako ovo nije realno ni voznja ni grafika i kako AC izgleda puno bolje od svega sto je ikada izaslo.

Okačio sam link gde je počelo.

On je AC spomenuo tek posle ovog tvog posta:

Boris moze li neki primjer, sta ti to podrazumjevas sa "realnom grafikom" daj mi neku voznju s tim svojstvom..
Kud ces dalje da se vide i muzge na sajbi prilkom udara svjetlosti...al bas me zanima kakva je to realisticna grafika po tebi...?

Šta tu "izvini rAMA" nije istina i kako je trebalo da odgovori na ovaj tvoj post? 🙂

A što se tiče poređenja sa drugim igrama, upravo si ti ušao u tako nešto, kada si prvi spomenuo neku drugu igru, tj. pcars 🙂

Predobro izgleda, kakav project cars i djavo..nisam impresivniju voznju vidjeo sto se tice vizuelnih aspekata.

Prvi post nakon postavljanja trejlera za driveclub...

http://forum.benchmark.rs/showthread.php?302097-SONY-PlayStation-4&p=3750834&viewfull=1#post3750834

Poslednja izmena:
Leon care, trazio si da ti pokazem sta je po meni realnije.. I pokazao sam ti. Posle sto svako ima svoje misljenje tipa "meni je eva ras lepsa od jessice albe".. nije moja krivica, i sto dodje uopste do nepotrebnih daljih rasprava.. Izvinjavam se u svakom slucaju.

Leon care, trazio si da ti pokazem sta je po meni realnije.. I pokazao sam ti. Posle sto svako ima svoje misljenje tipa "meni je eva ras lepsa od jessice albe".. nije moja krivica, i sto dodje uopste do nepotrebnih daljih rasprava.. Izvinjavam se u svakom slucaju.

A sto Eva Ras pored Albe? Ajde da si rekao Mila Kunis pored Albe, onda da razumem da je stvar ukusa sta se kome vise svidja... ovako sa Evom Ras hoces da kazes da je zapravo katastrofa i da ti mora da si u pravu posto preferiras Albu! 😀

Ova tema je izgubila svaki smisao..

Valjda je to razlog zasto jos nije sticky. Bice ko prosli put, zatvorice ce je kada izadje jedno pet ozbiljnih PS4 ekskluziva i otvoriti Sony Playstation 4 - opšta diskusija i blic pitanja (II) koja ce da bude sticky tema i gde ce da sevaju kazneni poeni.

Pa to ti je jedan od standardnih forumskih argumenata tipa: "neko ima ukusa, neko nema", sto znaci isto to sto si rekao.. 🙂

edit:

a mozda boris vise voli evu? :d

Pomislio sam i ja, ali rekoh nije valjda tako nisko pao. 🙂
Ipak je on onaj tipican "kamiondzija", njemu je Keli Bruk najlosija zenska u kabini. 😀

Kao što rekoh, neki viču "kiselo je grožđe"..........

Jednostavno, i pored toliko igara na drugoj platformi koje im ispunjavaju život, oni nađu vremena da zabludelo stado vrate na pravi put...... :d

Apropo Eve Ras, mislim da je Risbo kao mali često gledao "Ljubavni slučaj ili tragedija službenice PTT-a", te od tada obožava crne mačke.... :d

Ali lako je Borisu, kada ima i advokate...... :d

@rAMA da, ja sam napisao kako je impresivna grafika u DC u ps4 temi i na to je Boris pukao i uvukao kasnije i AC u pricu omg ....i to je se tako vuklo jedno par strane ubjedjivanja s njegove strane kako je to realno i kako sve stima, mislim sta se tu ima ocekivati, lik igra igru non-stop, ima kanal gdje postavlja video snimke i naravno njemu je to top topova. I dalje sam istog misljenja da je ta "realna" grafika o kojoj on prica meh, ali i dalje ce taj kaciti slikice AC. Mislim da se u sustini vise radi ovdje o PC vs PS4...
nego evo lijepe slike gdje se vide drveca kao zasebni "3d objekt" in real time in real space u AC..pardon mislim texture :d

2013-11-08_00002.jpg

1. Tvoj prvi post, pre bilo kakvog posta Borisa i uvlačenje pcars-a u temu:

Predobro izgleda, kakav project cars i djavo..nisam impresivniju voznju vidjeo sto se tice vizuelnih aspekata.

2. Posle Borisovog iznošenja svog mišljenja o Driveclubu u kojem nije spomenuo AC, niti bilo koju drugu simulaciju, ti ga sam pitaš sledeće. Kako si ti mislio da ti on odgovori na to pitanje? Retorički možda? 🙂
Boris moze li neki primjer, sta ti to podrazumjevas sa "realnom grafikom" daj mi neku voznju s tim svojstvom..
Kud ces dalje da se vide i muzge na sajbi prilkom udara svjetlosti...al bas me zanima kakva je to realisticna grafika po tebi...?

Čemu laganje kada ti postovi i njihov redosled stoji i sada i stojaće dok ih neko ne pobriše? 🙂

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno