Punim ga svako vece da budem siguran, uvece baterija bude oko 60%,70% bez Easy Battery aplikacije, skoro sam je instalirao i izgleda da baterija duze traje sa njom. Od plikacije u pozadini imam email na 5 min, rss reader, pola dana skype.
Ti si i od mene bolji, ja je punim na 4-5 dana. (gasim nocu u flight mod, po 10-ak razgovora i po koji SMS, WiFi palim gasim uvece nekoliko puta kad koristim VNC do kompa jer me mrzi da ustajem iz kreveta, a vrlo malo danju).
Indikator baterije izgleda nije precizan, a uz to 3G signal ume da napravi ogromnu razliku, tj. ako ga ima/nema baterija ume da se isprazni za jedan dan bez koriscenja.
Takodje mislim da kacenje i skidanje sa WiFi singala nekoliko puta vise trosi bateriju nego da ostane ukljucen WiFi koji sat?
Sve u svemu 4-5 dana, sa flight modom nocu, uz relativno malo koriscenja, ali po 5h slusanja muzike obicno tokom tih 4-5 dana. Gledam uvek da punjenje bude uvece koji sat pre spavanja, ne punim je do samog kraja, i ne pustam ispod 10-15% da padne.
Trenutno me izgleda zeza indikator, punjena je baterija 5. marta u 23h, jos uvek nije ispod 50%
Poslednja izmena: