pomagajte ljudi za boga miloga
imam sony ericsson xperia arc i sta mi se desilo,javi mi se preksinoc da odradi telefon odradi update,i ja krenem sa updateom,medjutim na pola puta kad hoce(peh pravi)nestane struje,napominjem da je taj dan nekoliko puta nestajalo struje,zbog popravaka trafa u blizini,posle toga da nastavim telefon ne daje nikakve znake zivota,jednostavno mrtav,odradio sam mu i SUES I FLASHTOOLS nista jednostavno ne reagira,on se samo kad spojim na ova dva programa sam pali i gasi odnosno mi pokazuje na programima da ulazi pa se izgubi kontakt sa tellefonom,i da samo svjetli zeleno svetlo,sad sta mu je nemogu da dokucim ,nemogu da vjerujem da je moguce usljed prekida updatea da telefon rikne i da ga nemogu opet podici,da mu nije riknuo bootloader, ima li ko ideju sta bi mu moglo biti,najvise me interesuje da li mu ima spasa ili je za reciklazu,a bas mi se dopao nema 30 dana da sam ga uzeo i bio sam odusevljen sa njim do sinocnjeg kraha,pomagajte dobri ljudi i ljubitelji sony ericsson telefona,hvala unaprijed na odgovoru ako postoji odgovor na ovaj moj peh :wall: