Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jesi tezak covjek, ima u tebi 16 tona. Sta si ti Borisu placeni advokat? Ne lazem nista kazem samo kada sam ga upitao sta je to "realna" grafika on je onda spomenuo AC i meni je licno bezze, ali on stalno postavlja slike i vraca se na temu i ako sam mu odgovorio. I osim toga sta ti imas traziti u ps4 temi?

Poslednja izmena:
J**o ja ovu temu ako ovde može ikada nešto normalno da se pročita....

@ leon
Zasto izmisljas stvari.. Izneo sam misljenje da to nije najbolja grafika u voznji kao sto si ti napisao. Pitao si me da pokazem na sta mislim, ja pokazao.
Onda si poceo da bulaznis o PS1 grafici i jos stosta na sta ne mogu da iskuliram.. Jer moras biti stvarno bezobrazan pa tako nesto reci. U najgorem slucaju, ne moze niko normalan poreci da DC izgleda kao igra nekog drugog, fantasy zanra.. Svaka dalja rasprava o tome je samo cist bezobrazluk i u fazonu "daj da dokazem da sam ja u pravu po svaku cenu jer ovo je moja tema, ja imam konzolu".

Poslednja izmena:
Sta ces kada su se ljudi popeli na ***** i ne silaze s njeg.

Rekao sam jednom a evo i drugi put Borise to sto sam rekao ps1 jeste zato sto je se tako rjesavala okolina u ps1 kao ta drveca, pukni sablon i samo texture po njima...dobro si to rekao "daj da dokazem da sam u pravu po svaku cjenu" jer si opisao sam sebe. Ako ce ti biti bolje evo reci cu AC je remek djelo koje ne da se nece ponoviti za deceniju nego ni za stoljece.

@ leon
Zasto izmisljas stvari.. Izneo sam misljenje da to nije najbolja grafika u voznji kao sto si ti napisao. Pitao si me da pokazem na sta mislim, ja pokazao.
Onda si poceo da bulaznis o PS1 grafici i jos stosta na sta ne mogu da iskuliram.. Jer moras biti stvarno bezobrazan pa tako nesto reci. U najgorem slucaju, ne moze niko normalan poreci da DC izgleda kao igra nekog drugog, fantasy zanra.. Svaka dalja rasprava o tome je samo cist bezobrazluk i u fazonu "daj da dokazem da sam ja u pravu po svaku cenu jer ovo je moja tema, ja imam konzolu".

A ti si u fazonu " j cu da dokazem da sam u pravu, jer nemam konzolu, pa cu da pljujem sve ostale......"

Ja imam samo jedno pitanje: Kako se niko iz ovog pdf-a nije svadjao sa Shinom, iako ima i 360 i PC?
Upravo zato što su svi njegovi komentari razložni, a ne " video sam na Tubetu i ima to na Steamu......"

Yup... it's a Souls game. 🙂

Jos 10 dana do E3-a. Kaz je spreman.
vmclle.gif

sa zvukom @ https://www.youtube.com/watch?v=wPIDz920G4c

Poslednja izmena:
Koliko puta si vec ovo izjavio? 🙂

Ako neko planira da kupi Worms-e samo da javim da sam danas uzeo i nazalost veoma sam razocaran i ljut, jedva sam cekao da igra izadje ali su je toliko uj...li da je to strasno, znaci level design je toliko ocajan da ja nemam reci, cela igra je konfuzna i ruznjikava, lista oruzja je jako jako nepregledna i ako ne zuris u ekran sa pola metra nista se ne vidi, tj bar ja ne vidim, ceo interfejs i meni je ocajan pogotovo kad se kreiraju VS mecevi.Igra ne da ne vredi 20 funti nego jedva i 5.Smoren sam strasno jer obozavam wormse i u moru smornih Indie igara ovo je mogao da bude biser ali ***. Eto niko me nije pitao ali morao sam da kazem cisto da ako se neko lomi da li da uzme i da 20F mozda i bolje da se ovo preskoci.

Ko pravi ove nerd gifove, ti? 😀 🙂

Naravno da ne.

U vrhuncu GAF rasprava oko PS4 igara koje rade u 1080p i Xbone igara koje rade u 720p sam napravio reakcioni gif na ovo
frodoonly720psxulq.gif

moj gif:
j924z.gif

kao i nedavno http://a.pomf.se/javdec.gif

Tron gif je napravio gaffer DemoNite koji je pre ravno godinu dana napravio ovaj Man of Steel gif po mojoj ideji. Mozes videti dosta njegovih GIF projekata u video formi @ https://www.youtube.com/user/DemonNite/videos. Njegov ubedljivo najbolji nextgen war gif je onaj od Mission Impossible 2.
iMlwh03X3ub5s.gif

Poslednja izmena:
Jeste 😀

iFI5J32yZJ1OK.gif

Ima gluposti, ali zato ima i sjajnih gifova i *******cija i obozavam taj pre E3 ili bilo koji hajp period pred neki dogadjaj na neogafu. Inace, sto kaze DieH@rd, jedva se cekaj E3 dogadjaj, svake godine ga detaljno pratim, iako se naravno kasnije razocaram sa gomilom naslova prikazanim tamo. Nema veze bitan je taj hajp i *******cija...

Uzeo sam za klince PS4 i nekoliko igrica za decu... Sad me zanima kako kupiti igrice sa PSN-a? Kreirao sam nalog na UK (tako su prodavci preporucili) i pokusao sam preko Pay Pal da kupim nesto sitno. Novac je rezervisan ali jos uvek se nista ne desava. Na koji nacin vi kupujete na PSN-u?

Mozes kupovati sa intesa internet karticom

Uzeo sam za klince PS4 i nekoliko igrica za decu... Sad me zanima kako kupiti igrice sa PSN-a? Kreirao sam nalog na UK (tako su prodavci preporucili) i pokusao sam preko Pay Pal da kupim nesto sitno. Novac je rezervisan ali jos uvek se nista ne desava. Na koji nacin vi kupujete na PSN-u?

Mozda ti je bolje da kreiras nalog na US PSN, sve je jeftinije (i odaberes neku US drzavu bez tax). PSN wallet dopunjavas PSN gift karticama koje mozes kupiti na US Amazonu.

@yoyo

EU PSN - prolaze direktno kartice domacih banaka, ali su vise cene kada se preracunaju funte u dinare. nema razloga da koristiš paypal. staviš prave podatke za karticu.
US PSN - ubacuju se dolari u psn wallet putem kodova koji se kupuju preko amazona (instant delivery), a koji prima nase kartice.

Razmotri i Playstation Plus pretplatu. Za sada, maltene se ne isplati ako ti treba samo za PS4 (a nemas PS3 i Vitu) ali možda će u budućnosti davati bolje igre i popuste na kupovine. Takođe, neophodan ti je za multiplej.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno