shin-bojan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.10.2004
- Poena
- 925
Next-gen Racing Graphics Face-off - http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=823807 .
@ leon
Zasto izmisljas stvari.. Izneo sam misljenje da to nije najbolja grafika u voznji kao sto si ti napisao. Pitao si me da pokazem na sta mislim, ja pokazao.
Onda si poceo da bulaznis o PS1 grafici i jos stosta na sta ne mogu da iskuliram.. Jer moras biti stvarno bezobrazan pa tako nesto reci. U najgorem slucaju, ne moze niko normalan poreci da DC izgleda kao igra nekog drugog, fantasy zanra.. Svaka dalja rasprava o tome je samo cist bezobrazluk i u fazonu "daj da dokazem da sam ja u pravu po svaku cenu jer ovo je moja tema, ja imam konzolu".
J**o ja ovu temu ako ovde može ikada nešto normalno da se pročita....
Evo ovako je bolje. 😀
Jos 10 dana do E3-a. Kaz je spreman.
Pa jesi li ga uzeo ili?
Ko pravi ove nerd gifove, ti? 😀 🙂
Uzeo sam za klince PS4 i nekoliko igrica za decu... Sad me zanima kako kupiti igrice sa PSN-a? Kreirao sam nalog na UK (tako su prodavci preporucili) i pokusao sam preko Pay Pal da kupim nesto sitno. Novac je rezervisan ali jos uvek se nista ne desava. Na koji nacin vi kupujete na PSN-u?
Ps cetvorkasi jel ste probali demo od EA UFC? Kako vam se cini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari