Šta je novo?

Sony Playstation 3 hack tema

Pa navodno, tako bi trebalo. Za neke treba poseban narezan disk (+15 evra) za neke može samo modovani EBOOT, za neke je prvo bilo disk, pa kasnije izašao EBOOT, ali bi trebalo da podržava sve.

E super. Ocekuje li se jos neka softwerska prerada da ne mora stick kao sto je bilo sa jb-om ?

Što da se manem, do sada se nije radio 3004. Sad može.
Došao do mene samo JB2USB. Radi kao TB sa verzijom 2.30 . . . . probao sam F1 2011, COD: MW3, DIRT3, NFS The Run ... sve radi ...
nije hteo da mi radi Syndicate, i Batman Arkham City, što nisam ni očekivao, jer su EBOOT patchevi dosta sveži, ali verujem da bi Batman radio sa onim narezanim BD diskom, pošto je tako radio i sa starom verzijom firmware-a, ali mi baš nešto trne da dajem 15 evra za disk ... :) :)

Našao sam neku listu na netu koje igre bi radile sa njim, i to je to. Kada, i ako, budu uradili update i za njega, možda prorade i najnovije.

Jel moze na pp neko da mi pusti gde kod nas kupiti TB i za koju cifru.

E. bemu plek, to jedino kada mi naleti neka 3004 da mu šaljem. Juče mu poslah jednu debelu na YLODodvanje i jednu slim na downgrade, ali ona je CECH2504.

Što da se manem, do sada se nije radio 3004. Sad može.
Došao do mene samo JB2USB. Radi kao TB sa verzijom 2.30 . . . . probao sam F1 2011, COD: MW3, DIRT3, NFS The Run ... sve radi ...
nije hteo da mi radi Syndicate, i Batman Arkham City, što nisam ni očekivao, jer su EBOOT patchevi dosta sveži, ali verujem da bi Batman radio sa onim narezanim BD diskom, pošto je tako radio i sa starom verzijom firmware-a, ali mi baš nešto trne da dajem 15 evra za disk ... :) :)

Našao sam neku listu na netu koje igre bi radile sa njim, i to je to. Kada, i ako, budu uradili update i za njega, možda prorade i najnovije.

Sto znaci da ne vredi tih para po kojim ga ti prodajes na onom linku sto si menei poslao. Ovo je izlgeda jos neka sklepana verzija na osnovu TB, sta bi sa oni sto si treba da dobijes JB King, koliko sam ja gldeo na PS3 Srbija njega reklamiraju i hvale a ima i eboot fixeva za sve igre. Ovo sto si ti nabrojao je ni 3% od onoga sto je tamo navedeno da radi na JB King.

Evo lista igara koje rade na JB King:

A

Ace Combat: Assault Horizon
Alice: Madness Returns [BLUS30607] [EBOOT+FULL GAME] <INTERNAL+EXTERNAL - DISC IN DRIVE>
Armored Core V [BLJM60378] [EBOOT]
Assassin's Creed: Relevations [BLES01467] [EBOOT] <INTERNAL - DISCLESS/DISC IN DRIVE>
Asura's Wrath [BLUS30721] [EBOOT]
Atelle Totori: The Adventurer of Arland [BLUS30735] [EBOOT] <EXTERNAL - DISCLESS/DISC IN DRIVE>
Atelier Meruru: The Apprentice of Arland [BLJM60348] [EBOOT] <INTERNAL+EXTERNAL - DISC IN DRIVE>

B

Batman: Arkham City
Beyond the Future: Fix The Time Arrows [BLJM60408] [EBOOT]
Binary Domain [BLES01211] [EBOOT]
Birds of Steel [BLJM60387] [EBOOT]
Blades of Time [BLUS30833] [EBOOT]
BlazBlue: Continuum Shift Extend [BLUS30869] [EBOOT]
Bleach: Soul Resurreccion [BLUS30769] [EBOOT+FULL GAME] <INTERNAL+EXTERNAL - DISCLESS/DISC IN DRIVE>
Bodycount [BLES01314] [EBOOT] <EXTERNAL - DISCLESS/DISC IN DRIVE>

C

Cabela's Big Game Hunter 2012 [BLUS30843] [EBOOT+FULL GAME] <EXTERNAL - DISCLESS/DISC IN DRIVE>
Call of Duty: Modern Warfare 3 [BLUS30838] [EBOOT] <INTERNAL+EXTERNAL - DISCLESS/DISC IN DRIVE>
Call of Juarez: The Cartel [BLUS30795] [EBOOT] <EXTERNAL - DISCLESS/DISC IN DRIVE>
Captain America: Super Soldier [BLUS30642] [EBOOT+FULL GAME] <EXTERNAL - DISC IN DRIVE>
Carnival Island [BCUS98271] [EBOOT]
Catherine [BLUS30428] [EBOOT+FULL GAME] <INTERNAL+EXTERNAL - DISCLESS/DISC IN DRIVE>
Child of Eden [BLES01114] [EBOOT] <EXTERNAL - DISCLESS/DISC IN DRIVE>
Cursed Crusade [BLES01299] [EBOOT]

D

Dark Souls [BLES01402] [EBOOT+FULL GAME] <INTERNAL+EXTERNAL - DISCLESS/DISC IN DRIVE>
Dead Island [BLES00749] [EBOOT] <INTERNAL+EXTERNAL - DISC IN DRIVE>
Dead Rising 2: Off the Record [BLUS30763] [EBOOT] <EXTERNAL - DISC IN DRIVE>
Deus Ex: Human Revolution [EBOOT] <INTERNAL+EXTERNAL - DISCLESS/DISC IN DRIVE>
DiRT3 [BLES01287] [EBOOT+FULL GAME] <INTERNAL - DISCLESS/DISC IN DRIVE>
Dragon Ball Z: Ultimate Tenkaichi [BLUS30823] [EBOOT+FULL GAME] <EXTERNAL - DISCLESS/DISC IN DRIVE>
Driver: San Francisco [BLES00891] [EBOOT]
Dungeon Siege 3 [BLES01161] [EBOOT] <EXTERNAL + DISCLESS/DISC IN DRIVE>
Dynasty Warriors: Gundam 3 [BLES01301] [EBOOT]

E

Elder Scrolls V: Skyrim [BLUS30778] [EBOOT] <INTERNAL - DISC IN DRIVE> (UPDATE 1.02)
EyePet & Friends [BCUS98235] [EBOOT]

F

F1 2011 [BLES01311] [EBOOT+FULL GAME] <EXTERNAL - DISCLESS/DISC IN DRIVE>
FEAR 3 [BLUS30511] [EBOOT] <INTERNAL+EXTERNAL - DISCLESS/DISC IN DRIVE>
FIFA Soccer 12 [BLUS30809] [EBOOT]
FIFA Street [BLES01493] [EBOOT]
Final Fantasy XIII-2 [EBOOT] - PAL-E Release / NTSC-J Release

G

Gal Gun [BLJM60434] [EBOOT]
GoldenEye 007: Reloaded [BLUS30755] [EBOOT+FULL GAME] <INTERNAL+EXTERNAL - DISCLESS/DISC IN DRIVE>
GoldenEye 007: Reloaded [BLES01292] [EBOOT]
Grand Slam Tennis 2 [EBOOT]
Green Lantern: Rise of the Manhunters [BLES01116] [EBOOT+FULL GAME]

H

Harry Potter & The Deathly Hallows: Part 2 [BLUS30768] [EBOOT]
Hyperdimension Neptunia Mk2 [BLUS30901] [EBOOT]

J

Jak & Daxter Collection [EBOOT]
Jane's Advanced Strike Fighters [EBOOT]
Just Dance 3 [BLES01522] [EBOOT]

K

Kidou Senshi Gundam Extreme VS [BLJS10131] [EBOOT]
Kidou Senshi Gundam UC [BLJS10154] [EBOOT]
King of Fighters XIII [BLUS30845] [EBOOT] <EXTERNAL - DISCLESS/DISC IN DRIVE>
Kingdoms of Amalur: Reckoning [BLES01251] [EBOOT]
Kung Fu Panda 2 [BLUS30634] [EBOOT] <INTERNAL+EXTERNAL - DISCLESS/DISC IN DRIVE>

L

LEGO Harry Potter (Years 5-7) [EBOOT]
LEGO Pirates of the Caribbean [BLES01239] [EBOOT]
Lord of the Rings: War in the North [BLUS30421] [EBOOT] <INTERNAL+EXTERNAL - DISCLESS/DISC IN DRIVE>

M

Madden NFL 12 [BLES01320] [EBOOT]
Mass Effect 3 [BLUS30853] [EBOOT]
Monkey Island Special Edition Collection [EBOOT]
Musou Orochi II [EBOOT]

N

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations [EBOOT]
NBA 2K12 [BLUS30830] [EBOOT+FULL GAME] <EXTERNAL - DISCLESS/DISC IN DRIVE>
NCIS: The Game [BLES01460] [EBOOT]
Need for Speed: The Run [BLUS30757] [EBOOT] <INTERNAL+EXTERNAL - DISCLESS/DISC IN DRIVE>
NeverDead [EBOOT] <EXTERNAL - DISCLESS>
NHL 12 [BLES01357] [EBOOT] <EXTERNAL - DISC IN DRIVE>
Ni no Kuni: Wrath of the White Witch [BLJS10150] [EBOOT]
No More Heroes: Heroes' Paradise [BLUS30652] [EBOOT] <EXTERNAL - DISCLESS/DISC IN DRIVE>
Nurarihyon no Mago Hyakki Ryouran Taisen [BLJM60255] [EBOOT]

O

One Piece Kaizoku Musou [EBOOT]

P

Phineas & Ferb: Across the Second Dimension [EBOOT]
Portal 2 [BLUS30732] [EBOOT+FULL GAME] <INTERNAL+EXTERNAL - DISC IN DRIVE>
Puss In Boots [BLUS30731] [EBOOT] <INTERNAL+EXTERNAL - DISCLESS>

R

Rage [BLUS30485] [EBOOT+FULL GAME] <EXTERNAL - DISCLESS/DISC IN DRIVE>
Ratchet & Clank: All 4 One [ID-PENDING] [EBOOT]
Rayman Origins [BLUS30836] [EBOOT]
Record of Agarest: War Zero [BLUS30686] [EBOOT]
Red Faction: Armageddon [BLUS30585] [EBOOT+FULL GAME]
Rugby World Cup 2011 [BLES01358] [EBOOT]
Rune Factory: Tides of Destiny [BLUS30759] [EBOOT]

S

Saint Seiya Sanctuary Battle [BLES01421] [EBOOT]
Saint Seiya Senki [EBOOT]
Saints Row: The Third [BLES01342] [EBOOT]
Sengoku Basara 3 Utage [EBOOT]
Sengoku Musou (Samurai Warriors) 3 Empires [BLJM60990] [EBOOT]
Shadows of the Damned [BLUS30755] [EBOOT+FULL GAME] <INTERNAL+EXTERNAL - DISC IN DRIVE>
Silent Hill: Downpour [BLUS30565] [EBOOT]
Sonic Generations [BLES01236] [EBOOT+FULL GAME] <INTERNAL+EXTERNAL - DISCLESS/DISC IN DRIVE>
Soul Calibur V [BLUS30736] [EBOOT] <INTERNAL+EXTERNAL - DISCLESS>
Snipers: Invisible, Silent, Deadly [BLES01327] [EBOOT]
SSX (2012 Release) [BLUS30849] [EBOOT]
Start The Party: Save The World [EBOOT]
Street Fighter X Tekken [BLES01252] [EBOOT]
Super Star Kartz [EBOOT]
Super Street Fighter IV: Arcade Edition [BLUS30793] [EBOOT+FULL GAME]
Supremacy MMA [BLUS30706] [EBOOT+FULL GAME] <EXTERNAL - DISCLESS/DISC IN DRIVE>
Syndicate [BLES01371] [EBOOT]

