Slažem se, sjajne vesti!Pa toooooo, odlicne vesti. Sad ce malo da zivne ps3 scena a i tema s njim.
Dokle god prete ja ne prodajem moj!ficicaaa je napisao(la):Digo ruke cekajuci, al videcemo dal ima ista od cfw il su i dalje "pretnje"..
Odmah kaci link da ne trazimopapahet je napisao(la):Danas su izasli kucevi za 3.66 fw tako da je gomila novih igara otkljucana za cfw3.55(pes12,resistance 3,fear3,dirt3... i mnoge druge).
Ufff, ovo sto se danas desilo je fascinantno. Dugo smo cekali, a onda booom. Mnogi koji su prodali svoje PS3-ojke ce biti tuzni ovih dana
Ovde imate deo liste igara za 3.66+
Ovde se mogu naci razni fixevi i ostalo.
Za Batman:Arkham City je potvrđeno da radi na 3.55, tako daaa...
haha a sto je ovo tacno treba neka caka da se ubode, ajde reci mi bar nesto sto da radim ja moj jos uvjek ne pokrenuh jesi li pokrenuo sa onim eboot fajlom sa sajta od 8mb,da li si updatovao na 1.01 ,je li ti na ext ili inter hdd u multiman .Ja sam samo ubacio eboot i kad pokrenem prodje jedno 10 sekundi dodje do dijela kad treba da pocne i onda izbaci no controller connectedUspeo sam da pokrenem Dirt3 mada iskreno ni sam ne znam kako posle 101 pokusaja sve je proradilo![]()
Ja i dalje ne uspevam da pokrenem ni PES, ni Batmen-a, ni prokleti Sniper Ghost warior... Otanjio sam sa zivcima vec.
Edit: Resio sam PES, skinuo sam sa torenta "pesfixato". Neko je opravio igru i okacio, samo kopirao na hard i sljaka iz prve.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari