Šta je novo?

Sony Playstation 3 hack tema

Verovatno nisi ni procitao.
Al' sad to nije ni bitno. ;)

Čitam ja sve.

Evo, našao sam je ... i jeste, pitao si nešto što je pisano X puta, i to u vrlo nedefinisanom obliku...

Poz drug, imam par pitanja u vezi PS3.
Dakle imam verziju 4.21, da li moze da se hakuje i kako?
Hvala na odgovoru.
Poz Mirza.

Samo nisi napisao ono najbitnije, koji je model konzole, a i sve je to ovde već više put pisano ...

ali nisam imao tvoju u vidu kad sam pisao ono gore...

Hehe, poslata pre tri meseca a ogovora nije bilo, ja bi se bar udostojio i odgovorio.
Znam da nisi imao moju poruku u vidu, ali mi je bilo krivo sto nisam dobio nikakav odgovor.
Kasnije sam ukapirao da moja konzola se ne moze hakovati, pa te nisam hteo uznemiravati, a mislio sam da mi ti hakujes jer ocigledno se time bavis.

Ne bavim se time .... ali redovno pratim situaciju, i znam gde/ko može, šta može, koliko može ..

imam pitanje koje je vjerovatno glupo, ali ja sam tek poceo sa flashovanom ps3 pa se jos snalazim. da bi igrao call of juarez gunslinger trebam :

(ok vec sam instalirao neke igre sa usba na ovaj nacin preko pgk. fileova i sve ok, ali ovo pod 2. mi je nepoznato). kako? ? bio bih zahvalan ako bi mi ovo
objasnili iskusniji clanovi ovde

1) Install the game. Pkg

2) Put. Edat in: dev_hdd0/home/0000000? / exdata / If you don't have exdata dir create it

Jedno blic pitanje, ortak je pre nekih 6 meseci kupio slim verziju konzole, sad je resio da je hakuje.
Nigde ne mozemo da nadjemo kad je proizvedena, jedino sto smo izvalili jeste da proverimo sa nekim update check programcetom, i pise da je najstarija verzija fw koji mozemo ubaciti 3.72.
Da li to znaci da ne mozemo softverski da je osposobimo za pirate (posto koliko sam shvatio, mora prvo da se spusti na 3.55 ofw, pa da se ubaci 3.55 cfw) ili su u medjuvremenu izvalili neki nacin i za to?

imam pitanje koje je vjerovatno glupo, ali ja sam tek poceo sa flashovanom ps3 pa se jos snalazim. da bi igrao call of juarez gunslinger trebam :

(ok vec sam instalirao neke igre sa usba na ovaj nacin preko pgk. fileova i sve ok, ali ovo pod 2. mi je nepoznato). kako? ? bio bih zahvalan ako bi mi ovo
objasnili iskusniji clanovi ovde

1) Install the game. Pkg

2) Put. Edat in: dev_hdd0/home/0000000? / exdata / If you don't have exdata dir create it

Povezi sony sa kompom/laptopom preko nekog FTP klijenta,ja koristim FileZilla client i onda uradi to sto ti pise u upustvu,kada instaliras filezillu i spojis PS3 sa kompom u polje Host ubaci IP adresu PS3,pod user name stavi FTPD12345,password ostavi prazno a port stavi 21 i quickconnect i trebalo bi da se poveze,vidjeces sa desne strane fajlove od PS3,ako ih nema onda nesto nisi dobro podesi,IP pogresan,kabl itd,skontaces.Kada povezes nadji te fajlove,foldere ili sta vec treba i onda samo drag/drop prevlaci i podesi to.Eto nadam se da sam pomogao :)

Poslednja izmena:
Da li neko zna sta se desava sa Multimanom? Nema vec duze vreme nikakvog update, a pre je bukvalno izlazio na par dana? A i sam MM ne moze da se poveze na server za update :(

Što se tiče verzije, i treba tako ... malo se stabilizovala situacija sa CFWom i slično ... meni je drago što nem mora svaka dva dana da se UPne .... A ima nekih problema sa serverom, napisao je negde da sada radi u "kućnoj varijanti" ... da budemo strpljivi.