T

Tacchi, Shiyo! Love Application [EBOOT]
Tales of Graces F [EBOOT]
Tales of Xillia [BLJS10120] [EBOOT] <INTERNAL+EXTERNAL - DISCLESS/DISC IN DRIVE>
Tekken Hybrid [EBOOT]
The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn [BLES01306] [EBOOT]
The Darkness II [BLUS30743] [EBOOT]
The Idolmaster II [BLJS10083] [EBOOT]
Thor: God of Thunder [BLES01069] [EBOOT]
Top Gun: Hard Lock [EBOOT]
Tour de France 2011 [EBOOT]
Twisted Metal [BCUS98106] [EBOOT]

U

UFC Personal Trainer [BLUS30693] [EBOOT]
Ultimate Marvel vs Capcom 3 [BLUS30787] [EBOOT] <EXTERNAL - DISCLESS/DISC IN DRIVE>
Under Defeat HD [EBOOT]

W

Warhammer 40000: Space Marine [BLES01347] [EBOOT+FULL GAME] <EXTERNAL - DISC IN DRIVE>
White Knight Chronicles II [BCES01085] [EBOOT]
WWE 12 [BLES01439] [EBOOT] <EXTERNAL - DISCLESS/DISC IN DRIVE>

Dopunjen spisak

Atelier Meruru: The Apprentice of Arland [BLJM60348] [EBOOT]
Carnival Island [BCUS98271] [EBOOT]
Just Dance 3 [BLES01522] [EBOOT]
Kidou Senshi Gundam Extreme VS [BLJS10131] [EBOOT]
LEGO Pirates of the Caribbean [BLES01239] [EBOOT}
NCIS: The Game [BLES01460] [EBOOT]
Saint Seiya Senki [ID-PENDING] [EBOOT]
Sengoku Musou (Samurai Warriors) 3 Empires [BLJM60990] [EBOOT]
Tales of Xillia [BLJS10120] [EBOOT]

Dead Rising 2: Off the Record [BLUS30763] [EBOOT]
NHL 12 [BLES01357] [EBOOT]
Ni no Kuni: Wrath of the White Witch [BLJS10150] [EBOOT]
Nurarihyon no Mago Hyakki Ryouran Taisen [BLJM60255] [EBOOT]
Sengoku Basara 3 Utage [EBOOT]
Start The Party: Save The World [EBOOT]
The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn [BLES01306] [EBOOT]
Tour de France 2011 [EBOOT]

Poslednja izmena:
Znaci siris dezinformacije
Čovek mi je rekao, ako se pojavi neko ko hoće DG, da mu slobodno šaljem, može sve. Niti on ima razloga da laže mene (bad for bussiness) niti ja imam razloga da lažem vas.

Ovo sto si ti nabrojao je ni 3% od onoga sto je tamo navedeno da radi na JB King.
Ja se stvarno ponekad zapitam da li pišem turski ili indonežanski .... ja sam napisao da SAM JA PROBAO 4 igre koje su me interesovale i koje sam skinuo. Nisam napisao da radi sa ukupno 4 igre.

Pošto te nije mrzelo da quote-uješ sve ovo, tako si isto mogao i da odeš na JB2USB sajt, i da vidiš da i tamo ima spiska sa dosta igara. Sigurno podržava bar 50 i više igara.

A možda će i oni da se potrude i da naprave update, pa će i ostatak da bude podržan.

A ako si ovde samo da opravdaš svoj nick, tvoj problem ... :) :) :)

Uz bitan detalj da ni jedna 3004 konzola nece pokazati 3.55 ili manje... (prakticno ni jedna konzola koja je uvezena u poslednjih 5 meseci).

@MagicMaster, jel taj tvoj radi i downgrade i posle toga cipuje konzolu ili samo downgrade?

@MagicMaster, jel taj tvoj radi i downgrade i posle toga cipuje konzolu ili samo downgrade?
Ne postoji chipovanje kod PS3,samo soft hack,znaci uradi se downgrade i ubaci CFW (custom firmware).E sad da li ovaj @Magic-ov pored downgrade-a radi i ubacivanje CFW,sacekaj da ti odgovori :)

Odgovorio sam mu još onda, na PM.
I objasnio šta se radi.
Zato ja uvek napišem "čipovanje", sa sve navodnicima, da bih najlakše ljudi ukapirali ....

I da, da napišem i ovde, ako još nekog interesuje, odradi DownGrade, ubaci KMEAW, ili poslednjih par puta mi je vratio sa ROGERO, on pokaže da je 3.70 kad proveravaš a u stvari je 3.55, instalira MultiMan, i nabaci igru, dve, tek da imaš za test i da vidiš da sve radi ...

Vidim da neke igre imaju UpDateove i patchove.

Npr GT5 i Bayonetta, što sam danas čitao na nekim forumima....

E sad, moje pitanje, da li može da se radi updateovanje i pečovanje i na igrama sa harda? I da li negde ima da se vidi spisak koje igre smem i kako da updateujem, a da ne zatraže posle veći FirmWare? Da ne bude ono, radi lepo na 3.55, ja uradim na 1.02 ili 1.05 ili kako već ide, a ono posle traži 3.72 ili 4.11 .... ?

Vidim da neke igre imaju UpDateove i patchove.

Npr GT5 i Bayonetta, što sam danas čitao na nekim forumima....

E sad, moje pitanje, da li može da se radi updateovanje i pečovanje i na igrama sa harda? I da li negde ima da se vidi spisak koje igre smem i kako da updateujem, a da ne zatraže posle veći FirmWare? Da ne bude ono, radi lepo na 3.55, ja uradim na 1.02 ili 1.05 ili kako već ide, a ono posle traži 3.72 ili 4.11 .... ?

Slobodno konzolu nakaci na net (samo prvo u podesavanjima namesti da ti konzola ne updejtuje sam firmware konzole) i kada pokrenes igru, igra ce sama da proveri na netu da li ima update i ako ima ce ga skine i prilikom pokretanja igre ako ti zatrazi update firmware (koji je veci od 3.55) ti lepo ugasis igru odes gore gde je igra instalirala update i samo ga obrises i prilikom pokretanja igre ce ti opet kaze da ima update (koji si ti malopre skinuo i obrisao) ti samo zanemaris to obavestenje i nastavis dalje da ucitavas igru i kasnije je igras najnormalnije.

Tako ja radim sa mojom i do sada nisam imao problema a ima cfw 3.55 kmeaw i mm najnovije verzije koji se isto updejtuje dirketno preko konzole.

Poslednja izmena:
Pa za GT5 ima više apdejtova, sad kad bi znao do kog radi na 3.55, ali to bi morao da postoji neki način da se ručno odradi apdejt.

1.05 ili 1.06 ako se secam dobro. Znam da je to odmah na startu bilo i da sam ja odbio da radim update zbog toga.

Edit: sad sam malo googlao, izgleda da je 1.09 poslednji za 3.55.

Poslednja izmena:
Za sve one koje nisu znali pojavila su se dva nove EBOOT fix-a i to za FIFA Street i Ninja Gaiden 3, tako da sada sa tim fixevima mozete komotno na 3.55 cfw da se igrate. Ko zna mozda je ovo ponovo pocetak ere pirata na PS3, dugo ih nije bilo pa sada ce vidimo sta ce u skorije vreme da se izdesava. Linkove do fixeva necu ostavljati a koga zanima neka se javi na PM pa cu mu pustim link.

EDIT: Evo sada mi je kolega javio da je obe igre probao i rade besprekorno na 3.55 kmeaw.

Poslednja izmena:
Ja probao Ninja, radi sa kmeaw, na eksternom hardu.

Bačen je i na EUC, ko je član ;) .....

radi piraterija sve vreme ali samo za (ne)srecnike sa TrubeBlue dongle stickom.. ili nekim klonom istog.... :)

Za sve one koje nisu znali pojavila su se dva nove EBOOT fix-a i to za FIFA Street i Ninja Gaiden 3, tako da sada sa tim fixevima mozete komotno na 3.55 cfw da se igrate. Ko zna mozda je ovo ponovo pocetak ere pirata na PS3, dugo ih nije bilo pa sada ce vidimo sta ce u skorije vreme da se izdesava. Linkove do fixeva necu ostavljati a koga zanima neka se javi na PM pa cu mu pustim link.

EDIT: Evo sada mi je kolega javio da je obe igre probao i rade besprekorno na 3.55 kmeaw.

Nazad
Vrh Dno