Šta je novo?

Sony Playstation 3 hack tema

Ako neće, neće .... nešto joj se ne sviđa ....

Nadji i skini program MKVMerge ....

Ja ga koristim da nalepim titl na film kad imam srpski, da bi se videla sva naša slova.

A možda može i da ti pomogne, jer kad imam problema sa MP$, .avi ili bilo koji drugi format, da počne da secka, koči, kad ga "propustim" kroz MKVMerge i on ga pretvori u .mkv kontejner, posle radi OK.

Probaj i ti taj fajl da preko njega središ.

Ja uopste ne lepim titl, samo stavim da je isti filename kao i film i ucita bez problema... takodje cita nasa slova bez problema samo moras u podesavanjima da podesis jezik titla ili tako nesto. :)

Tad kad sam podešavao nije htelo. Neka slova je hteo, aneka ne. Samo ostane rupa umesto slova. :)

A i zezalo ponekad sa MP4 , i sa nekim .avi.....

Posle sam video da sa ovim rešavam sve, i više se i ne bakćem sa podešavanjima, jer mu za film od 4 GB treba par minuta da izmulja ....

Downgrade-ovao sam starog "debeljka", ubacen mu je novi hdd od 320GB, instaliran Multiman 04.50.00...pocinjem polako da kapiram kako sve funkcionise ali i dalje imam par nedoumica pa ako je neko, od vas iskusnijih, voljan da pomogne unapred se zahvaljujem na odgovorima...

1. Igre prebacujem sa eksternog NTFS hdd-a tako sto prvo u Multiman-u idem na PFS driver pa regularno copy/paste u folder GAMES na internom hdd-u...jel postoji bolji/brzi nacin? Ftp mozda?

2. Da li postoji ikakva sansa da game save data od jedne igre sa starog harda prebacim na ovaj novi kako ne bih morao da je ponovo celu prelazim?

3. Za sta sluzi ToolBox u glavnom XMB-u ("no package files found")? Da li tu instaliram .pkg fajlove (DLC-ove npr. ili igre koje sam dl-ovao u .pkg formatu) ili kroz "Install package file" opciju iz Multiman XMB-a..

Hvala jos jednom...

Imam jedno pitanje a ne znam bas koja je prava ema za to...
Ovde mi se cini da moze da bude :)
Imamo PS3 (nije cipovan) , kakve su sanse da se nabaci neki PES2014
Vidim na oglasima da ima neka verzija PES 14 PS3 Digital Download,?
Pa ako bi neko mogo malo bolje da objasni ocemu se tu radi?i moze li to da se skine i nareze?
Hvala

Pa ako bi neko mogo malo bolje da objasni ocemu se tu radi?i moze li to da se skine i nareze?
Hvala

To znači da će ti neko prodati kod koji zatim redeem-uješ u PSN-u i skidaš digitalnu verziju igre. Naravno i acc mora biti u toj regiji za koju važi kod.

Hvala

Mozda je i prodaja slota/naloga sa vec kupljenom igrom na njemu.Nisi pojasnio oglas.NE moze da se nareze nego samo da se skine i instalira na samoj konzoli.

Hvala

Posto za PES14 nema kod, 100% je u pitanju ovo sto daniel kaze, verovatno neki slot/tudji nalog koji koristis.

Jedno pitanje da li na cipovanoj konzoli bez drajva rade sve igre?tj. da li je za pokratanje nekih potreban disk u drajvu?

Jedno pitanje da li na cipovanoj konzoli bez drajva rade sve igre?tj. da li je za pokratanje nekih potreban disk u drajvu?

Mislim da je to sa poslednjim Rogerom i Multimanom sredjeno, verovatno vise ne treba disk.

Koja je fora sa cobra/rogero? Jel neko ima na konzoli? Koliko vidim pise da mogu da se koriste iso fajlovi za sve igre(ps3, ps2, ps1, psp). E sad ako bi mogli ti iso fajlovi da se drze na eksternom hdd-u to bi bilo odlicno.

Ja sam na ofw 4.55, ali razmisljam da spustim na 3.55, pa gledam sta je najbolje staviti od tih cfw-ova.

Jel dovoljno 160gb za igre(planiram da uzmem neki eksterni 500gb-1tb) ili treba neki veci interni hdd?

Ako imas verziju koja moze da se downgtaduje, zasto uopate razmisljas o Cobri?

Posto sam prelistao celu temu i vidim da niko nije spomenuo taj cobra/rogero cfw, a i niko ne odgovara, pretpostavljam da ga niko ne koristi.

Jel neko probao "IRISMAN (mod)" na rogero-u umesto multiman-a, tj. jel probao da pokrece iso fajlove sa ntfs diskova, posto koliko vidim trebalo bi da moze, tj. ovo mu dodje kao neka alternativa onom cobra/rogero cfw-u?

Cisto da ponovim pitanje, jel dovoljan hdd od 160gb za igre, ako se uzme neki eksterni od 500gb-1tb? Koliko zauzimaju psn igre i jel ima nekih dobrih?

Deo za velicinu harda, i igre....

NIKO ne moze da zna koliko je TEBI dovoljno harda ....
Kako mozete i da postavite takva pitanja? Pogledaj torente, vidi koliko su velike igre koje te interesuju, pa proceni . .. Kako ocekujes da ti neko od nas kaze sta je tebi OK, i za PSN igre, kad niko od nas ne zna sta ti preferiras da igras ...

Stvarno bre ljudi .....

Video sam za normalne igre i za to mi je ok, ali ne znam kakva je situacija sa psn igrama. Da li se instaliraju na hdd(da li su sve u onom pkg formatu) ili mogu nekako i na eksterni i ako su neke velike po 5-10 i vise GB onda bi mi to bilo mnogo za ovaj hdd

Nisam pitao ko zna sta pa da moje pitanje zasluzuje takvu reakciju. Jednostavno me je pretezno zanimalo kolike su psn igre i jel valjaju nesto (logicno je da ne ocekujem neke pucacine kad su psn igre u pitanju, vec neke simpaticne igre koje imaju zanimljivu pricu ili su cista zezancija, ali sam video i da imaju neke poznatije igre- bar sto se imena igara tice, e sad da li su to male igrice ili vece....). Soni sam uzeo skoro tako da nemam predstavu kakve su psn igre, a ovih dana sam malo vise okrenut citanju oko cfw-ova i jos jurim da sredim move kontroler ili uzmem novi, tako da nisam stigao da vidim sta tacno ima od psn igara. I onda ne shvatam u cemu je problem ako sam pitao jel te igre valjaju i kolike su, da bih znao da li mi treba veci hdd...

Mislim da bi bilo lakse dati odgovor nego napisati tu zalopojku, ali ok, raspitacu se u nekoj drugoj temi ako je to problem. Evo ako treba izvinjavam se sto sam uopste postavio to pitanje ovde

Poslednja izmena:
Molim vas da mi neko pomogne. Kupio sam ps3 pre jedno mesec dana, polovan, cipovan, imao neke igrice u sebi, ali sam ih sve presao i sad skinuo neke nove i ne mogu da ih prebacim na soni. Naime, procitao sam brda foruma, odgledao na youtube nekoliko objasnjenja, ali sad kada sam krenuo da prebacujem igrice samo sam jednu uspeo i to prvu koju sam probao i posle toga jedno 5 igrica ni jedna nije htela. Ja upacim usb u soni, odem u multiman u onaj file manager i onda udjem u ps3 root, potom u dev_hdd0 i tu imam 20ak foldera i medju njima neki game i GAMES. Video sam na yt da treba da kopiram u taj GAMES i ja lepo udjem, kopiram, ali kad se zavrsi ja kliknem L1 da me vrati u multiman i tu mi se ne pojavljuje ta igica. Samo sam za jos jednu u njenom folderu video da ima ono install packeg files i nju sam uspeo da instaliram, i tu jednu sto mi se odmah pojavila. Da li neko zna u cemu gresim?

Jel mi za MGS: GZ treba Rogero 4.50? Cini mi se da sam trenutno na 4.46... :)

Na kickass-u, tu ih ima najvise... Samo je jedna ostala rarovana, ostale nisu.

Proveri da ti nisu u "duplom" folderu. Znaci kad udjes u games/gamez pa u folder sa igrom da ti tu odmah stoji "PS3_GAME"(ili "GAME") i ako ima jos koji folder. npr ovako: GAMEZ/NHL/PS3_GAME (GAMEZ/NHL/GAME), tj. da ne bude ovako GAMEZ/NHL/BLES1245/PS3_GAME (GAMEZ/NHL/BLES1245/GAME)

Ja sam jos na OFW-u tako da bas i nisam upoznat sa celom problematikom, ali pretposatvljam da bi ovo mogao da bude problem

Poslednja izmena:
ne moze tako, sada sam pokusao, nista se nije dogodilo. sve ostale i igrice su u celim folderima

Ohoho, i kakav je prvi utisak?

Navicicemo se. :d

Nazad
Vrh Dno