Šta je novo?

Sony Playstation 3 hack tema

Ja sam još na MM 4.02 i nema tog problema .... sada je najnoviji 4.05 ?

Probaj da instaliraš 4.02 .....

Imaš na TPB .... ;)

Ok evo probao sam opet ispocetka. Stavio official 3.55 za njim custom 3.55, sve po PS-u, instaliro multiman 4.0.2. (pre reinstala FW sam obrisao multiman).
Ali opet isti problem.. u MK i PES 2012.

Nije mi jasno jer oba kontrolera rade, ali ne u isto vreme, vec samo onaj koji je tada br 1.

Moze li neko da mi kaze kako da sve zivo pobrisem i ispocetka instaliram, naravno a da mogu onda opet 3.55 da metnem.
Hvala.

EDIT: OK evo sad sam stavio FIFA 11 i ona radi normalno.
Ok sta bih sad mogao da uradim? Da skinem neku drugu verziju Mortal Kombata i PES-a npr? Kapiram da ne mogu da apdejtujem igru? :)
Boze koje zaebancija, kad nemam original neki da probam. Skinucu jos neki MK i PES pa da probam.. sem ako se vi ne setite neceg pametnijeg.

Hvala svima na pomoci u svakom slucaju.

Poslednja izmena:
Imaš li ti još neku igru? Za 2 igrača?

Sada sam počeo da mislim da ti nešto u opcijama igara ne namestiš ....

Znaš ono kada biraš, pa jedan džojstikk levo, jedan desno ...

A MK imam i ja jedan koji neće VERSUS mode, i bila je neka fora kako da se pusti, ali sam zaboravio šta peše mora u opcijama da se podesi ....

Probaj neku trku spli screen, ili slično .....

EDIT: Sad vidim da si probao FIFA i da radi normalno ....

Znači, samo te opcije u samim igrama zezaju ..... sve vreme si tražio rešenje na pogrešnom mestu .....

Poslednja izmena:
instalirao dungeons siege 3 i stalno crni ekran mi izlazi
pise mi da probam select+X kad i kako se to radi imam mM04.05

Ljudi ne zamerite mi,jer imam bosanske krvi. :) Imam slim ps3 konzolu od 320 gb flesovano i vec sam presao svasta od igra tipa battlefield 3,uncharted 3 itd.SAd vidim da se pojavila mogucnost igranja ovih novijih igara,a mene konkretno zanima Twisted Metal.Ove igre sto sam imam u konzoli mi je drugar ubacio,a on se sad vise ne bavi sa tim,tako da ove nove moram ja samA,kako znam i umem. :D Samo ako mozete da mi kazete odakle skidate te nove igre??? :S A oko ubacivanju cu da se snadjem... :)

Sa raznih torent klijenata specijalizovanih za igre ..... koji su uglavnom zatvorenog tipa, i treba ti pozivnica da upadneš ...

jel smem ja da stavim jedan sajt ovde sa kog ja skidam. ima linkove koji su free za jdownloader

Ratchet & Clank: All 4 One radi provereno na 3.55 :) .
Mozda je bajata vest :d .

moze li meni malo pomoci.
Prebacio sam neke igre (ut3 i uc2) koje se igraju samo sa internog hd-a preko ftp blackb0xa i racunara, i svaki put prilikom startovanja javi se black screen i nakon cega obavezni reboot konzole. Kad je konzola na netu (wifi), onda mi trazi update za igru, ali nakon pokusaja se konzola opet restartuje bez odradjenog updejta. To mi se samo desava sa ovim igrama koje sam prebacio na interni (a i prvi put ovo radim). Zna li neko o cemu se radi? 3.55fw i multiman.

Poslednja izmena:
Ne valja ti eboot. Skini sa PS3iso odgovarajuci i radice :)

Ne mislim da skidas celu igru, skini samo eboot. Udri google ako ne mozes naci

Ne trebaju ti ebootovi za ove igre,jer zahtevaju fw<3.55.Probaj select+X prilikom izbora igre u multimanu.Ako ne uspe,onda nisi dobro prebacio igre na interni hard.(Unreal tounament 3 radi i sa externog)

Samo da obavestim da sam resio, ako se nadje neko ko ima isti problem. Problem je u Multimanu, sa Gaia Managerom pali iz prve :)

stalno spominju neki BDEMU sta je to
inace izasao novi apdejt za mmana

BDEMU je program (.pkg) emulator blu-ray drajva i instalira se sa multiman-om,jer neke igre nece da rade bez njega.Poslednja verzija je BDEMU 2.

Par noob pitanja.
1.Imam standardni 3.55 hack,da li bi trebalo updateovati na 4.21,novi hack kako bih igrao novije igre?Posto vidim da novije zahtevaju 4.21.Da li je to uopste moguce sa bilo kojim dongle-om,USB flashom i slicno?
2.Nejasna mi je opcija Direct Boot,tj.predpostavljam da kad instaliram,mogu da stavim Direct Boot i da obrisem instalaciju iz Games foldera? (ako igra podrzava Direct Boot naravno) Ili treba mozda da stavim internal?

P.S.Instalirao sam igru sa internog harda,pa je u stvari pitanje da li mora da chami na internom hardu instalacija u Games folderu.

3.Koja je preporuka za interno/externi hard.Vecina radi preko internog,pa sam razmisljao 500 do 750 GB interni,ali za externi nemam predstavu koliki da uzmem.

Poslednja izmena:
nemoj da mu odgovaras dvosmisleno, pomislice coek stvarno pa ce posle da puca pare na downgrade xD veci hardovi od 500gb su obicno i deblji pa moras da pazis na debljinu internog pri zameni...

Neko je izgleda pustio buvu,a to sto su napisali 4.21 je ocigledno na "cekanju".Moja greska.

Mora da bude igra na internom.
Ako stavis 500GB na interni, sta ce ti externi disk?

Stavi 500GB u PS3 a taj sto izvadis stavi u 2.5" rack i zavrsio si posao.

Što se tiče zamene HDDa, ja pisao u "legalnoj" temi .... stavio sam od 750, pasuje ...

Imam slim 320 Gb. U skorije vreme bih menjao HDD, ubacio veći (od 500 pa na gore) HDD.

Na šta da obratim pažnju ?

Debljina do 9.5 mm ?

Da li je bitno koja je SATA konekcija (1, 2, ili 3 ) ?

Da li je bitan broj obrtaja, 5400 ili 7200 ?

Šta preporučujete?

Danas kupio.

Ebi ga, posle svih mozganja, a oktobar se bliži, ipal uzeh

http://itsvet.com/proizvod/western-digital-scorpio-black-750gb-16mb-7.2k-sata300-wd7500bpkt/comp_comp_hdd/26/1949

Vidim da ga hvale, da se ne greje itd.

500 GB nisu imali na stanju, ni u drugoj radnji, ja bio u BGu, pa reko da iskoristim, da ne ide brzom poštom. Na trećem mestu nađem ovo na stanju. Pitam koliko, čujem cenu, stavim na papir, i dobijem ( u odnosu na 500 BLUE) :

za 40 posto više para, dobijem 50 posto više prostora, dobijem 7200 RPM, (igram sa harda, pa verujem da će imati uticaja, koliko-toliko) i dobijem 5 godina garancije. I bitno, 9.5 mm debeo.

Sutra ću ga menjati, možda i napravim mali tutorijal ....

Sada odoh da spavam.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno