Šta je novo?

Sony Playstation 3 hack tema

Nisam uspeo da se snađem sa onim cfg fajlom...ali sam pronašao neki mali programčić koji deli velike fajlove i pakuje ih na FAT bez problema... GT6 od 14gb bez problema prebacio preko USB-a

Instaliras najnoviji mm. Ides na fajl mrnadzer u mm i kada ti otvori tad ptitisnes start i trougao ma dzojstiku i tad mm ucita ntfs particiju i sa nje kopiras sta hoces i gde hoces.

Nisam uspeo da se snađem sa onim cfg fajlom...ali sam pronašao neki mali programčić koji deli velike fajlove i pakuje ih na FAT bez problema... GT6 od 14gb bez problema prebacio preko USB-a

Za to postoji PS3Splitter.

Instaliras najnoviji mm. Ides na fajl mrnadzer u mm i kada ti otvori tad ptitisnes start i trougao ma dzojstiku i tad mm ucita ntfs particiju i sa nje kopiras sta hoces i gde hoces.

:) o tome govorim...kad to uradim traži mi CFG fajl...

Kako ne radi? Kod mene na ps3 i jos par drugih radi kao sto sam ti kazao. Najnoviji multiman i to je to.
Mozda tvoj hard nije podrzan.

Probaj možda da totalno ukloniš stari MM pa da staviš novi. Ja sam drugaru tako sredio kad je imao isti problem, stalno je updateovao stari MM pa kad je ubačena opcija za NTFS nije htelo da mu radi.

Hteo sam da prebacim U3 na externi FAT disk, nisam mogao zbog nekog fajla koji je velicine preko 8GB, skinuo PS3Splitter i raskomadao fajl na 8 sa po 1GB i PSSplitter je dodao na fajl nesto tipa 66600, posle toga sam prebacio na externi i igra radi... Pitanje je kako spojiti te fajlove ponovo i da li mora da se spoje, ili je poenta u tome da rade i tako raspomadani??? :)

Multiman spaja sam te fajlove, limit fat32 file systema je 4GB po fajlu pa je razumljivo da mora da se nadje drugo resenje.

Definitivno je izgleda problem u HDD-u formatiran na Fat i neće da ga prepozna konzola.A USB stick od 16gb uredno odradi transfer fajlova...

@mickk

jel u pitanju wd elements externi disk?

Ako jeste, zaboravi, i ja ga imam, nije kompatibilan sa ps3.
Moze se izvesti da radi, moras polako da guras kabl u ps3,(meni ovo uspe jedanput od 100 pokusaja) ili da probas sa nekim hubom, koji ima svoje napajanje.

Poslednja izmena:
aaaaaaa da ga **** mada imam i neki stari ATA eksterni ni on neće da se povinuje! A mogu se pohvaliti da mi je pustio dušu i USB Kingston 32gb koji sam koristio za prebacivanje iigara.
Dalje nikako još FTP server da napravim...PS mi je umrežen i bez problema pušta audio,video i foto fajlove.Ali kad pokušam bilo koji FTP neće da se konektuje nikako!
Posle toga sam pokušao da izvadim HDD iz konzole,stavim je u externi rack i prebacim igre sa kompa......naravno uništio sam ceo sistem jer komp nije prepoznao HDD i pobrisao pola sistema za konzolu.

Tako da sam na kraju opet podizao sistem na konzoli i sad je prazna jer ne mogu nikako da ubacim igre osim preko USB stika...koji je MUERTO!!!!

Kako te bre ne radi...
Za ftp ti je najednostavinja kombinacija mm ftp klijent u konzoli i total commander na pc. Ukuca samo ip adresu iz mm ftp u total commander i vozi.
Za wd diskove kupi y kabl. Jedan kraj ide u hard a druga dva u usb na konzoli. Tako dobija napajanje i radi odlicno, isprobano na 10ak konzola. Ili kupi seagate i uzivaj.

Ma nikako neće ni sa TC-om samo mi prijavljuje conection denied!A za WD ne znam...kad ga priključim on radi ok ali ne daje nikakav info na konzoli..

Ajd probaću na ovom starom eksternom tako...imam za njega Y kabal
Ali evo upravo sam uspeo da pokrenem FTP preko TC-a!!!Problem bio u FW-u nije bio isključen...

Moze li neko da mi objasni kako mkv format da radi na ps3? Izvinjavam se ako je pitanje vec bilo, hitno mi treba

Prvenstveno PS3 treba da je CFWu... Ja npr imam Showtime na PS3 i tako pustam. :)

Ako je OFW, onda cini mi se jedino preko media server-a tj da strimujes... samo neka neko potvrdi posto nisam siguran.

Ima CFW, ali nece oreko showtimea da pusti. Ne radi, nece da ucita

Kako mislis iz file managera, gde to idem?

Ako neće, neće .... nešto joj se ne sviđa ....

Nadji i skini program MKVMerge ....

Ja ga koristim da nalepim titl na film kad imam srpski, da bi se videla sva naša slova.

A možda može i da ti pomogne, jer kad imam problema sa MP$, .avi ili bilo koji drugi format, da počne da secka, koči, kad ga "propustim" kroz MKVMerge i on ga pretvori u .mkv kontejner, posle radi OK.

Probaj i ti taj fajl da preko njega središ.

Probacu kada odem do ortaka, to pitam za njegov ps3,pa javljam sta sam uradio.

EDIT: Nisam napomenuo da sam to hteo sa diska da pustim mkv, mozda ima to veze, mada cisto sumnjam.

Poslednja izmena:
NIsam probao nikad, ali mislim da ima veze....

Iskppiraj ga sa DVDa na HDD pa probaj.

Nece da moze sa dvd-a, samo sa internog, externog, fleske...

Nazad
Vrh Dno