Ne, računam pre 24 sata ....

"Friday 7th June 2013 12:14:32 AM (22 hours ago)"

Ja sam jutros počeo, pre 8 .... a već je bio nekoliko sati na nekim trekrima ....

Danas popodne završio ....

Magic, daj neki invite gde se brzo skida :)

Juce prepodne skinuo sa bcg, za nekih dva sata.
Stavio i 3.55 fix i instalirao pkg sa dodacima (brze reliadovanje i sl gluposti). Sve radi bez problema :)

Poslednja izmena:
KOji net to imaš ? moj SBB 10/1 , skidao sam bogami preko 6 sati ....

A, sad vidim, ti nisi odavde :) :)

Driver, sad sam pregledao sve, nemam nigde ni jedan invite ....

mačke, soup, zamunda nemam, torentlič nisam nikad ni imao, nisam u odgovarajućoj klasi valjda ....

EDIT: sad videh, imam na IPTorents, tamo ima 500 seedera, ako si zainteresovan , daj mejl .....

Poslednja izmena:
Ovo sam skidao preko komsinog fiber optics-a, sta cu kad mi se zurilo :)
Kad god se pojavi nesto sto mi hitno treba grebem se kod njega :D
Nije da je i moj net los, al kod njega je extra dobra brzina i zavisi samo od upload brzine seedera.
To driver-posle gasen ug-a i gazele svi su pozatvarali inviteove :(

Poslednja izmena:
Imam ja invite za BCG, pa neka bira driver sta mu vise odgovara... :)

Ja imam 8Mb internet kod IKOMa, i skida se od sinoc... Bice gotovo za nekih sat,dva. Ukupno oko 13h. :D

Dajte bre neke utiske o igri! :D Mada mozete to i u samoj temi.

Cek, zasto su onda sabani meni oduzeli dva invitea za bcg pre nekih nedelju dana? Ja mislio da su svima poskidali inviteove.

Nemam ja pojma... ja imam jedan, stoji mi vec duze vreme. :)

Nisam ni znao da imam. :D A mozda sam se i ja zeznuo, ovo valjda jeste invite:

Remaining Referral Codes: 1

:d

EDIT: Dobro je sto je Last Of Us na freeleech. :)

Poslednja izmena:
To sa referalima na BCG nikad nisi siguran ... ako deliš, deliš kad ima .... mislim da daje recimo 2000 invitova ljudima kad imaju 1000 mesta (cifre nisu bitne, poređenja radi) ... kad popune recimo tih 1000 mesta, onda ukinu svima dok se opet ne napravi mesta ....

Aj da pitam posto ne pamtim kad sam koristio privatne torrente, koji je uslov tu da seedujem, sta vec, da me ne izbace :) Smorio sam se sa newsom koji je totalno prso, pa mi bolje da postujem ta pravila :)

Pa valjda ne sme ratio da ti bude ispod 0.5... I ne smes da imas hit&run tj skines i onda obrises i ne stavis da seed-ujes. :)

Tako sam ja shvatio otprilike. I pridrzavam se za sada. :)

Svaki privatni torrent ima svoja pravila. Pa pročitaj šta zahtevaju. Neki zahtevaju da se seeduje do određenog procenta, neko drugi su liberalniji i traže da ga ostaviš upaljenim određen broj sati pošto si skinuo igru.

Ja to uglavnom rešim tako što uplatim seedbox jednom u dve godine i nabijem ratio, da posle ne moram da razmišljam...

A mene bas zanima taj seedbox... mozes u kratkim crtama da objasnis sta je to. Znam da ima tema, ali da sad bas ne bunarim. :D

Nazad
Vrh Dno