Šta je novo?

Sony Playstation 3 hack tema

Da li mora redom da se instalira update, recimo ako ima Roger 4.21 da li mogu odma 4.40 ili moram prvo 4.30 da instaliram pa tek onda 4.40?

Jel neko uspeo da poveze ntfs diska sa ps3? Ako jeste, koji je tutorial koristio.

Samo enabluješ NTFS Drivers u Multimnau, i disk mora da bude Primary, ćini mi se ...

ja ne bi isao na rogero 4.40 jer izgleda ne rade PSN igre?

Samo enabluješ NTFS Drivers u Multimnau, i disk mora da bude Primary, ćini mi se ...

Probavao i nece. Mozda zato sto imam wd 1tb podeljen na dva dela, jedan fat32 a drugi ntfs. I taj ntfs nece da vidi nikako. Da li disk mora da bude u komadu ntfs ili moze da bude ovako podeljen?

Zdravo drugari, dugo nisam pratio dešavanja na PS3, još uvek sam na 3,55kmw, i došlo je vreme za update.
Dosta se cfw pojavilo u međuvremenu, koji mi savetujete da stavim i ako imate neki link bilo bi super.
Hvala

Pozdrav

Prvo pozdrav svima :wave: Imam jedan problem sa ps3 slim na najnovijem ROGERO CFW-u ,nije do FW-a nego meni se cini da se pregreva posto posle duze igre Kad se izadje u MM temperature su mi CPU69 a RSX74 to su po meni prevelike temperature .Spremam se za menjanje paste.Koje su vase temperature?

pozdrav gospodo !

pitanje kratko , da li može da legne rogero na CECH-G04 ?

Ja mislim da bi trebali da naprave vodeno hladjenje za PS3 i 3DMark, e onda bi se potpuno uklopio u bench raspad vrednosti :d

fala mister medžik !
dakle, stara procedura , downgrade na OFW 3.55 , pa onda 4,40 sa fleške, pa multiman ?

ili nekako drugačije ? (konzolu do sad nisam čačkao )

Ja mislim da bi trebali da naprave vodeno hladjenje za PS3 i 3DMark, e onda bi se potpuno uklopio u bench raspad vrednosti :d
Još davne 2004. sam pitao, čisto radi malo zezanja i da bocnem ostrašćene, zašto ne izbace 3Dmark za konzole pa da uporedimo sa PC-jem, Auuu kakva je to reakcija bila, zamalo me nisu banovali :)
To su bila vremena kad se 3DMark vrteo više nego bilo koja igra!!!
Evo link ako nekog zanima kako se nekad polemisalo http://forum.benchmark.rs/showthread.php?53457-izaš-o-3DMark05/page6&highlight=somilic ;)

Poslednja izmena:
A sad kao ima nesto na PCu osim 3D marka :d Pa ljudi stalno kupuju novi hardver, 10 hardova, da bi proveravali mail i gledali filmove sa tih 10 hardova :d To je prosecni advanced bench user :d

A da, telefone menja na 3 meseca, obavezno Android, obavezno rootovan, da bi svaki dan postovao u "tema na vasem mobilnom" :d

fala mister medžik !
dakle, stara procedura , downgrade na OFW 3.55 , pa onda 4,40 sa fleške, pa multiman ?

ili nekako drugačije ? (konzolu do sad nisam čačkao )

Ja sad video ... da, downgrade, ali ne može softverski, mora da se kači na sokoćalo ...... not an amateur job ..

aj tout sou ...

Jel' ovaj novi Rogero moze da pusti sve igrice bez originala u drajvu ili se meni samo cini :) Neispravan mi je drajv i pokrece igrice koje do sada nisam mogao.
Kao npr Mortal i Dishored. Sve radi kao podmazano :)

Jel' ovaj novi Rogero moze da pusti sve igrice bez originala u drajvu ili se meni samo cini :) Neispravan mi je drajv i pokrece igrice koje do sada nisam mogao.
Kao npr Mortal i Dishored. Sve radi kao podmazano :)

Meni isto ne radi blurey,nece fizicki da uvuce disk
Razmisljam da ga prebacim na Rogero 4.40
Jer rade novije igre bez diska-i naravno Uncharted 2,3 i God of War Ascension
Negde sam cito da sa ovim 4.40 maltene samo nekoliko naslova trazi disk

Poslednja izmena:
pokrecem igre sa externog, ali sada sam skino neke koje su pkg fileovi i ne vidim ih na externom hdd kako da njih stavim na hdd i da ih instaliram i igram??

Verovatno si pitao nešto što je ovde napisano bar 5 puta .... na takve sam odavno prestao da odogvaram.

Nazad
Vrh Dno