Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Opusteno se zavrsava download veceras, iako sam vec dovoljno skinuo da bi mogao da igram ceo dan bez problema.

Zavrsio je meni download davno, al brate mili.. ako ce svaka igra da bude ovolika nece toga puno stati na hard..

Kad smo kod toga, kakva je situacija sa menjanjem harda? Ako uzmem drugi hard koji nalozi se na njemu nalaze, svi dosadasnji ili ni jedan? Jel moze neke igre na jednom hardu neke na drugom neke na trecem pa da se disk menja po potrebi?

Daj bre kimi, 'de da menjaš disk po potrebi... Smara to mnogo.

Uzimaj što veći hard i to ti je to. A sve je malo ako cepaš digitalne igre, slažem se.

Igre kao što je Wolf obrišeš kada je izdegustiraš. Nema tu neki veliki replay value. A ako ikada poželiš da obrneš ponovo, lako je skinuti preko noći ili dok si na poslu.

Ne ako uzimas kao fantom, u tom slucaju moras drzati igru na disku.

Ali zato das soma vise i mozes i da brises i instaliras i menjas prodajes radis sta hoces i sve to za samo 1000dinara vise. Ali to nije sve...(sto bi rekli na top shopu)

wolfenstain je bruka dobar, evo dva sata vec igram bez pauze i odusevljen sam, mada stvarno steta sto nisu odradili mp mislim da bi bilo jako zanimljivo ali sta je tu je i ovako sam prezadovoljan.

Problem menjanja harda i (ne)cuvanja podataka usera nastaje jer ne postoji opcija Backup/Restore kao na PS3.
Videcemo da li ce jednom podrzavati eksterni drajv za storage ili da li ce Sony uvesti Backup/Restore opcije.

Zakljucak:

Fantomi zbog ovoga nestaju, ali nosioci nemaju problema kao sto patka29 kaze, samo sve ponovo skinu.
I jos nesto, frka je i ako imate 400 GB igara, pa ajde sad sve ponovo skini...
Nekome moze u medjuvremenu prestati ugovor neta, neko ima ogranicenje skidanja, u svakom slucaju Sony ce to (morati) ispraviti jednog dana.
Za sada baratajte promisljeno i kraj price.

Definitno fantom je najneispativija varijanta. To vredi uzeti samo ako oces da uzmes platinum pa obrises ili za neku jednogodisnju online igru (fifa, pes, cod i sl) - za tolko moze da stoji na hardu.

Igre kao što je Wolf obrišeš kada je izdegustiraš. Nema tu neki veliki replay value. A ako ikada poželiš da obrneš ponovo, lako je skinuti preko noći ili dok si na poslu.

To nema ni First play value, smoris se posle pola sata :d

samo sve ponovo skinu.
ne treba skidati, sve je tu. user, igra ... mora samo da se ponovo udje u taj user i obnovi licenca. I sve opet radi. A u fantom user ne možeš da udješ ponovo, to je muka.... 🙁

Ja se lomio izmedju 1 TB blue, i 750 GB black-a .... prevagnuo black, jer i u PS3 ga imam ...

Daj bre kimi, 'de da menjaš disk po potrebi... Smara to mnogo.

Uzimaj što veći hard i to ti je to. A sve je malo ako cepaš digitalne igre, slažem se.

Da menjanje diskova stvarno preveliki napor za današnje gejmere,zamisli da je još kao nekad kada su se menjali ketridži pa moraš da duneš u njega da oduvaš prašinu,mnogi bi danas od tog napora pali u nesvest,sam se sebi čudim kako sam preživeo detinjstvo sa tim ketridžima, bez hard diska.

Jel koristi mozda neko ovaj PS4 gamepad na pc-u i jel moze preporuka za bluetooth adapter koji bi bio dobar?

A nesto sto moze da se nadje ovde kod nas? Zicno sam probao i sve odlicno radi, ali daleko je bolje da se ovo cepa bezicno, pa rekoh da priupitam za iskustva ako neko koristi.

Licno ja ne koristim, taj link sam nasao upravo u ovoj temi masa strana pre. Ostavljam iskusnijima da daju bolji odgovor.

Posle prva 2-3 sata igranja na najvecoj tezini, Wolf rabija! Bas je odlicna igra.

Jel koristi mozda neko ovaj PS4 gamepad na pc-u i jel moze preporuka za bluetooth adapter koji bi bio dobar?

Koristim ja. Uz asus bt dongle koji sam nasao u Gigatronu za ~1k dindzi. To i ovaj drajver . Radi ok, malo je tricky ponekad prilikom povezivanja, ali radi.

E bas takav info mi treba, danke. 🙂 Inace i ja koristim taj drajver i skoro u svim igrama radi kako treba (x360).

Negde sam procitao da BT adapter treba da koristi neki MS-ov wireless protokol ili stavec beshe. Asus-ovi bt adapteri to imaju (na srecu, posto sam to procitao tek posle kupovine).

np

Upravo zbog toga sam i pitao jer sam i mislio da mora da ima neka zackoljica sa ovim jeftinijm dongle-ovima.

Da menjanje diskova stvarno preveliki napor za današnje gejmere,zamisli da je još kao nekad kada su se menjali ketridži pa moraš da duneš u njega da oduvaš prašinu,mnogi bi danas od tog napora pali u nesvest,sam se sebi čudim kako sam preživeo detinjstvo sa tim ketridžima, bez hard diska.

To je taj benchmark humor...

20e po igri, paket sa obe je nešto više 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno