Šta je novo?

Sony Playstation 3 hack tema

da al barem napisu za ove koje rade recimo sa onog sajta ps3scenefiles meni nije nijedan radio a nadzidzali su za svaku 3.60 igru pach da radi tobos a sa ovog iso evo dirt 3 radi iz prve

PS3iso je daleko, daleko pouzdaniji. Samo tu i gledaj ;)

JoKa je napisao(la):
Da li je u ovu verziju vec ubacen engleski?
Auuuuu al sam se shebao, pa ovo je demo sto sam skinuo. Nemoj da skidas. :S:

Skinuo sam vec :( Video sam da je skoro duplo manji, startovao sam ga i pokrenuo samo krenuo jednu utakmicu i iskljucio, jesi ti detaljno proverio, video sam i ja da negde pise demo? Onu prvu verziju nisam uspeo da startujem a u medjuvremenu sam je i obrisao :(

Ja sam onaj dan samo pokrenuo ovo, video da radi i ugasio. Juce mi dosao neki drugao i aj da opalimo koju i onda skontam da je demo. Takodje sam obrisao staru ali posto nisam ni mogao da je pokrenem nije mi ni zao. Ne mogu ni Batman-a da pokrenem, samo dobijem crn ekran.

Cuti ti sto si prodao sony, izdao si ekipu.

Skinuo sam opet PES 2012 i Ratchet & Clank: All 4 one i sredio sam obe da sljakaju, konacno. Jos samo Batman :D

Za 4.11 jos uvek nista, cekamo...

pozdtav
u utorak mi stize ps3 60Gb sa kmaew od majstora
ja sam je prosle godine sam ishackovao i posle nekih 10-15 dana imao ylod na njoj i nisam je pipao uopste posto imam jednu koja je online i na njoj uglavnom igram samo battlefield 3
video da pocele da izlaze narodne verzije ovih novih naslova, poslao je kod majstora on je sredio i stize mi kao sto rekoh u utorak.
ako moze samo malo da mi pomognete posto se ne snalazim najbolje u svemu ovome da ne za****m nesto
1) mislim da mi je multiman 4.nesto ili 2.0. nesto. ne secam se bas najbole jel mogu da ga updatujem online odmah sa konzole?
2) skinuo grand slam tenis 2 i spominje se ebot fix, kako se to radi?jel samo zamenim taj fajl u originalu ovde na pc ili se to radi na ps3

superstar**** je napisao(la):
1) mislim da mi je multiman 4.nesto ili 2.0. nesto. ne secam se bas najbole jel mogu da ga updatujem online odmah sa konzole?
2) skinuo grand slam tenis 2 i spominje se ebot fix, kako se to radi?jel samo zamenim taj fajl u originalu ovde na pc ili se to radi na ps3
1. 4.xx je trenutna verzija i mozes odraditi update u multimanu ako je povezana na net.
2. Postoji eboot koji menjas isto kao kad radis crack, kopiras ga u USRDIR i zamenis stari. To mozes i na kompu i na konzoli. A postoje i fix-evi koje jednostavno instaliras. Oni su .pkg i treba da ih bacis na root flash-a da bi ih sony video i instaliras. Jednostavno skroz.

Max Payne 3 .... :) :)

- D U P L E X -

P R O U D L Y P R E S E N T S :

Max Payne 3 TB Eboot Patch CRACKED

Date : August 2012 Languages: English
Platform : PS3 CFW 3.55 Genre : Action

Release Info:

When we first read about the TrueBlue USB Dongle we were excited about it.
Finally having a way to play FW 3.60 games on CFW 3.55 again. What a great
asset to the scene everyone thought .. until people found out that this
USB Dongle was solely made for cashing in Its only purpose was to check on
the DRM the TrueBlue Team added to their 3.55 Eboots. What a shame

DUPLEX to the rescue Finally bury your TB dongle because we removed their
unnecessary DRM and their Patches will now work on Cfw 3.55 without any dongle
or special TB CFW.

Notes:

Copy the files inside the rars into your games usrdir and replace existing
ones
Tested on Kmeaw CFW 3.55 with Max.Payne.3.PROPER.PS3-DUPLEX
more to come ...

Twisted Metal, AC Revelations, DMC HD...FIXED

Poslednja izmena:
jos jedno pitanje
jel moze ps3 da cita NTFS hdd od 250Gb sa igrama ili moram da menjam u fat32
trazio po google al nalazim na svakakve odgovore pa rekoh iz prve ruke od proverenih majstora
inace nov sam u ovim hack ps3 igrama da cu tek da vam dosadjujem :d

Pa pazi moze. Evo kod mene kako to izgleda. Ja prebacim igru na eksterni hard koji je u NTFS formatu i njega spojim sa PS3. Nakon toga prebacim igru na hard od PS3 i on sam automatski formira igru u fat32.

Sinoc sam peglao Ratchet All4one s ortacima. Neprekidnih 10h vrhunske zabave! Recomended ;)

Malopre sam menjao hard prvi put .... ortaku na debeloj .... malo sam se preznojavao, ali sve dobro prošlo ....

Zbog cega da se preznojavas? Pa lakse od toga ne moze. Nema sta da pogresis, samo jedan poklopac skines i par srafova, nije da rasturas celu konzolu.

Nisam mislio na "hardverski" deo, nego na softverski .... jer mora sve ispočetka, prvo 3.55 OFW, pa 3.55 CFW , i gledaš da ne zaglavi negde na 98 posto :) :) :) Pa da se Marfi smeška, a konzola brikovana ....

Hahaha, zato moras 10x da procitas sve ;)

Pa pazi moze. Evo kod mene kako to izgleda. Ja prebacim igru na eksterni hard koji je u NTFS formatu i njega spojim sa PS3. Nakon toga prebacim igru na hard od PS3 i on sam automatski formira igru u fat32.

Kao prvo ti mozes igru da prebacis na hard koji je NTFS ali takva igra nece raditi na konzoli jer konzola vidi samo FAT32 tako da nema tu puno matematike: prvo se hard formatira u FAT32 pa se na istome napravi root folder da li GAMEZ ili GAMES i u takav folder ubacujes igre i kada takav hard prikljucis na PS3 i odes u MM on skenira hard i prikaze sta na istome ima od igara. A ta tvoja definicija da konzola formatira igru u FAT32 su blagim recima budalastine i sledeci put se malo vise informisi ako vec hoces nekome da pomognes a ne da osobu koja je tek usla u svet konzola navodis na pogresan put a ocigledno je da si i ti nov cim si bio ustanju ovako nesto da napises. Sve najbolje

Nema sta da padam u vatru kada tek sada vidim sta sam napisao. Priznaj i meni deluje zbunjujuce

Vrh Dno