Šta je novo?

Sony Playstation 3 hack tema

To sto ti ne znas ne znaci da ne radi.
Probao na mnogo konzola sa mnogo razlicitih hard diskova i svaki radi.

Probao sam sve i svasta, nije mi uspelo, vidi hdd ali ne moze da mu se pristupi.
A ti mozes da budes fin pa da nas prosvetlis i dokazes da sirim dezinformacije.

Ti neumes da namestis a ne neradi ntfs na ps3. Tako si trebao da kazes.
File manager - ps3 root - (start + trougao) - pvd_usb000
Tebi je hard disk los i vidi ti samo pvd_usb001 a tome se ne moze pristupiti. Formatiraj hard.

Poslednja izmena:
Ocito da je problem do mog externog hdd-a, formatiran je, uradio sam kako si napisao ali i dalje ne mogu da mu pristupim.
Tako da ipak nije do mene ili mog znanja/neznanja.
U svakom slucaju hvala na pomoci.

Opet dezinformacija. Multiman prepoznaje ntfs. Posle samo kopiras bles folder igre u games, koristeci multiman file manager.

ntfs izgleda zahteva .iso format. ako je tako onda je i to tvoje neka vrsta 'dezinformacije'.

Mislis? A zasto ne procitas sta je covek pitao i sta sam mu ja odgovrio? Multimam prepoznaje ntfs formatirane hard diskove.

Ja sam radio par puta cisto probe radi, i sve je OK. Normalno iz Multimana pristupis HDDu i kopiras foldere, nikakav ISO nije obavezan. E sad, NTFS NE MOZE da sluzi da vuces igre s njega, ako si to hteo. Samo za kopiranje igara sa velikim fajlovima na interni.
Kopiras sa desktopa, sa dva prozora otvorena, a ne iz liste igara ako to pokusavas....

postoji dosta hardova koje multiman ne vidi u ntfs...meni neke vidi,neke ne... cak sam i onaj hardware id od harda ubacio u usb.cfg u multiman,opet ga ne vidi... tj vidi,ali ne moze da pristupi... znaci na nekim radi,na nekim ne...

postoji dosta hardova koje multiman ne vidi u ntfs...meni neke vidi,neke ne... cak sam i onaj hardware id od harda ubacio u usb.cfg u multiman,opet ga ne vidi... tj vidi,ali ne moze da pristupi... znaci na nekim radi,na nekim ne...

Izgleda da je to kod mene u pitanju, ne svidja mu se ovaj WD. :)

Hvala svima na odgovorima, prepozaje NTFS, u Multimanu trougao i start i onda se pojavi usb00 i samo se igra prebaci u GAMES.

Posto imam dovoljno internog hard diska koristio bih usb samo za prebacivanje igara. Mislim da ce mi USB od 32 GB obaviti vecinu posla, pa me zanima kada budem kupovao USB da li da gledam je li 2.0 ili 3.0, ima li to ikakve veze?

PS3 nema usb3.0 ali ti kupi njega iz razloga prebacivanje igre na njega sa PC, jer PC ima 3.0 i brze ces prebaciti igru.

Ali kako cu onda prebaciti na interni ako PS3 nema 3.0, zato pitam hoce li mi ocitati USB NTFS na MM onda?

USB 3.0 diskovi su unazad kompatibilni tj. rade i na uređajima koji podržavaju USB 2.0.

Ako nekog zanima(da ponovim sto sam vec pisao ovde): "mogu da se pustaju igre sa ntfs-a". Umesto multiman-a se koristi irisman mod, ali posto sam ja sve prebacio u iso format(sa PS3_ISO_TOOLS) tako ih i pustam. Znaci nisam probao da ih ostavim onako u folderima i da ubacim u GAMES folder(tako da ne znam da li moze i na ovaj nacin, ali ne vidim sto ne bi moglo), vec iso fajlove stavljam u PS3ISO folder koji se nalazi na ntfs hdd-u. Sto je najbolje od svega nema zezanja sa fat32 limitom od 4gb.

Eto jednom za svagda da se razresi dilema oko toga. Znaci potreban je samo "irisman mod" i sve radi bez problema(mozda moze i obican irisman, ali posto nisam probao necu nista da tvrdim)

Poslednja izmena:
Zdravo drugari.
Kakva je situacija sa zakrpama za igre, da li smeju da se instaliraju, znam da je ranije to bilo problem(zavisi od igre do igre, neke oće neke neće).
Sad koristim 4.55 v1
Danas ću da testiram program PSN Stuff, pa ću vam preneti da li radi, program je ludilo u najavi.....

Mogu da se skidaju zakrpe. Mozes iz igre a mozes i iz multimana pa da instaliras kao pkg.

Pozdrav svima , ako moze neki savet , zelim da kupim PS3 ali da moze da se cipuje , da li takvih modela ima u nekim nasim prodavnicama ( jer sam planirao na kredit da kupim ) , ili samo ovo sto sam po netu nasao, da prodaju koriscene i cipovane konzole, a ne nove ? Hvala svima .

Sada bi da kupis na kredu PS3?
Izvini ali to je suludo po mom misljenju. Ili zagrizi za cetvorku ili kupi trojku na oglasima.

a sto je suludo , ne razumem se u konzole , uzimam za klinca , jedino znam da ne mogu da kupujem original igrice , zato ne PS4 , ali koliko sam ja shvatio od PS3 sto se sada prodaju po radnjama ne mogu da se cipuju , nego jedino da kupim polovnu cipovanu ? zato pitam za savet sta mi je najbolje trenutno za kupovinu ?

Samo izbegavaj, kod nas dosta zastupljene, cechC i cechG modele i neces pogresiti. Od cechH pa sve do slima cech2504, mogu da se cipuju. Cech2504 neki mogu neki ne

Imam super slim ps3 konzolu. Do pre par dana sam igrao igrice i sve je islo ok. Medjutim, pokvario mi se eksterni hard disk. Uzeo sam novi hard i poceo da skidam igrice i da ih prebacujem na njega. Formatirao ga na fat, napravio dva foldera, jedan za igrice, drugi za cobrine fajlove. Medjutim, kada sam hteo da skinem sve sa njihovog sajta sto mi treba za igru video sam da je izbacena neka nova (1.6) verzija cobra ode managera i neki noviji cobra database. Na netu postoji snimak kako da se prebace fajlovi sa starijih verzija a nema za nove. Da li neko od vas moze da mi pomogne oko toga sta da radim?

Pitanje za eksperte.

PS3, CECHG04, na sebi ima 4.55

Da li se može spustiti na 3.55, kako i koliko košta? Kontakt može i na PM :)

Može, ali:

Rizična je serija. Za nju je skup downgrade, tipa 50ak evra, i "potpisuješ" saglasnost da majstor nije kriv ako otvori konzoli, i kad je spakuje, ona ne radi. (dešava se, to je ona 40 GB, koja je jako podložna YLODu)

Ne isplati se.

Hvala MagicMaster. :)

A da proba sa cobrom?
Jeste malo skuplje, oko 100e, mada i to je pitanje da li se isplati sada.

Taj PS3 nažalost ima problem i sa HDMI konektorom (gubi kontakt), bojim se da se ne isplati toliko ulaganje. Hvala svima.

Odradio bih jednu konzolu sa cobra ode chipom jer je to jedini moguci nacin cipovanja za sada za konzole 3xxx. Moj poznanik koji je serviser i radi sa laptopovima i mobilnim telefonima se nasmejao posle pogledanog filma sa youtuba i montiranja cobra ode. Drugim recima za njega je to prosto, a i ima sve potrebno za taj posao, iste lemilice , lupe itd... Moje pitanje je koju termalnu pastu da kupim u slucaju da resim da mu prepustim konzolu :D Da li mozda jos neke stvarcice trebam da kupim po vama bitne, specijalna zica za lemljenje ili moze ona koju on koristi, neka specijalna lepljiva traka ili slicno, da bas ne koristim obicnu selotejp traku kao na youtubu :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno