Šta je novo?

Sony Playstation 3 hack tema

evo ga proradi kod mene verzija 45gb duplex i kad se sve sredi preko PSARC izadje preko 50gb

Da li neko ima iskustva sa TrueBlue ?

Šta i kako se tu radi? Za one igre koje ne zahtevaju i "specijalni" disk.

Šta se radi sa tim eboot fajlovima i slično?

Koja je procedura zamena hdd sa vecim.Trenutno imam 120gb al trazim nesto vece da potrpam ovo sto valja.Jel mora ponovo da se cipuje sa 3.55 ili se samo formatira hdd u sistemu

nije nesto komplikovano, video sam bio na youtube uputstvo, samo instaliras fw koji si imao ili cfw, nez sad precizno da ti kazem, davno sam se interesovao, najbolje da izguglas :)

Zavisi je fat ili slim. Debele konzole firmver čuvaju u fleš memoriji dok je kod žgoljavih na hardu.

Kod mene je debeljko.Znaci ubacim sistem ga formatira i to je to.

Mislim da ti kod fat konzola jedan dio fw ide na flesh a jedan mali dio na hard,al koja god da ti je procedura ne traje to puno sve i da odradis format i nabacis i ofw i preko njega cfw.

Pozdrav svima, imam pitanje...

Kada odem u xmb > settings > system settings > system information piše mi System Software: Version 3.66,
a kada odem u multiman > settings > system information piše mi:
PS3 System Firmware 3.55

Šta treba da znači ovo? Da li je neko uradio update sistema ili šta? Prvi put sam sada išao da vidim system informations pa me zato čudi...
Inače igram God of war 3 i Far cry 2 trenutno i sve radi... -.-

Pozdrav svima, imam 1 problem...
God of war 3 igram i svaki put kada dodjem do dela gde ubijem Hada, igra blokira, tj. nmg da pomerim kratosa ali mogu da stisnem start i select... :(
Probao sam da krenem ispočetka, da promenim težinu igre, da pokrenem igru sa Select + X medjutim uvek isto... Jel imao neko od vas sličan problem i ako jeste da li ga je i kako rešio?

Radi sve bez problema. Imas na netu liste koje igre rade bez diska. Recimo da je to preko 80% naslova.
Sa eboot fajlovima ti je ista prica kao inace, kopiras ih preko postojecih. Prilicno je jednostavno.

Hvala. Treba drug da mi donese nešto, kao JBKing, kaže da je to kopija TrueBlue, i jeftinije od TRa.

Ali ne znam šta, kako, el se samo bocne u konzolu, ili ima neki postupak, kao nekada sa JailBreak?

Juče sam prvi put probao da startujem 3.60 igru. Doneo mi prijatelj, ima original L.A. Noire, i ja prebacio na HDD, ali kaže treba mu 3.60. Skinuo sam neki .pkg što nadjoh na nekom forumu, to sam instalirao, i startuje se igra normalno.

Kao to se samo jednom instalira.

A sada skidam Batman Arkham City , i čekam da mi stigne to čudo, da vidim da li ću da se snadjem.

Radi. Izašao novi eboot. Video na PS3Srbija, ali i na par stranih jaki foruma za PS3.

Radi li God of war 3 sa externog hdd i bez diska ili mora disk posto mi je crko laser a ne skida mi se dzaba 40gb ako ne radi bez diska

Koliko se secam, moze. Ali aj da ti potvrdi jos neko, davno je bilo kad sam to igrao.

Hvala,nista onda,da dzaba ne skidam :D

God of War III BCES00510 BCUS98111 INT-Yes EXT-Yes DIRECT BOOT-No ? 3.15 3.15U No ? No Yes No 39.9 Possible slowdown on external drive. Delete PS3_CONTENT directory, and BONUS*.M2V/.XVAG to free 13.3GB of diskspace.

Kaže da ne može ... mada evo ovo nisam znao, da obrišem ovo, verovatno je za online.

ok ukratko da li moze neko da mi kaze kako mogu da odradim JB na ps3 3.70 slim verziji sta treba se kupi i kako gde to nadjem(ps u portugalu sam tako da porucivanje sa ebaya je jedina opcija ili nekog drugog sajta)

kad se odradi JB da li mogu stavim igru na prenosivi hard i onda lepo bocnem i igram ili nesto drugo ?

hvala unapred

edit.

skapirao sam da mi treba true blue jb
za sta sluzi jb king ?

Poslednja izmena:
Ovako. Treba ti E3 flešer da bi uradio downgrade. Ali treba da se otvara konzola i da se lemi ne ploču, radi se fleš, trtmrt, ako ne umeš, velike šanse da sve spališ. Bolja varijanta plati 30-40 evra čoveku koji to radi, pod uslovom da ti konzola podržava downgrade.

Dalje, kada je jednom spustiš na 3.55 CFW, onda možeš da igraš skoro sve tamo do polovine 2011, koliko znam ..

E, tek za igre posle toga ti treba TrueBlue/JBking (isto šit, drugo pakovanje)

E, sad, malo ja.

Ne mogu da pokrenem : Apache Assault, Mafia 2, i još jednu sam zaboravio.

Ima li neka posebna caka, ili netom kruže i neispravne verzije?

Koliko vidim Apache jedino radi sa externog hdd a mafia bi trebalo da radi bez problema,sta ti se desava kada je pokrenes?Jesi li probao sa ebootfix-om ili ebootmod-om da pokrenes,mozda te zeza eboot.

Sve sam i pokretao sa spoljnog.

USBujem ga na komp, prebacim šta mi treba, pa ga USBujem na PS3.

Samo izadje ponovo u XMB. Niti izbaci neku grešku, niti blokira ....

Probaj sa ebootfix-om,da uradis shadow pkg i pokrenes ga van MM,meni je uspjelo par igara tako da pokrenem.

Ovako. Treba ti E3 flešer da bi uradio downgrade. Ali treba da se otvara konzola i da se lemi ne ploču, radi se fleš, trtmrt, ako ne umeš, velike šanse da sve spališ. Bolja varijanta plati 30-40 evra čoveku koji to radi, pod uslovom da ti konzola podržava downgrade.

Dalje, kada je jednom spustiš na 3.55 CFW, onda možeš da igraš skoro sve tamo do polovine 2011, koliko znam ..

E, tek za igre posle toga ti treba TrueBlue/JBking (isto šit, drugo pakovanje)

E, sad, malo ja.

Ne mogu da pokrenem : Apache Assault, Mafia 2, i još jednu sam zaboravio.

Ima li neka posebna caka, ili netom kruže i neispravne verzije?

Pa zar E3 Flasher ne radi bez lemljenja ?

Jel ima neko to kod nas, posto jedini koga sam nasao trazi 60e za Fat i rucno lemi 70 zica :) E3 Flasher to drasticno pojednostavljuje pa bi trebalo da bude jeftinije...

Probaj sa ebootfix-om,da uradis shadow pkg i pokrenes ga van MM,meni je uspjelo par igara tako da pokrenem.

Našao sam EBootFix i EBootMod ....

Može objašnjenje koji šta radi? Hvala.

Pa zar E3 Flasher ne radi bez lemljenja ?

Mislim da nešto ipak mora da se lemi.

Ovaj što meni radi, uzima 30 evra za slim i 40 evra za debele, ali s**** mu se flet, i sada čekamo da stigne drugi. A imam kod sebe sada jednu slim CECH 2504 koja je na 3.65, i sad čekam .....

Čak razmišljam i ja da uzmem jedan ... pa da probam .. :) :)

Nazad
Vrh Dno